Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 404
  • 375
  •   1
Отговори
# 15
Харесва ми, когато видя двойка и тяхното детенце облечени в един тон. В края на юни очакваме нашето момиченце. По възможност бих съобразявала нейните дрехи с нашите, но на първо място за мен е удобството.

# 16
  • Бургас
Дрехите на децата ми държа да са удобни и от естествени материи.Друго не ме интересува.
Харесвам бебешките дрешки,които се прадават в чужбина,по-точно Западна Европа.Те са изчистени,меки и с много нежни млечни цветове.
За бебешката и детската мода изобщо не ми пука!

# 17
Винаги съм обличала дъщеря ми така че отделните части от тоалета да се допълват , защото самата аз не харесвам  разноцветно облечени хора  и по точно в цветове които не си отиват.Резултата днес когато тя е  на 7 години/ хочти 8/ е че съм възпитала у нея  стил и способност да прецени коя дреха си отива със друга цветово.Модата според мен не е в марките -никога не съм робувала на тях още повече че живея в град който не  изобилства от бутици за детски дрехи. Както е казала мисля че беше Коко Шанел- Модата е преходна стилът е вечен! За това смятам че съм възпитала у дъщеря ми  вкус и стил! Сега продължавам със сина ми.По късно ще кача и снимки!

# 18
Предпочитам децата ми да са облечени в удобни за тях дрехи. Не ми се ще да давам много пари за дрехи и да крещя по децата да не сядат тук и там, за да си пазят дрехите. В България детските дрехи са прекалено скъпи за краткото време, за което се носят. Изпращат ми дрехи от Германия и Америка. Купувам от чужди сайтове по интернет.
Синът ми е третокласник и няма как да е облечен в нещо, което според него не е модерно. Иначе настава война. Малката е на две години и като тръгнем на разходка се кипри с рокля или пола макар, че аз смятам, че те не са практични за игра, но тя пък е доволна.

# 19
  • Berlin
Аз предпочитам удобните дрехи - и за мен, когато го обличам, и за него - да се чувства удобно. Засега пазарувам предимно от магазините тук. Имам доста дрешки на български производители, от които съм доволна. Може би единствената ми забележка е, че не са много цветни, както някои чужди. Както виждате, имам момченце и малко ме е яд, че няма такова разнообразие при момчешките дрешки за разлика от момичешките. Simple Smile

# 20
Моето мнение е, че ако майката държи на външния си вид, това следва да рефлектира и върху детето. Обичам веселите и удобни дрехи. И смятам, че и за момчетата има достатъчно комбинации и варианти за добър външен вид. Естествено, преди всичко са материи и удобство.
Ние наблягаме на оранжево, червено, жълто като цветове, за официални мероприятия има няколко умопомрачителни ризи, едната от които в бонбонен цвят. Обичаме и цветните панталони,  за съжаление в БГ рядко се намират.
Синът ми е на година и четири месеца и въпреки това, когато облечем нова дрешка, отива и се кипри пред огледалото. Смятам, че вкус се възпитава от ранна възраст.
И да, една препоръка - наистина е хубаво да видиш родители и деца в една тоналност, а също и варианта рокля за мама, рокля за момиченце. Измислете нещо и за мъжките майки в случая - напр. рокля за мама и гащеризон в същия цвят за дребчо.

Хубаво е, че се интересувате от мнението на родителите за модата. Дано наистина и в България започнат да се продават качествени и достъпни детски дрехи, за които да не трябва да правим компромис с качество или цена или външен вид.

# 21
Харесва ми децата ми да са облечени с модни дрешки и аксесоари.Много е верен факта че така изразяваме себе си,и отношението и любовта към децата ни.Много често сме били облечени еднакво цветово и според повода където сме

# 22
Аз пък съм много ЗА,модните дрешки .... гледам децата ми винаги да са облечени добре,дрехите им съчетани,изпозлвам всякакви аксесоари(чанти,шапки) Предпочитам марковите дрешки и в никакъв случай не мисля,че те не са изпипани откъм материя и конфорт Simple Smile

За сина ми използвам всякакви цветове-розово,оранжево,жълто,но и той няма никакви претенции с тоновете .... Лично ,предпочита да е облечен в зелено ... (и то от това сигналното)... На празнични събития и той е с риза и подходящ спортно-елегантен панталон или някои по -джиджани дънки .

