Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 895
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте от нас след днешната фетална морфология. Амиии, имаме си две момченца  Crazy И най-интересното беше таткото, който преди да разберем изобщо някакъв пол, само врънкаше за момченце, а сега, като разбра, че и двете са момчета и беше доста ошашавен. Искаше му се да са момче и момиченце, но каквото ни е било писано, това е. Иначе всичко с бебчетата е наред за сега, вървят заедно с два дни напред, 346 и 347 гр. Laughing чак да не повярваш. Само дето шийката ми, която в началото на май беше 4 см, сега е 1,6 см. Shocked Направо се шокирах, като разбрах и доктора ми като каза даже още сега да оставам и утре да ми прави серклаж, бях тотално сразена. Както и да е, договорихме се за сряда, другата седмица, и ще ме шият, няма да ми се размине. Но, важното е всичко с бебечетата да върви добре и да ги износя до нормални седмици, другото ще го изтърпя.

Ния, дъщерята на моя близка ражда в края на февруари в Селена, точно при твоя доктор Минев, секцио, 1190 беше раждането + 100 лв. отделно за уговорката с доктора. Това е, което аз знам, но някоя мама от вече раждалите, може да ти каже по-подробно. Искрено ти пожелавам да стигнеш без проблеми и до раждането, но повярвай ми, още ти е много рано да се кахъриш за това, до тогава ще възникнат още куп неща, които ще те тормозят /дано да не съм права/  Hug

# 286
Белоснежка , ами честито два пъти свекърва  Grinning
Успех на серклажа  Hug

А да аз знам че съм много далеч още от този момент , ама да знам за сумата която се отделя за лекаря , за да преценя дали мога да си позволя крайната сума  Peace

# 287
Белоснежка,  Hug Hug Hug! Всичко със серклажа ще мине нормално и ще забравиш, че ти е правен изобщо. Моята девойка вече ще има голям избор от младежи - на Паола, на Иветод, твоите. Laughing  Много ми харесва линийката ти, както обикновено.
Днес бях на контролен преглед. Вече ми е време да ограничавам движението и разходките, а от 23 г.с. ще трябва и да лежа. Излезнаха ми част от резултатие от амниото и всичко засега е наред. За другите ще почакам още 3 седмици.  HugОфициално полът вече е женски. Това е от мен. !
Ивче, утре имаш стиснатите ми палци и чакам да се похвалиш! Praynig
Момичета, кой иска утрогестан? Имам останали 2 опаковки, т.е. 4 блистера и мога да му ги изпратя, защото приключвам с него. Ако някой има нужда, да ми даде координати на лични, за да му ги пусна.

# 288
Белоснежка, честити ти вече официално чифт сини гащи Simple Smile
Тук наистина бум на момченца, девойките на Лали и Пантерка ще имат имат избор Simple Smile
Ще стискам палци за серклажа, при тази шийка е най-доброто решение, пък и седмиците са подходящи.

Лали, браво за чудесните резултати от амниото, отдъхни си сега малко, то не че няма за какво да се мисли, ама все пак...
Това за ограничаването на разходките и лежането, докторите в Селена ли ти го препоръчват? Аз нали съм с плацента Превия от няколко седмици съм предимно на дивана, навън излизам само за преглед и за пазаруваме един-два пъти седмично с колата. Свикнах с книгата, телевизора и нета. Като стане хубаво времето не знам какво ще се прави, ама най-важното е бебета да стоят в корема до около термин.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 17:24 от ivetod

# 289
Иве, Ставрев ми каза за лежането. Не че на мен много ми се иска, но няма друг начин. Каза, че трябва да устискам до 30 г.с., защото на практика съм нямала шийка. Сподели, че за физическото оцеляване на бебето от огромно значение бил и моят режим. От 24 г.с. натискът върху шийката бил много голям, както и дразненето, затова трябвало да лежа. Simple Smile
На Белоснежка бебоците са момченца. Peace
Тайрисима, ти си вече на финала. Стискам ти палци за леко раждане! Praynig

# 290
Иве, Ставрев ми каза за лежането. Не че на мен много ми се иска, но няма друг начин. Каза, че трябва да устискам до 30 г.с., защото на практика съм нямала шийка. Сподели, че за физическото оцеляване на бебето от огромно значение бил и моят режим. От 24 г.с. натискът върху шийката бил много голям, както и дразненето, затова трябвало да лежа. Simple Smile
На Белоснежка бебоците са момченца. Peace

Поправих се Embarassed, вместо Пантерка съм писала Белоснежка Simple Smile

Ами ще се лежи, като казва док, на мен шийката за сега е ок, ама плацентата била толкова ниско, чак вклинена в шийката и понеже имам много контракции има опасност от ранно раждане, за това е лежането. И на мен все ми вика рано е още, трябва да се остиска до след 34 седмица. И ще се ражда с операция, хич не ми се иска, ама няма как, каквото е по добро за бебо.

# 291
Иве, какво пиеш за контракциите? Как ги усещаш точно и през какви интервали? Simple Smile

# 292
Иве, какво пиеш за контракциите? Как ги усещаш точно и през какви интервали? Simple Smile

Аз първо не знаех, че са контракции, но като обясних на док, той ми каза че са Simple Smile
Няма точен интервал, някога са повече, други път по малко, Ставрев каза, че ако са до 5-6 няма проблем, но при нормална плацента и шийка, което означава че тази цифра за нас не важи. Пия Магнерот 3х2 и Но Шпа 3х1, но като ме боли и по 2. Аз усещам нещо подобно на ПМС в областта на яйчниците с болка, която се усилва постепенно после намалява пак постепенно. Корема, т.е. в областта на матката се усеща втвърдяване, което също има цикличен характер. На мен ми обясни, че трябва матката /мускулатурата/ да е много спокойна. Като че ли като повече си почивам е по спокойно положението. Но не е задължително да има контракции, така че сега не го мисли.

# 293
Иве, и аз имам контракции и ги усещам точно така, както и ти. Днес Ставрев ме пита, дали имам контракции и като му казах, че имам, но не са много, каза, че е нормално. Simple Smile

# 294
Здравейте момичета!
Честито на тези от вас които са успели,а на останалите късмет.До сега само четях,но искам да споделя с вас моят резултат  на 12-ти ден ЧХГ -735,2.С нетърпение очаквам прегледа на 06.05.

# 295
ros-ka , честито  Grinning Hug
Ти при кой лекар си ?

# 296
Ros-ka,честито леко бременеене и успешен финал newsm30

# 297
Ros-ka честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая
Белоснежка, честити и юнаци  Grinning

# 298
Благодаря
ros-ka , честито  Grinning Hug
Ти при кой лекар си ?
При  д-р Ставрев

# 299
ros-ka , честито и от мен!
Браво на Доктора!

На тези, които чакат резултат, да знаят че са в най-продуктивно-бебешката тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт