Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Бях се настанила ,Ринка , на първа маса, ама сватбата се отложи за другият четвъртък  Laughing Само видях булката и младоженеца, много бяха хубави  Peace Но видях и новата реклама на Туба в една от рекламните паузи. Както блеех и изведнъж чух любимото гласче  Heart Eyes До къде съм я докара, разпознавам Туба и по гласа вече  Blush
 Я, Катето ми напила кафето  Hug Как така си тук по това време, да не си избягала от работа  Joy Joy

А вие какво ми одумвате закуската  newsm78, много ми беше вкусно суши с винце за закуска  smile3534

Я да видя на коя и стиска да  ме бъзика сега  Crossing Arms

# 31
Рина, опитвам се да опозная новия Мурат, като Еджевит  Hug Много хубава игра от негова страна и филмът се оказа доста завладяващ - няма да заеме мястото на Аси в сърцето ми, но също ще има място в големите ни сърца / нали и аз съм пловдивчанка  Joy Joy /

# 32
Бях се настанила ,Ринка , на първа маса, ама сватбата се отложи за другият четвъртък  Laughing Само видях булката и младоженеца, много бяха хубави  Peace Но видях и новата реклама на Туба в една от рекламните паузи. Както блеех и изведнъж чух любимото гласче  Heart Eyes До къде съм я докара, разпознавам Туба и по гласа вече  Blush
 Я, Катето ми напила кафето  Hug Как така си тук по това време, да не си избягала от работа  Joy Joy

А вие какво ми одумвате закуската  newsm78, много ми беше вкусно суши с винце за закуска  smile3534

Я да видя на коя и стиска да  ме бъзика сега  Crossing Arms

Никога не се бъзикам с Мурат  Joy Joy Ама много е сериозен, Бе  Peace

Злате, не съм избягала, но и аз се чудя, че съм тук  Wink

# 33
  • Пловдив
Кате, ами чуди се по-честичко, джанъм   Hug Много е приятно  Peace А и така пловдивчанките ставаме мнозинство, русенките ще ни дишат праха  Joy Joy

Кате, в твоя чест да сложа пак Мурат  Wink

# 34
Кате, ами чуди се по-честичко, джанъм   Hug Много е приятно  Peace А и така пловдивчанките ставаме мнозинство, русенките ще ни дишат праха  Joy Joy

Кате, в твоя чест да сложа пак Мурат  Wink

love001  love001  Май с кола ще ме разхожда този път, че лодките са за по-младичките  Joy Joy

# 35
Здравейте  Hug
Реших, че на тази страница й се полага и една Туба, затова ви я слагам!  Wink

Приятен ден! Heart Eyes

# 36
  • Пловдив
 Лина  Peace То слагаме много Мурат в чест на Катето, не че не искаме Туба  Laughing

Ето я красавицата наша  Heart Eyes

# 37

Катя изглежда започна филмовия маратон!  Wink

# 38
здравейте
филма препоръчвате ли ми го-станах покрай Фатмагюл фен на турските сериали
само дето не знам кой да загледам, затова реших да ви питам-това Аси дали се доближава поне малко до усещането и емоцията, които дава Пепел от рози /за тези, които са го гледали/
също и ми е интересно коя е главната арт. във филма, има по-напред една черна, грозновата, с дебел голям нос и адски вежди, малко прилича на мъж, да не е това главната героиня /гледах, че рекламира и пантен/

# 39
здравейте
филма препоръчвате ли ми го-станах покрай Фатмагюл фен на турските сериали
само дето не знам кой да загледам, затова реших да ви питам-това Аси дали се доближава поне малко до усещането и емоцията, които дава Пепел от рози /за тези, които са го гледали/
също и ми е интересно коя е главната арт. във филма, има по-напред една черна, грозновата, с дебел голям нос и адски вежди, малко прилича на мъж, да не е това главната героиня /гледах, че рекламира и пантен/

Въобще не ви го препоръчвам Wink Точно тя е главната геройня, грозна като вещица.  Mr. Green Направо им се чудя на тези, близо милион регистрирани фенове, какво са луднали по нея ooooh!
По- добре си прочетете някоя книга, поучително е Peace

# 40
олее мн се извинявам
не исках никой да обидя
прибързах, сега виждам на първата страница, че наистина е тя  Confused
съжалявам още веднъж, просто след Берен Саат и външния й вид и най-вече бялата й кожа тази никак не ми се вярваше, че може да е избрана за главна героиня  Confused
извинявам се още веднъж на всичките й фенове, хора различни-вкусове различни, взех си поука, по- внимателно ще разгледам за да си избера кой филм да загледам и най-вече да не обидя някого
приятна вечер, пак се извинявам  bouquet

# 41
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Да не би  Thinking да е свършил вече Фатмагюл, та се почва с меренето коя е по-красива и по-талантлива от Туба и Берен?  newsm78 Аз, нали не го гледам, но след постовете, които виждам тук  Thinking ми се струва, че някой търси повод за заяждане, но май няма  hahaha да се получи.  Peace
Слава богу,  Simple Smile мисля че тук - може и да сме фенове на Туба, но все пак уважаваме и чуждите ''идоли'' и не вярвам  Thinking някоя от нас да си позволи да отиде в нечия тема и да напише нещо подобно / затова са и различните теми, та всеки да открие мястото си и да не налага различното си мнение, там където знае, че не е желано/.
Затова и тук главната ни героиня си е най-...  Wink, а за другите най-... си има тяхно място!  Peace

На който не му харесва, моля - насила никого не караме!  Wink

А, и още нещо -  Thinking явно по-нашите географски ширини имаме по-разбиращи за определяне коя е по-красива от някои актриси, та затова и от Пантен сигурно са се объркали  newsm78, че от години ползват само Туба /от турските актриси/ за рекламно лице.  Wink

# 42
  • Русе

И една Туба от преди АСИ!  Peace

# 43
# 44

Тази вечер може да сме на "ресторант" на открито!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт