Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 654
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 705
Днес е бала на Търговско-Банковата гимназия в София, имам познато детенце което днес е абитуриентка там.
Габи - Много си Хубава

# 706
gabriella93, харесваш ми. )

# 707
  • Варна
Много ми хареса момичето с черната воалетка. http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/35-to/#
Не мога да разбера проблема с този сайт. Защо не могат да се копират адресите на снимките?

# 708
И аз чакам с нетърпение. Мисля, че трябва да бъдем търпеливи. Все пак хората са натоварени тези дни.
Да но с всяка изминала година снимките все повече намаляват.
Имам чувството, че ще си останем само с чакането.  Laughing

gabriella93 , тази рокля с гащи ли се носи или без гащи?  Blush Simple Smile И като сядаше не ти ли се виждаше задникът?

# 709
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
Ами В § С ,НЕ НЕ МИ СЕ ВИЖДА ЗАДНИКА ,И СИ СЯДАМ СЪВСЕМ НОРМАЛНО ! ИМАМ И БЕЛЬО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!  Wink  Wink

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 19:47 от gabriella93

# 710
  • София
Еее, някой говореше за деликатност преди няколко страници... Иначе и на мен момичето ми харесва.

белЬо

# 711

Със сигурност има хубави зъби....)))))
Ама защо държи тази празна пластмасова чаша....(

# 712
Първата асоциация като я видях беше, че ще дава урина Embarassed

# 713

И на мен ми харесва това момиче.  Simple Smile
http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/35-to/photos/IMG_2689.jpg
Ех, ама съм голям специалист  Mr. Green Laughing Grinning (в показването на снимки  Wink )

# 714
  • ...край Дунава
NovemberRain, може би и защото не разполагат с много големи финанси, за това не са и толкова претруфени...)

Не съм съгласна. Момичето, което показвах вчера с бледо розовата рокля с муцуна на кукличка е момиче от село, имаше и още момичета, които бяха много хубави и всичките с много добри финанси/родителите им/. Зависи и за кой край става въпрос все пак. Тук по нашия край по селата има пари Peace

Трябва и акъл, беше казал някой по напред...

# 715
Със сигурност има хубави зъби....)))))
От това училище децата много се открояват от останалите. Всички са прекрасни. Сега видях, че е някаква езикова  гимназия. Имаше в София една Национална гимназия за древни езици и култури май беше, от там дали няма снимки?

# 716
NovemberRain, може би и защото не разполагат с много големи финанси, за това не са и толкова претруфени...)

Не съм съгласна. Момичето, което показвах вчера с бледо розовата рокля с муцуна на кукличка е момиче от село, имаше и още момичета, които бяха много хубави. Зависи и за кой край става въпрос все так. Тук по нашия край по селата има пари Peace

И с малко и с много пари човек може да се направи на маймуна...както и да изглежда добре.

# 717
на мен това момиченце много ми харесва

# 718
  • София
Мен лично повече ме интересуват момчетата с техните тоалети. За съжаление, тази година снимките бяха по-малко и съответно коментарите. Прави ми впечатление, обаче, че повечето бяха с почти еднакъв десен на вратовръзките -  тесен кант по дължина на цялата вратовръзка, ако се сещате...

# 719
на мен това момиченце много ми харесва

И на мен , но не знаех как да кача снимките. Всъщност от този албум, само тя ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт