Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 854
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Това е странно, наистина.  Thinking  За "Щерев" стана ясно, че срещу заплащане, след като не желаеш вече да си им пациент, ти предоставят информация. А по другите клиники, как е? Дали след всеки опит ти дават пълната документация без да си я поискаш.....или и там трябва да си я искаш и евентуално да платиш, за да я получиш? Чета, че се обсъждат дози, протоколи, момичетата дават съвети в темите, критикуват докторите.....явно не навсякъде е тайна, или просто се питат акушерките за дозите. Thinking
Добре, като е тайна, как си купувате лекарствата за стимулацията? Нали ходите в аптеката и плащате за нещо и имате рецепти за това newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 526
Доста се отклонихме от темата но, аз и сега и по време на 1 си опит във Варна съм знаела и занех с какво и с колко протича стимулацията. Сами знаете може би, че досега лекарствата се купуваха от самата клиника, това с рецептите работи едва от тази година и то след случая в една др Софийска клиника.
Когато съм била с донор в КИРМ newsm78 няма как да съм знаела с колко, като к-во се е стимулирал донора подготвен за мен, аз плащам само крайната обявена цена!
При опита си пак там с мои яйцеклетки, отлично знаех с какво и колко се стимулирам Peace Все пак, лекарствата си набавях и поставях сама и затова, че не са ми дали един лист /протокола/ в който са написали какво и колко на ден не ме прави неосведомена за приложената към мен стимулация Peace
Иначе и аз мисля като razel_dazel    bouquet има лекари и лекари, едните просто се водят такива, а за други, тази работа е призвание и те имат своят талант да я упражняват и да се доказват Peace

# 527
ivankaka,мила.Ти явно само задаваш въпроси,без да четеш отговори. PeaceВече ти отговорих.В Селена (понеже темата е за там) не ти дават рецепта,или поне на мен,за да си купиш инжекциите от аптека.Там ти ги назначават от клиниката, ходиш всяка сутрин и сестрите ти ги слагат.Аз съм от Пловдив,така ми беше удобно и така процедирахме.И не,че е "тайна",просто ако не питаш,няма кой да ти каже. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:30 от нелчо

# 528
  • София
Ами просто си водиш записки и си записваш какво купуваш. Много е просто Peace Peace
Аз си водех записки всеки ден с дозите, както и стойностите на хормоните! Също така си записвах и всички суми, за да видя накрая колко ми струва всичко Peace

# 529
да но това наша работа ли е ние да си записваме какво ни слагат.?първия ни опит ние си купихме лекарствата без аптека,така ни казаха да си ги купим че ми останаха 23 бройки мерионал75 в повече,попитах го защо са ми казали толкова много а те ми отговориха че не знаели колко точно ще е бройката.хайде добре,втория ми опит беше по фонда там какво са ми слагали аз си го знаех защото вече толкова много съм изчела че и да ги питам аз вече знам.въпроса е с това че бавят процедурите и ни взимат за едно и също нещо по 100 пъти пари,ето аз сега вече влизам в 5 месец на бавене,Ставрев щом го няма ще станат 6 месеца,и какво следва по 200лв на месец за 2 партиди замразени са 1200лв,трансфер 1500лв,лекарства още пари,ааааа забравих че дотогава ще ми изтекат давност изследванията и пак наново още 500лв за тях,моля се само този път да е успешен че няма да мога да го преодолея вече.

