Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
paola09, и аз съм на фетална при Кръшков на 31.05. Надявам се той да ми каже вече пола  и на другото бебче. Разбрах, че няма разлика в цената при близнаците, 80 лв. с диска, нали така? А той сега като те преглеждаше, мери ли и шийката, дали има скъсяване, каза ли ти нещо по този въпрос, че ако не я гледа,ще трябва да ходя на отделен преглед за шийката, понеже ще е минал почти месец от предишния преглед  ooooh!

# 151
ilito_87, наистина, дано не се наложи удължаване, не го мисли за сега Simple Smile

paola09 , да много е приятен този преглед /с пожелание всички момичета, които сега стартират да го изживеят/, ние също ходихме, но беше 23с., пуска предимно на 2Д за измерванията, но направи и малко клипчета на 3Д. Ще ходим и между 28-30с, заради доплера, а и иска да види пак сърчицето.
Ама теглото на бебчовците за две е многооо добро.  Ние сравнение с вас сме много слабички Simple Smile Тъкмо си мислех, че съм забравила да те питам за пола им и видях, че са две пишлета Simple Smile Двойна свекърва Simple Smile

iv4eg , ама много хитро това Simple Smile, молбичката стои за второто /или третото/бебче Simple Smile

Допълвам се, понеже Белоснежка видях че пита, моето бебе е едно, но знам, че няма разлика в цената, пак е 80 лв. носите си флашка. Измерва шийката, гледа и плацентата. Даже на мен той първи ми каза, че е Превия, и че трябва много да се следи, че има опасност от преждевременно раждане, освен, че ще е оперативно.

# 152
ЧЕСТИТО НА ПАНТЕРКА! ТЯ УСПЯ С БЕБЕ ЗОРНИЦА! ДА ЙМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СЛАДУРАНА! Hug
Поздравления на Иветод и Паола за развитието на техните малчугани! Hug

# 153
  • In a surreal moment!
Момичета, вагиналната микробиология ми е ОК, Утре 8-830 съм на цветна снимка, така ми каза д-р Топалова.
Забравих да попитам - гладна и жадна , нали? Чехли трябват ли ми, някакви други неща-превръзки....? Но коя регистратура да се обадя като отида - долу на партера или горе на етажа?
Към колко часа предполагате , че ще ме пуснат да си ходя. Трябва да дам ориентир на мъжо до кога да се мота из града... Каквото се сетите - инструктирайте ме ,не се притеснявайте Simple Smile

пп. Честито за новороденото бебче!   bouquet
Дай Боже всички да приемем скоро такива поздрави!  Praynig Peace

# 154
ИКСИ ти си носи чехли и превръзки най-добре, но аз мисля че цветните снимки не ги правят точно в Селена. Май в някаква друга клиника. По-добре се обади още сега и им кажи, че ти предстои цветна снимка да ти кажат. Ния от форума може да ти отговори на-точно.

# 155
  • In a surreal moment!
iv4eg  ти ме заби в оркестъра...  Crazy
Аз преди няколко страници питах момичетата и те ми отговориха ,че снимките вече се правят в Селена. Говорих в понеделник с д-р Топалова и тя ще ме очаква утре сутринта към 8 и 30. По телефона от регистратурата ми казаха  ,че час не мога да си запиша аз, а трябва да съм се разбрала с лекар. Всичко изпълних! Сега обмислям незначителните подробности, които може да ме изнервят... Обичам всичко да ми е от-до и освирепявам, ако съм нередовна...Ужасно мразя злобнички забележки от акушерки и чистачки.

# 156
Здравей ИКСИ.Аз миналата година юли правих цв.снимка и беше в транспортна болница в Пловдив,там даваха калцуни и аз си носих за всеки случай дам.превръзка,но не ми трябваше.Д-р Ненев ми я прави.След снимката те оставят да полежиш един час,за да премине упойката.Обаждаш се на регистратурата горе и те ще ти обяснят.Наскоро дочух ,че правили вече цв.снимки в клиниката.Така,че си носи чехлички и превръзка.Дано да съм ти полезна с информацията.Успех ти желая,дано всичко да е наред. Peace

# 157
ИКСИ, спокойно бе, момиче, мисли си, че с утрешната манипулация се приближаваш до така чаканото бебче Simple Smile

Аз също правих ЦС в Транспортна болница, НО преди повече от година. Сега в Селена на 4 етаж има ренген, ние като чакахме за феталната морфология, разглеждах надписите по вратите, та видях. Отиваш колкото ти е казала лекарката и действате, слушкаш каквото ти кажат и така. Изобщо няма да има злобнички забележки от акушерки, всички са много мили и внимателни. Наистина носи си превръзки за всеки случай, че може да имаш леко кървене, но и да не си носиш ще ти дадат. Аз например след пункцията нямах и ми дадоха една. Чехли не помня да съм си носила, може би джапанки, ама ми се губи, вземи си за всеки случай. Дано се включи мацката, която беше най-скоро правила. Що се отнася кога ще те пуснат, моята беше премерно към 2 след обяд и към 4 вече си пътувахме към дома. Помня, че щяха и по рано да ни пуснат, ама момичето с което бях в една стая й падна кръвното, та и правих компания и затова ни задържаха малко. Но пак да повторя инфото ми е старичко вече Simple Smile
Успех и ще чакаме да разкажеш.

# 158
  • Пловдив
Снимките се правят в "Селена". Това е сигурно. До сега не ми се е случвало при всичкити ми посещения в болницата, за мен или за сестра ми, някой да ме гледа накриво и/или да ми прави забележки. Надявам се отношението да не се е променило. При сестра ми, когато ходихме за амниоцентезата бяхме толкова притеснени, че нищо не носихме. Дадоха и чехли за еднократна употреба, като в хотелите. Настаниха я в стая след процедурата и докато изтече систмемата, около 4 часа, е станало врема за обяд и дори са и сервирали пилешка супичка.  Laughing

ИКСИ, не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Превръзки раздават в доволни количества, ако нещо се улисат, напомни им и веднага ще ти донесат.  Peace

# 159
Честито на мама Пантерка,да ти е жива и здрава малката прицеска Зарница.
Виленце, споко в Селена ще ти я правят снимката, вземи си само чехли, превръзки ако има нужда ще ти дадат,ако случайно забравиш чехлите ще ти дадат едни за еднократна употреба.Питаш долу на регистратурата още като влезнеш казваш че д-р Топалова ти е казала 8.30 да си там и те ще знаят какво да те правят,успех утре и да видите най прекрасната матка готова за старт.
когато правих амниоцинтезата цената беше 320лв. резултата илезе след месец.

# 160
Белоснежка,няма разлика в цената на 4д си е 80лв без значение с колко бебета си,и шийката измерва и плацентите гледа,всичко обеснява много подробно.

# 161
  • In a surreal moment!
Благодаря за пожеланията!
Велче  Heart Eyes Hug

пп. За гладна и жадна??? нищо не казахте, а аз ще ставам в 4 сутринта и кафенцето ми  е важно  Confused  Grinning

# 162
Икси може да закусиш и да пиеш кафенце не пречи.

# 163
Белоснежка,няма разлика в цената на 4д си е 80лв без значение с колко бебета си,и шийката измерва и плацентите гледа,всичко обеснява много подробно.
Благодаря ти!Успокоихте ме с Ivetod  Hug Hug Hug
Сега остава и резултатите от прегледа да са ок  Praynig

# 164
Колко много сте изписали и то хубави новини:)
Честито дъщеричка на Пантерка! Да расте здрава, щастлива и много обичана!
Стискам палци на момичетата, които сега заповат процедурите си! Хайде, нали знаете, че сте в най- късметлийската тема Hug
ИКСИ, трябва да си гладна и жадна, ако снимката ти е с упойка. Моята беше без упойка и не се наложи да гладувам, а и беше чак след обяд. Тръгнах си от Транспортна буквално минути след снимката и пътувах до вкъщи.Нямах кървене, само ми беше дискомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт