Звездни компромати-138

• 77 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Gwen Stefani 2 3 - Пише, че е слагала ботокс, аз не мога да намеря разлика, сякаш очите и стоят по-свити, ама.. то може и от грима да е  newsm78

Ето преди и сега

# 676
Никаква разлика не виждам при Гуен. Как обаче е успяла да докара това абсолютно идентично гримиране, за мен остава загадка Laughing

# 677
  • в Кошера

Освен тена друга разлика не откривам...

# 678
# 679
Никаква разлика не виждам при Гуен. Как обаче е успяла да докара това абсолютно идентично гримиране, за мен остава загадка Laughing
Лицето е едно и също  и на двете снимки, за това - обеци, дори мимиките , бръчиците са еднакви и на двете снемки, само прическата е различна и дрехата.  Променили са тена малко.Снимката е една.

# 680
  • София
Е, как ще е една снимката?!

Гуен си е същата и изглежда перфектно за годините си. Не знам дали си е слагала ботокс, но аз разлика не виждам.

# 681
  • в Кошера

И аз мисля, че е една.  Peace Сега се вгледах по-обстойно. Личи по много неща - обеци, изражение, коса (в корените, формата), вежди (1:1, никога не стават буквално еднакви два поредни пъти, особено подчертани с молив), грима...на снимката от май роклята стои странно в десния край (нейно ляво)  Rolling Eyes
Разбира се, може и в моя телевизор да е проблема.  Mr. Green

# 682
# 683
Изобщо не ми харесва руса, изрусена жена, с такова червено червило Sick

# 684
# 685
Много снимки, показващи трансформацията на Виктория Бекъм
http://www.aufeminin.com/mode/album854915/le-look-de-victoria-be … n-physique-0.html

# 686
# 687
# 688
  • Варна
Какво му харесват на Шон Пен, не мога да разбера  Thinking.
За г-ца Немцова мога само хубави неща да кажа Simple Smile

# 689

Общи условия

Активация на акаунт