Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 654
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря душици, а аз съм толкова уплашена от самата мисъл.... Praynig
 Вчера моя много близка ме пита "е колко са - 1 или 2", а аз и отговарям "3"и тя Shocked направо онемя, звучи като виц ама си е самата истина. Че как няма той моя мъж направо се втрещя като чу доктора, даже попита дали може да ги запазим и трите, но Минев не даде и дума да става.
Аз се чудя защо ми е лошо, а то....
Не повръщам, но все ми се повдига, лежа, като парцал съм и апетит загубих....
Избих рибата с тази новина. Още немога да повярвам.
Че да дам кураж на чакащите - живейте си сега, че после.... Hug Hug Hug

# 106
Гига, това се казва изненада! Hug Страхът от редукцията е много по-голям от самата манипулация. Като видяха, че бях доста изплашена, ми сложиха лека упойка,   колкото да ми замае главата и нищо не усетих. Всичко приключи за по-малко от  5 минути. Редуцират бебето, което е най-близо до иглата и е на най-удобно място за редкукция. После имаше период на неприятни емоции при преглед на УЗА, защото редуцираното ембрионче започна да се смалява след около 20 дни и го виждах, как стои безжизнено и неподвижно. С 3 бебета е много рисковано и най-добре да се редуцира едното. То при мен и с 2 си беше противопоказно.  Hug 

# 107
Само ли си пада, кървя ли, болки, опасен период след процедурата? Май станаха много въпросите.

# 108
Гига ,миличка и при мен бяха три ,но едното само се редуцира,имах леки болки ниско доло и леко зацапване ,но винаги звънях в клиниката,за да ги информирам какво се случва и те ме напътстваха как да процедирам .Стискам палци и при теб да се саморедуцира Hug

# 109
Паола, коя седмица се саморедуцира?

# 110
Гига, и при мен третото се саморедуцира окончателно около 5-6 дни преди края на втория месец, като това се проявяваше в кървене.  След редукцията нямах кървене, бебето се смалява и си стои в корема ти. Док не ми е казвал да вземам особени предпазни мерки след редукцията, такива има по-скоро след серклажа. Hug

# 111
giga82, желая ти от сърце двете бебчета да си ги износиш до края и да имаш една безпроблемна бременност  Hug

Трудно е сигурно това с редукцията, но лекарите си знаят работата. Миналата година имаше момиче с 4 захванали се ембриончета, направиха редукция на двете и после роди прекрасни близнаци  Simple Smile

Желая ти успех и пиши как се развиват нещата при теб   bouquet

# 112
Гига,редуцира се около края на втория началото на третия месец,беше на периоди   спираше зацапването за около 10 дни и след това пак се появяваше,докато се разпадне нацяло.

# 113
Благодаря милички, сега съм по-спокойна. Hug Hug
Хубав ден и много късмет на всички  bouquet

# 114
giga82, радвам се че сте чули сърчица , съжалявам че се налага редукция , слушай д-р Минев той си знае работата  Hug

Аз се чувствам добре и си чакам другия преглед при д-р Минев. Решили сме живот и здраве раждането да е в Селена, но тъй като не съм от Пловдив , а събитието се пада декември, незнам как ще е, освен да го планираме с доктора? Ще го измислим да стигнем до там живот и здраве  Praynig

Хубав и лек ден на всички   bouquet

# 115
Гига,браво,ти направо ни разби с таази новина.Пожелавам ти успех и да решите това което е най добре за теб и бебоците.
Стискам палци на всички които им предстои преглед,изследвания и стимулации.
Доста късметлийска се заформи тази тема,все по 2-3 бебета.

# 116
Пантерка , ти не беше ли планирана за секцио съвсем скоро ?
Стискам ти палци от сега всичко да мине гладко  Praynig
Момичета,които сте в по-големи месеци , да Ви попитам първата ФМ точно коя седмица е и трябва ли да искам от д-ра специално да ми я прави или той ще ми обяснява и ще ми я направи когато трябва?

# 117
Момичета прокървих чиста кръв леко към розова. Много съм притеснена. Доки ми изписа прегнил, но тук няма от къде да го купя и само лежане. Не е постоянна като при цикъл. Това нормално ли е? Дали е възможно да се саморедуцира едното?

# 118
Гига ,това е един от  признаците за саморедуциране ,поне при мен беше така.Повече лежане и почивка и някой да ти намери Прегнила !!! Hug

# 119
Здравейте момичета. Чета ви постояно, но немога да се включа за съжаление в темата, защото се обсъждат само бременни проблеми. Стискам палци, Гига не се тревожи мила. Може би така е по-добре да се саморедуцира. Късмет на всички.

Общи условия

Активация на акаунт