Звездни компромати-138

• 77 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
  • Sofia
Камерън трябва непременно да върне дългата си коса, тази къса перушина я състарява много.

# 618
Камерън е такова противно същество , нито е хубава , жабешка физиономия , , нито е добра актриса , как се е набутала в Холивуд и още играе , не знам ...

# 619
# 620
  • София
Камерън е такова противно същество , нито е хубава , жабешка физиономия , , нито е добра актриса , как се е набутала в Холивуд и още играе , не знам ...
Но за сметка на всичко това има най-страхотните крака.  Grinning

# 621
  • София

Камерън някога беше  много хубавичка, 1, 2, 3, а тялото й и до днес е такова, че определено да кара продуценти и режисьори да я показват. На мен лично винаги ми е била лигава и в кадър, и извън него, от това което съм гледала, но си има мнооого фенове. А и не е бездарна, ако става въпрос да се халосваш. Laughing

# 622
# 623
# 624
  • На земята, която е всъщност звезда.

Прилича на дете, обуло обувките на майка си.  Laughing

# 625

Е, нормално като са високи да избутват краката напред. По-добре отколкото да й стърчат петите.  Laughing

# 626
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е, нормално като са високи да избутват краката напред. По-добре отколкото да й стърчат петите.  Laughing

A, другите обувки не й стоят така:

http://www.stylebistro.com/Eva+Longoria/Shoes

# 627

A, другите обувки не й стоят така:

http://www.stylebistro.com/Eva+Longoria/Shoes

Е, случва се...  Peace Пък и не й стоят чак толкова фрапиращо големи.

# 628
# 629
А защо са се снимали с един и същи мъж, кой е той? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт