Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 829
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
iv4eg, аз също бях по фонда, по време на стимулацията /дори и хормоните и прегледа на 1 или 2 ден/ не съм заплащала изследвания и прегледи.

Ками, стискам палци за понеделник! Звучиш ведро, което е добър знак за успех!

Ние бяхме на преглед. Бебо отново се е завъртял, този път е на диагонал - главата под дясното подребрие, а краката над левия яйчник Simple Smile Плацентата е много ниско и няма шанс да се вдигне.  Док пак ме предупреди да следя за кървене и да внимавам с рязкото ставане клякане, навеждане.
В края на месеца ще  се реши кога да е операцията.

Ох, още не съм решила къде да се ражда - в Селена или моят град. Не вярвах, че в края ще съм така объркана....

Наслаждавайте се на по хладния ден момичета, че от утре казват пак жеги Simple Smile

# 646
Иве,напълно те разбирам, и аз така много се чудих къде точно да раждам и накрая реших да тук.Моите бебоци са се обърнали с главите надолу.доки ме предупреди много да внимавам ,да си лежа повече поне до края на месеца!Стискам палци на всички настоящи и бъдещи мами!
Лали, къде се загуби ?Всичко наред ли при теб? newsm78

# 647
Ками,пожелавам ти успех и много късмет newsm10 newsm17

# 648
Иве,напълно те разбирам, и аз така много се чудих къде точно да раждам и накрая реших да тук.Моите бебоци са се обърнали с главите надолу.доки ме предупреди много да внимавам ,да си лежа повече поне до края на месеца!

Ами аз тъкмо се навих да е в моя град и вчера като ходихме отново започнах да се колебая.

Ти когато реши да спреш да ходиш там, каза ли на док че няма да раждаш в Селена или не?

Важното е че каза да спирам Аспирина и продължавам още седмица на Клексан и после го спирам.

Мисля че и ти писа, че към края на месеца ще решите кога ще е големият ден.
Ама бързо мина времето нали?

Лали по горе писа че е на преглед в петък. Предполагам е добре и си почива повечко.

# 649
Paola, Ivetod,много се радвам за вас, че успешно достигате до финала  Hug Hug Hug

Аз в началото бях категорична, че няма да раждам в Селена, но с тези близнаци не мога да разчитам на болницата в Хасково. Бях се насочила към Окръжната болница в Пловдив, но като си направих една равносметка за цени и всички други глупости,дето ги изискват в държавните болници, реших, ако успея да докарам до нормални седмици за раждане, да е в Селена. Поне там си влизаш само с чехлите и тоалетни принадлежности и после ти трябват само комплекти за изписване на бебетата, а в държавна болница трябва да се помъкна с две големи чанти с всякакви дрешки и какви ли не още глупости за мен и за бебетата, а накрая хич няма да ми е до това.

А аз да кажа за Лали, че е добре, само дето се е залежала и се е "отпуснала като дроб" и само мисли какво лошо може да и се случи  hahaha От много четене по форуми и изследвания леко взе да психясва, горката.  Crazy   Hug

# 650
Белоснежка ,разчитам на теб да даваш кураж на Лали,тя е чудесен човек ,но малко повече се притеснява.Ивето,със Ставрев никога не сме говорили за раждане в Селена.Тука попаднах на много свестен лекар,който се държи адекватно и компетентно.Моя позната роди преди седмица близнаци в държавната болница в Бургас и като цяло е доволна.До този момент доки дори не ми е намекнал за пари,абе момичета всичко е късмет,но аз винаги съм била оптимист и знам ,че всичко ще е наред!Времето литна и вече съм се пренастроила на вълна пазарене за бебешоците! Hug

# 651
На мен на първият ден от цикъла  ми пуснаха FSH,LH,estradiol.От утре-третият ден започвам стимулация за ин витро.Приятен ден и късмет на всички.

# 652
Ками, имаш стиснати палци и от мен. В понеделник и моята приятелка ще прави трансфера на снежинки,казва се Диана и тя е при Ставрев. Peace
Момичета раждайте там където ще сте спокойни и вярвате на докторите,аз не бих сменила Топалова за нищо.

# 653
Момичета, тук съм.

А аз да кажа за Лали, че е добре, само дето се е залежала и се е "отпуснала като дроб" и само мисли какво лошо може да и се случи  hahaha От много четене по форуми и изследвания леко взе да психясва, горката.  Crazy   Hug
Белоснежка си е напълно права. Peace От доктори и изследвания може да лудне човек. Миналата сряда на МБ ми излезнаха някакви стафилококи и док от  ЖК реши да ми изпише само вагинални глобули. В понеделник, обаче, реших да пусна контролен секрет преди да започна да ги слагам тези глобули и се оказа днес, когато си взех резултата, че си имам нормална флора и нямам нищо притеснително в МБ. Иначе нищо ново около мен, повечко лежа, чак всичко ме боли от това залежаване. В петък съм на преглед при д-р Ставрев и на ФМ при д-р Кръшков.
Паола, ти не влизаш ли втози скайп? И теб никаква те няма. Hug
Иве, Велка е права, че най-добре да раждаш там, където ще си спокойна. Аз, ако, недай Боже, стане нещо ненадейно, ще хуквам за "Майчин дом" заради неонатологията, иначе - в "Селена".
Мил, желая ти богата и качествена реколта! Praynig 

# 654
Ками,този път твоите снежинки ще се разтопят в теб ,ще останат за дълго.
Мил ,успех !
Велка,стиснати палци за твоята приятелка.
Иве,Паола вие сте почти на финала,сигурно тръпнете вече в очакване и броите дните .
Лали Hugдавай го спокойно.
От всички които са раждали в селена само хубави неща чувам,а аз  щото ми идваше далечко пловдив ...

# 655
Здравейте,мили момичета.Ето ме и мен.Вече родих малката принцеса е на 2 месеца и се казва Мария на Света Богородица.Много много я обичам.На всички пожелавам такова щастие.

# 656
Здравейте,мили момичета.Ето ме и мен.Вече родих малката принцеса е на 2 месеца и се казва Мария на Света Богородица.Много много я обичам.На всички пожелавам такова щастие.

Честита дъщеричка   bouquet Да расте жива и здрава и Света Богородица да я пази  Hug

# 657
Честита дъщеричка,да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

# 658
Виолетка честита принцеска Мария, много да е здрава и послушна.

# 659
Честита дъщеричка Мария и от мен Виолетка!
Да ви е живо и здраво слънчицето и много радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт