Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 628
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
iv4eg, трябва вече да си започнала - нали? Много те прегръщам и ти пожелавам отличен финал  Hug Hug
paola, червената кръв приключи още снощи с две зацапвания. Тази сутрин няма кръв, а кафеникаво като че ли се прочиства. Незнам! Мъча се да се свържа с Минев дали да бия прегнила (намерих 3 ампули по 1500 ед.) или да не го бия, защото вече няма кръв. Оф, само тревоги. Няма спокойствие. Ти слагала ли си прегнил при такива ситуации?

# 121
Гига,аз не съм слагала Прегнил,Ставрев ми спираше  клексана и аспирина докато отшуми зацапването.Спокойно това е нормално ,много от нас минават през този период,винаги има за какво да се трвожим.Стискам палци всичко да е наред при теб,обади се на някоя от акушерките ,ако Минев не ти вдига.

# 122
  • Пловдив
giga82 , аз съм слагала Прегнил заради кървене. Няма проблем да ти го сложат, нищо че е спряло кървенето.  Peace

# 123
iv4eg, и аз съм като теб чета всеки ден но за съжаление не мога да се включа все още в темата трябваше да почна стимулации но ми се объркаха нещата и се отложиха за август но нищо толкова съм чакала ще почакам още малко дано да са положителни резултатите                                                                                                                                                  giga82 много се радвам за теб от цялото си сърце ти желая да имаш лека и безпроблемна бременност и да родиш две прекрасни и здрави бебчета предполагам че чувството да чуеш тези две сърчица е уникално чудо и дай Боже всички да усетим това чувство                                                                                                                                                        P.S.а и не се притеснявай всичко ще е наред и аз съм на мнение като Niq_23 Минев е голям специалист довери му се    Hug                                                                                                                                             

# 124
Благодаря милички! Hug Hug Hug
razel_daze, доки каза същото и да не се притеснявам, всичко е нормално за многоплодна бременност.  bouquet
ilito, iv4eg - пожелавам ви много късмет, търпение, защото знам че ще постигнете успех Hug Hug Hug Hug, също така и всички чакащи - защото сте в най-добрите ръце Wink Heart Eyes

# 125
Гига, не се тревожи, всичко ще бъде наред! Hug По-добре е третото да се саморедуцира.
Да се отчета след днешния преглед: На 23.04. ще правим амниото. Днес нямаше много хора и обстановката не беше изнервена. Ставрев каза, че бебето е девойка. За мен е без значение, стига да се роди живо и здраво на термин. Оказа се, че за амниото има две цени - 370 лв. и 600 лв. При втората изпращали материала в две лаборатории, така казаха от регистратурата, но друга разлика не знаеха да има. Hug

# 126
Момичета,  да съобщя хубавата новина от Пантерка, която прочетох! Секциото е минало, резултатът е малка принцеса Зорница - 2,620 гр.!Да им е жива и здрава, само да радва мама и тати! Hug Hug Hug

# 127
Честито на мама Пантерка! Пожелавам и много хубави моменти с малката принцеса Зорница!

# 128
Честита рожба на Пантерка. Heart Eyes Браво на нея, мама герой! Изключително се радвам за нея. Тя е много добър човек, винаги и постоянно през цялата бременност не спря и за миг да ни подкрепя нас чакащите, и с проблемите. Още веднъж Честито бебче Hug  bouquet
Лали страхотна новинка и от теб за розовите гащички. Всичко ще е наред.
Гига саморедуцирането е по-добрия вариант в твоя случай с три сърчица. Късмет мила.
Стискайте ми палци днес, моля ви, че чакам отново резултат от микробиология.
Приятен ден на всички, и нека хубавите новини продължат да ни засипват Stop

# 129
Честита малка принцеса на Пантерка Heart Eyesда им е жива и здрава и много да ги радва Hug

# 130
Честито на Пантерка, да са много усмихнати и щастливи цялото семейство!
Да отбележа, че от както съществува темата за Селана Пантерка е първата мама, която забременя и успешно роди рожбата си!
Дано на всички се случи това чудо!

P.S. Сега като се замислих Нани беше първата, родила от началото на темата. Извинявам се за объркването.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 10:00 от Тayrissima

# 131
Тайрисима, и ти ще си следващата успешно родила, и то близнаци Party Как си,как се чувстваш вече в осми месец, тежат ли много кукличките? Hug

# 132
Лали, ехее, девойка много хубаво Simple Smile
Ще те мислим на 23 май и ще стискаме палци за хубав резултат. Ти ме уби с тези две цени, много странно Thinking

Бързо възстановяване на мама Пантерка, ще чакаме да разкаже за малката Зорница.

ilito_87, да, много е изнервящо чакането и често се отчайваме, но повечето тук ще потвърдят че са чакали доста за старта, но важното е после да се получат нещата. Аз след първата заповед стартирах веднага /в друга клиника/, но това галопиране доведе до много отрицателен резултат, а след втората заповед вече в Селена чаках 9-10 м /с удължаване на заповед/, правихме изследвания, после лапароскория, после противозачатъчни и чак тогава старт, ама като видиш положителния рузелтат /което искрено ти го пожелавам/, ще забравиш, че си чакала старта дълго - ще бъдеш заета от други вълнения и притеснения.

iv4eg, е айде това да е последната микробиология, съсипа се с правене, вече е време за старт-а нали знаеш,сега няма как да не се получи.

И ние бяхме на преглед, малкия мъж е вече 700 гр.

# 133
Мерси Иве, дано наистина това е последната микробиология, да е чиста, да напрвим трансфера, и да имам положителен резултат. Много ти е пораснало момчето. Браво.

# 134
Иве с теб май се засякохме на прегледа и нашите мъже вече са пораснали много единия е 800гр,другия е 900гр.Iv4eg,силно се надявам вече да стартираш и ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт