Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Всяка прическа и отива ,а и за всяко интервю си има красива прическа ,нали?

# 616

Така е!  Peace
Всъщност мисля, че при интервютата си Туба залага не на визия, а на силата на общуването, на важността на нещата, за които се говори.

# 617

Така е!  Peace
Всъщност мисля, че при интервютата си Туба залага не на визия, а на силата на общуването, на важността на нещата, за които се говори.

Ринка  Hug Hug Hug

# 618
# 619

Така е!  Peace

Mного се радвам, че залага на общуването, ама като нищо не схващам от най-практикувания й език..

# 620
Не оспорвам интелекта и ...радвам се на красотата и

# 621

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 21:07 от rina-rina

# 622
  • Пловдив
Здравейте! Hug

# 623
Здравей, Данче!

Габи, учи езици!  Hug

София,  Hug

# 624
Оффф яяяя...
Спихна ми ентусиазъма, като разбрах, че снимките са стари. newsm45 newsm45

# 625
  • Пловдив
Мараба джанъмки  Hug Да не си мислите, че днес ще ви се размине посещението ми  Wink Тц, тук съм  Laughing

Ееее, тъкмо се зарадвах, че си имаме нови снимки, и сватята ми секна ентусиазма  Sad Каква всъщност е истината, нови ли са или не тези снимки  newsm78 Аз не съм ги виждала, ама то аз и много други не съм,пък те не били нови  Blush

Бонд, Аси Бонд  Laughing

# 626
Злати, ти два дни ходиш до Станбул и обратно и една нова снимка не ни донесе!  Joy Joy

Не са нови, но аз не бях виждала това интервю. Туба има много интересна прическа - плитка с голямо бяло цвете.

А шампанско може да пийнем и без нови снимки, нали?

# 627
  • Разград
Murat Yıldırım ~ Inventator De Amor

# 628
  • Стара Загора
Привет и от мен wavey!Първо искам да благодаря на хората,които превеждат сериала,качват субтитрите и епизодите-сърдечно ви благодаря newsm51 newsm51 newsm51!
На вас момичета благодаря,че ме изслушвате и споделяте терзанията ми Hug Hug Hug!!!
Момичета,благодаря,че ми отговорихте на въпроса,споделям мнението ви,за това кога Демир осъзна,че е влюбен в Аси,само остава да дочакам да видя кога ще и каже,че я обича.
Много хубави снимки сте публикували,а аз досега се наслаждавах на клипчетата-прекрасни са,благодаря ви!!!Оттам виждам,че Демир ще е с мустачки,по-натам във филма(аз  не харесвам мъже с мустаци,малко странен ми изглежда,ама ще свикна Laughing),разбрах от коментарите,че ще влиза  в затвора,че и в болница май ми се видя на единия клип ooooh!-но щях да се учудя,ако няма болница и затвор в турски сериал....Както и да е продължавам да гледам и се радвам,че ви има на линия да споделям лудостта си Laughing(милото се надяваше да се кротна след КВФ и чака с нетърпение края на юни,но като разбра новата ми страст се хвана за главата Grinning Grinning Grinning).
  Приятна вечер ви желая!!!

# 629
Боровинке, Демир е с мустачки за много кратко и то не задруго, а защото между двата сезона на Аси снима "Есенни страдания" и там героя му Бехчет е с мустачки и до края на снимките трябва да е с такава визия. Преди сватбата ги маха!

Общи условия

Активация на акаунт