Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 489
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Преди няколко години видях ефекта с очите. Момиче, което е значително по-пълно от съученичките си, на бала не се различава по фигура сред другите с подобни рокли (с малък обръч). И тъй като до скоро не бях виждала обръч (твърде отдавна съм била булка и тогава нямаше такива екстри  Mr. Green), бях учудена, че го дават много голям. После в зависимост от желанията се опъва повече или по-малко. Може наистина да е като за "тортена рокля", но може и само леко да я повдига.

Явно говорим за различен тип фигура. Имам предвид случая с нормална горна част, талия и разширяване в долната част на фигурата, както и по-пълни прасци.

Зелен дух, линкът е към всички снимки, но повечето са на хубави деца. Сред тях е и едно приятелско.  Wink

# 286
  • София
ето моя снимка от бала ми завърших 2004, нямам снимки на съученички за жалост  Peace

тоалета ми е от две части горна дълга отпред с цепка, от долу съм с прав широк панталон  Simple Smile

в момента съм подкъсила горната част до коленете и пак мога да си го нося на официални събития, като сватба например  Party

покажете и вашите снимки от бала, да си спомним с умиление за отминалите години Grinning

# 287
На обработката на снимките ли се дължат странно наситеното в червеното и синьото?
Тaня67, там има само едно момиче с бяла рокля, но не знам как да покажа само негова снимка, защото не ми се получава копирането на отделна снимка.

# 288
  • България

реших да ви покажа дъщеря ми,а и напред в форума бях обещала
на два бала в различни градове е,но само прическата и е различна
първата е за 50лв,а другата направена от приятелка Simple Smile
последната снимка е от пред бала
очакваме снимки от фотографа Simple Smileте ще са с по-добро качество
повечето от тези аз съм ги снимала

# 289
Rositoooo, много хубаво момиче. Според мен с вдигната коса й отива много повече.

# 290
  • Велико Търново
Любимата ми абитуриентка от миналата година. Надявам се да не ми се сърди, ако види, че съм я публикувала. Тя самата си пусна снимките в миналогодишната тема.

1 , 2

(момичето със синята рокля)

# 291
Rositoooo, много хубаво момиче. Според мен с вдигната коса й отива много повече.
и е много, много чаровна, със запазено момичешко излъчване.

# 292
rositoooo, хубаво момиче, добър избор на рокля. )

Тaня67, разбира се че избора на рокля, а и всички дрехи зависи от фигурата.
Аз примерно нямам почти никаква талия и мерките бюст, талия, ханш са с малка разлика. Ако сложа и долу нещо с обем...съвсем ще заприличам на бъчонка. )))))

Шушулче, видях и хубави момичета от снимките пред Шератон....но...защо е това грозно, вулгарно държание. Не е достатъчно само да облечеш скъпа рокля...трябва да умееш и да я носиш.

# 293
Mirama ,разгледах сайта с негови снимки- изключително добри .
Валентинка, хубава абитуриентка си била.
Зелен дух, наистина има много красиви момичета. И аз си харесах едно с бяла рокля. Снимките имат номера - 1651 .
Ето това момиче исках да ви покажа, но снимките от фейсбук могат да се видят само от приятели. Намерих една, която не е във фейсбук  :
http://novinarug.com/news/wp-content/uploads/2012/05/72.jpg   - езиковата гимназия в Хасково
Има и други добри попадения, но си признавам ,че съм пристрастна и тя най много ми хареса. Не е най- добрата снимка, но все пак се вижда.
Ето ги и другите   http://novinarug.com/news/?p=26931

# 294
  • София
На обработката на снимките ли се дължат странно наситеното в червеното и синьото?
Тaня67, там има само едно момиче с бяла рокля, но не знам как да покажа само негова снимка, защото не ми се получава копирането на отделна снимка.

С десен клик и open in new tab - така се отварят отделните снимки.

aleks, много ми хареса момичето с бялата дантелена рокля - има прекрасно тяло и роклята и е добре подбрана Hug

valentink-a, била си много елегантна на бала.

# 295
С десен клик и open in new tab - така се отварят отделните снимки.
Сега ще пробвам дали се вижда така:

# 296
Ето и още малко снимки от друг бал, отново фотограф Васил Николов.
цък две дами
още веднъж
роклята отзад
още веднъж
отблизо
още веднъж

# 297
да не ви изпусна, връщам се да чета  Peace

# 298
  • София
Зелен дух, наистина е много хубаво момичето. Дори се досетих, че говориш за него, но има друго, с по-бяла рокля от тази.  Wink

Росито, да ти е жива и здрава! Много е чаровна!

Валентика, и роклята е стилна и хубава, но и "манекенката" си я бива.  Grinning

# 299
Зелен дух ,точно това момиче много ми хареса Peace.
Росито имаш прекрасна дъщеря, запазила все още детското . Heart Eyes
Честно казано, розовия тоалет повече ми хареса.
Eiphnh, наистина е красавица, ще потърся снимки от изпращането в училище.
 Mirama, качеството си е качество - невероятни цветове!

Общи условия

Активация на акаунт