За малката бонбона, постоянно купувам дрехи.Мечтала съм си да си имам момиченце и сега си я обличам с мерак,какъвто бих имала и за себе си Simple Smile) Ползваме,туту-та .. пачки,различен вид шалвари,а-симетрични полички....предпочитам наситените цветове... Лично на мен ми допада бебето да е облечено модерно и ми е много приятно,когато хората заключават:Еееееее,много е модерна Simple Smile) Аксесоарите са задължителни ... и винаги съм доволна от крайния резултат.Тя самата също е от киприте-по цял ден се разхожда с чантите си и сменя по 6 чифта обувки  Mr. Green Малка е ,но има претенции към полите-определено  Peace

# 23
Моето мнение е, че ако майката държи на външния си вид, това следва да рефлектира и върху детето. Обичам веселите и удобни дрехи. И смятам, че и за момчетата има достатъчно комбинации и варианти за добър външен вид. Естествено, преди всичко са материи и удобство.
Ние наблягаме на оранжево, червено, жълто като цветове, за официални мероприятия има няколко умопомрачителни ризи, едната от които в бонбонен цвят. Обичаме и цветните панталони,  за съжаление в БГ рядко се намират.
Синът ми е на година и четири месеца и въпреки това, когато облечем нова дрешка, отива и се кипри пред огледалото. Смятам, че вкус се възпитава от ранна възраст.
И да, една препоръка - наистина е хубаво да видиш родители и деца в една тоналност, а също и варианта рокля за мама, рокля за момиченце. Измислете нещо и за мъжките майки в случая - напр. рокля за мама и гащеризон в същия цвят за дребчо.

Хубаво е, че се интересувате от мнението на родителите за модата. Дано наистина и в България започнат да се продават качествени и достъпни детски дрехи, за които да не трябва да правим компромис с качество или цена или външен вид.

202uu

# 24
  • София
 Като майка на четиригодишен младеж мога да кажа, че обичам да му купувам модерни дрехи. Разбира се без да правя компромис с материя и удобен модел. Да, обичам да купувам дрехи и обувки на определени марки - H&M, Зара, Есприт, Бенетон, Геокс.... Да, обичам да е облечен стилно, а не с първото нещо извадено от гардероба. Старая се да възпитам у него усет за стил и красота. Когато сме поканени на детски или друг празник се опитвам да бъде и елегантен, например  панталон,дънки, пуловер, риза, връзка, тиранти, тениска, но с яка.

Скрит текст:
Така облечен например играе в парка

А така е облечен за партита  Grinning

Скрит текст:
Добавям снимки от нета, които ми харесваха

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 16:44 от Ева на третия етаж

# 25
не съм склонна да давам много пари за детски дрехи, които бързо умаляват, цапат се и се късат лесно. Освен това в България е много трудно да намериш приятни за окото дрешки за момче на нормална цена. Беше истинско предизвикателство да открия подходящи панталони и ризи за лятното кръщене на синовете ми. Всичко беше с щампи, надписи, лепенки, допълнителни шевове - плюс тъмни сиви, сини и кафяви цветове. С обувките е още по-сложно. Всички еднотонни, светли дрехи /без да са с етикет "за специални събития"/ на децата ми са купувани отвън.
не знам какво значи мода за деца. Има красиви и некрасиви дрехи.

# 26
до 1-2 г. бебетата не обръщат внимание на облеклото си, но хубаво облеченето дете привлича погледите.А когато детето го закачат и то самото се развеселява.

Купуването на дрехи с тонове, обличането им веднъж и търсене на нов тоалет всеки ден от майката определено не го    разбирам.Така детето се възпитава и става една капризна госпожица, която все държи да е по модата и все да носи всеки ден различно и най-модерното.НО някой майки осъзнава, че всъщност  те така са ги научили, а пък сега свиждат, че честата смяна на тоалетите и робуването на марки не им е по джоба.

Относно стила,вкуса, цветовете това нещо може да се възпита и с класически неща от гарероба и с наличното. Не скъпата марка и модерното за момента възпитава ВКУС И СТИЛ.

Всеки може да си купи нещо модерно/на Илиенци също има имитации и модерни дрешки/, но не всеки изглежда интересно и стилно облечен.

АКО ТРЯБВА ДА ЦИТИРАМ Коко Шанел:„Мода се променя, но стилът остава” и още "Бъдете внимателни с оригиналността; в дамската мода тя може да доведе до маскарад."

п.п.много е смешно когато бебе на няколко месеца е облечено с мини модни дрешки за възрастни/тяхна реплика/, например бебе с фрак или бебе  във вечерна рокля, с гол гръб или мини шалвари или мини клин дънки.

# 27
Здравейте, и аз съм от майките, които харесват децата им да са облечени стилно имам момченце на 5 и момиченце на 4 месеца. Голям кеф е- за момичета има голям избор от дрехи и по магазините и в нета, но пък предизвикателството да нагласиш и изтупаш в готини дрешки момчето си е по-трудна задача, и въпреки всичко пак успявам.
Харесвам дрехите на H&M защото са много качествени и красиви и на много прилични цени, също така подкрепям и майката която беше написала че детето ти да е облечено модерно не означава да му е неудобно Naughty
А и не съм от подвикващите майки, от вкъщи излизаме като принц, а се прибира мръсен до ушите- нали за това са пералните Laughing
А и че не разбират децата докато са малки е вярно, но не е вярно че не е важно да ги обличаме красиво и стилно, защото после ще се гледат на снимките и ще са доволни, че са били обгрижвани така старателно от вас. Моята майка е била такава и сега много се радвам на снимките като се гледам каква съм принцеса Flutter

# 28
Като ви чета, се сетих, че и аз по време на бременността си мечтаех, как с дъщеря ми ще се разхождаме с подобни рокли и шапки - аз голямата и тя до мен - малката. Много трудно харесвам дрехи, а да намеря подобни за двете е почти невъзможно, но смятам да започна от това лято с поръчката на еднакви шапки за мен и нея.
Много харесвам дрехи, в които е втъкано нещо от нашата история, бит и поверия. Патриот съм, родолюбец, националист и вече година търся дрешки с български шевици. В крайна сметка намерих по поръчка, но общо взето много трудно се намират. Намирам нашите шевици на светлинни години по-красиви от безлични апликации на котенца от типа Hello Kitty, панделки и какви ли не хрумки, които бълва китайското производство.
Скрит текст:
Харесвам семпли, изчистени, стилни дрехи и не мога да се пречупя да купя някакъв кич. Понякога ми трябва набързо да взема спешно някаква дреха или аксесоар за малката, не намирам по моя вкус и сама се ядосвам на себе си, че отдавам голямо значение на вида на дрехата и аксесоара. Поради това, че не харесвам розови дрешки, апликации, панделки и завъртулки, да намеря дрехи за дъщеря ми, се оказа трудно. Има единични марки на пазара, които предлагат такива дрехи, за мое съжаление не са български, но си спестявам много време и нерви като знам, че като влезна в магазина им, ще намеря това, което търся. По същата причина поръчвам и от сайтове от чужбина.
Скрит текст:
Но ако намеря български хубави стилни дрешки от хубава материя, с радост бих купувала само български и не бих и погледнала чужда марка.

# 29
  • София
Зелен дух, поздравления, имаш разкошно дете. Съгласна съм с целия ти пост, особено с
Цитат
Но ако намеря български хубави стилни дрешки от хубава материя, с радост бих купувала само български и не бих и погледнала чужда марка.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт