Звездни компромати-138

• 77 751
  • 749
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Ами в темата си се впечатляваме, това е нещо обичайно.  Wink Ти пък какво толкова се впечатляваш.  Grinning
Тц, не се впечатлявам, дразня се от такива ..............  коментари. Peace

Не го знам кой е този Кит и за какво се бори, да не говорим, че ми е супер странно как може да въздишате по този смешен дребосък...

Джеси Джей

Денис Ричардс и Ричи Самбора

Ева Лонгория и....1, 2, 3

Пинк за Космополитан

Джонито Деп, ---

# 436
Диляна да се хване с беден актьор ми е повече от съмнително.
Беден,беден ,не е много беден.Има възможност детето му да учи в най-скъпото  частно училище!

Блатечки е най-скъпоплатеният актьор в БГ, обределено не е беден.

Преди около месец го видях с дъщеричката и жена му в столичен мол.

# 437
Колкото и скъпоплатен да е, няма да е толкова, колкото обичайните и гаджета(спонсори). По скоро бих приела мнение малко по-долу, че е заради популярност.

# 438
  • София
Според мен тва са пълни глупости, то и преди се пишеше за тях двамата, като започнаха връзката си В СЕРИАЛА, дрънци, чудят се как да си продадат броевете... Stop

Глория в Гърция, и малко от ДубаЯ

# 439
  • София
Ами в темата си се впечатляваме, това е нещо обичайно.  Wink Ти пък какво толкова се впечатляваш.  Grinning
Тц, не се впечатлявам, дразня се от такива ..............  коментари. Peace
Не го знам кой е този Кит и за какво се бори, да не говорим, че ми е супер странно как може да въздишате по този смешен дребосък...
В Компроматите е имало изобилие от грозни изказвания, но ти реши да се захванеш точно с моето. Е, благодаря за вниманието.  Grinning Иначе си в пълното право да се дразниш, от което си искаш - проблемът е изцяло твой. Аз също се дразня от някои неща в темата, по-съществени от дребосъка Кит, но си ги премълчавам.  Peace
Не възнамерявам да споря повече с теб - бълвай си спокойно снимките и се дразни по-малко.  Peace

# 440
И аз за Блатечки съм по-склонна да вярвам, че е вестникарски трик да си продават броевете.
На снимките на Денис Ричардс и Ричи Самбора изглеждат много добре и двамата. Тя определено спортува доста, в страхотна форма е. Ричи Самбора не беше ли женен навремето за Хедър Локлиър, която пък беше май гадже на Томи Лий преди Памела Андерсън?

# 441
Денис Ричардс и Ричи Самбора изглеждат много добре и двамата. Тя определено спортува доста, в страхотна форма е. Ричи Самбора не беше ли женен навремето за Хедър Локлиър, която пък беше май гадже на Томи Лий преди Памела Андерсън?
да беше

# 442
# 443
# 444
От кога са тея снимки? Много уморен вид има. Дори и аз след раждане първите месеци не бях много свежа, де Rolling Eyes

# 445
На тези снимки Николета въобще не изглежда на 24.. Confused Много уморен вид има.

# 446
От 5 май.

# 447
  • София
Е, как няма да има уморен вид. Вместо да си почива вкъщи (щото бебе очевидно не гледа), се е юрнала по плажове и вечеринки.  Mr. Green

# 448
Е, Тоня, не бъди зла...ми и тя е човек, нищо че е Николета Laughing

# 449
  • Русе/София
8 прекрасни жени,които са се родили като мъже http://www.tialoto.bg/a/12-licata-na-modata/21536-8-prekrasni-zh … -sa-rodili-mazhe/
на 3та снимка нещо коленете липсват

Общи условия

Активация на акаунт