Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 45

Нериман и Ихсан рядко остават сами у дома!

# 46
Здравейте дами!Не намирах време до днес да пиша в нашата тема ,темата за Аси и Демир поради заетостта и в къщи и на работното ми място но поне късно вечер успявах да ви чета момичета .Съжалявам ,че нашия любим сериал не го номинираха но какво да се прави има някакви критерии по които се избират филмите но щом ДИК го номинираха няколко пъти може би има шанс и за нашия сериал .Рина а сериалите които са попаднали тази година в тази категория познати ли са на нас или не ?Диаманд,какво да ти предложа от цялата плеада турски сериали които закупиха и ние изгледахме, за всеки според мен има сериал или филм дори, който да го привлече и омае а за това разбира се допринася и първия поглед към актьорите ,техния външен вид а после и самата му игра и извайване на образа на героя.Аз съм позитивен зрител и тези първи стъпки са ми достатъчни или препоръка на някой от темата също ми е достатъчна за да загледам нещо ново и негледано до момента но аз ще си позволя да ти споделя с кой сериал аз попаднах в тази магия това беше 1001 нощ и после Гордата Аси и двата сериала за мене са вълшебни за тези 3 години от както ги изгледах за първи път аз вече ги знам наизуст и както някога Гордост и Предразсъдъци ми беше настолна книга и един от любимите филми то това сега са за мене тези два сериала.Не съпоставям Берен Саат и Туба защото Туба е моята принцеса а и на хиляди по целия свят само феновете и са почти милион,но това тук е моето мнение и не задължавам с него никой друг.Ако ти стана вече интересно погледни ги и двата сериала са много ама много интересни.А после сподели ще чакам.Забравих да ти споделя и това ,че Гордата Аси е за сега единствения турски сериал номиниран на кинофестивала в Монте Карло.

# 47
Мараба, малки, големи и още по-големи момичета от темата на ,,АСИ''! Hug Hug

Diamond, моля те не се наказвай с този сериал, защото загледаш ли го може и да не излезеш от   приказката, наречена ,,АСИ''.
А особено щом виждаш, че главната актриса прилича на мъж.... hahaha hahaha

Радвам се, че аз все още мога да оприличавам пола на хората, без да е нужно да им гледам между краката. Явно диоптрите ми могат още доста да растат. Joy Joy

# 48
# 49
Габи, Hug с настоящите си диоптри можеш ли да определиш кой какъв е и защо такъв е?  Wink Wink Wink

# 50
  • Пловдив

Радвам се, че аз все още мога да оприличавам пола на хората, без да е нужно да им гледам между краката. Явно диоптрите ми могат още доста да растат. Joy Joy

Габи, че по какво друго се познава полът, бе джанъм

# 51
# 52
  • Пловдив

ЖЕНА и то много красива!!!

# 53
  • Пловдив

# 54
Дани, тя е прелестна с неземна красота това е нашата приказна принцеса.

# 55

Вместо Лека нощ!

А ако не ви се спи - запалете си огън!
  Hug

# 56

А ако не ви се спи - запалете си огън![/b][/i][/color]  Hug

Аййй....
Ама какъв огън, джанъм?
Нас ни затиснаха вече горещините, ти огън ни препоръчваш, за сгряване. ooooh! ooooh! Ужас! Whistling

# 57
# 58
# 59
  • Пловдив

Добро утро мили приятелки! Да ви е лек и приятен денят! Водя ви и компания.

Общи условия

Активация на акаунт