# 530
  • Пловдив
Виждам,че коментирате получаването на документация и изследвания от различните клиники и се записвам чисто информативно. Аз съм пациентка на Д-р. Владимиров и при поискване съм получавала подробна и детайлна епикриза-в епикризата в табличен вид ми бяха посочени всички данни,касаещи стимулации.По дни се посочваха дози, с които съм стимулирана,както и стойности на хормони.Доста обстойно описание. Поради това не се налагаше да ми дават самите протоколи, а и също ми отговориха,че те не се предоставят. Аз не съм заплащала нищо за тази услуга,дори бях отишла без предупреждение и от клиниката не бяха подготвени,само се наложи да почакам половин час за да ми бъде написана епикризата Peace
Иначе, аз като цяло всеки ден съм си знаела дозите, с които съм била стимулирана и хормоните си съм виждала при поискване. Peace
Държа да подчертая,че последното го пиша не за да прехвалвам някого,дори напротив,просто видях,че се чудите как се процедира в други клиники. Peace
Успех момичета Hug

# 531
Според мен темата много се разми и лично мое мнение е ,че когато не си доволен от даден лекар или клиника е добре да я смениш.Безсмислено е да коментираме и критикуваме лекарите ,навсякъде практиката е различна.

# 532
Според мен темата много се разми и лично мое мнение е ,че когато не си доволен от даден лекар или клиника е добре да я смениш.Безсмислено е да коментираме и критикуваме лекарите ,навсякъде практиката е различна.
newsm10

# 533
Ния, Джордж, Гига, Иветод, Пантерка, Тайрисима, къде се изгубихте, момичета? Hug Hug Hug Какво става с вас?

# 534
lali balib , аз съм тук , не съм компетентна по обсъжданите въпроси и си мълчах  Peace
Иначе около мен засега нищо ново , чакам си прегледа при д-р Минев на 13.07. и много се чудя за 2-я БХС дали да го правя или не ? Най-вече искам да го направя заради рисковете , които покрива , един от които е спина бифида , а при първия БХС не се покрива. Чудя се , ако не направя БХС 2 дали е достатъчно да ме видят на ехографа за да се разбере ? Успях да се запиша за д-р Кръшков за ФМ тогава ще съм в 20г.с.
Това около мен , все съм в някакви терзания , чудя се дали ще се успокоя някога  Laughing

Кажете Вие как се чувствате ?

# 535
Ния 23 тъй като се консултирах във форума на Селена, но за д-р Минев останах с впечатление newsm78 че е в отпуска... до 15 юли вкл newsm78

# 536
Ния 23 тъй като се консултирах във форума на Селена, но за д-р Минев останах с впечатление newsm78 че е в отпуска... до 15 юли вкл newsm78
А , недей така ,че пътувам от друг град  Peace Записах се преди седмица , казаха ми че от 12.07. е на работа.

# 537
А , недей така ,че пътувам от друг град  Peace Записах се преди седмица , казаха ми че от 12.07. е на работа.

Здравейте, миналата  седмица бях при него на преглед и каза че  е в отпуска до 11.07.2012г., след това е на работа.

# 538

Здравейте, миналата  седмица бях при него на преглед и каза че  е в отпуска до 11.07.2012г., след това е на работа.
Е явно има промяна Hug! Дано да е за добро  Joy

# 539
Лали.. Hug. Ние с моята бебка сме много добре, дори ходихме на плаж за един ден- беше страхотно Grinning. Иначе и аз не ходя на работа- то и доста няедрях вече Grinning...Всъщност от бременността съм качила около 4-5 кг, но качих още 5-6 след стимулацията през януари, та тоталът още от сега е сериозен Wink, но да се родят живи и здрави бебчета, пък после ще слабеем.
Ти как си Лали?Как сте момичета? Гига и теб не съм те чувала отдавна. Паола, май ти си следващата мама, от която чакаме хубави новини! То не останало:). Ния, няма за какво да се тревожиш толкова- нали караш една нормална и безпроблемна бременност Hug Всичко ще е наред. Аз също ще ходя на ФМ в 20- 22 г.с., но не мисля да ходя при Кръшков. Може би ще си запиша час някъде другаде, може и в София.
На всички момичет, които преследват своята мечта за бебче, пожелавам да нямат никакви разочарования повече Hug и следващите опити да бъдат вашите успешни опити! Да намерите вашият лекар, да му вярвате и да бъдете преди всичко много спокойни!

Общи условия

Активация на акаунт