Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 383
  • 375
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте,
И аз съм майка на малък принц. В облеклото залагам преди всичко на стила и съчетанието на цветовете. Невероятно удоволствие за двама ни е да подготвяме дрешките му за следващия ден - като започнем от бельо и чорапки и завършим с шапката, слънчевите очила и часовника(напоследък е пристрастен към тези три аксесоара  hahaha). Определяме цветовата гама за деня и следим всеки елемент от облеклото да съответства на останалите, включително и аксесоарите да са от тази гама. Честно казано очите ми избожда като видя някое сладурче на улицата, облякано с просто с "нещо" от гардероба - зелена блуза, червени панталони, сини чорапи и кафеви обувки. Старая се да възпитам у сина си усет към красивото, защото красотата носи хармония. В този ред на мисли не следя за модни тенденции при децата. Държа на материите - ето, например за настоящия сезон - обличам го с тънички блузки и леки панталонки, а не с риза с дънки, щото са мнооого модерни. В детската градина никога не го изпращам с официално облекло - дрехите трябва да осигуряват комфорт при ежедневната игра. Залагам на свежи цветове, но харесвам и тъмните гами. И винаги, винаги се допитвам и до сина ми - харесва ли му тази дрешка. Важно е как я усеща като материя, кройка; важно е какво настроение му носи и как ще се чувства през деня с нея. Защото дрехите, освен да прикриват човешка голота, са извор на настроение, самочувствие и комфорт.
Здравейте,
Аз съм горда майка на сина си, и противно на общото мнение, мисля, че има прекрасни дрешки за малки момченца. Не се опитвам да следя модните тенденции - когато една дрешка ми харесва, когато е с удобна кройка и материята е хубава, купувам я.
Малкият ми принц има пълна цветова гама в гардероба си, вкл. оранжево, зелено, лилаво, розово, червено, черно, кафяво...
Най-много му отива бяло и любимите ми дрешки са светли дънки и бяла ленена риза, които комбинирам с бяла кърпа за главата. Когато го облека така, ми напомня за някоя реклама с безгрижни дечица, бягащи по плажа... Simple Smile Аз също имам доста бели дрехи, така че, често сме в тон Wink
Абе вие подигравате ли се с темата? Или аз полудявам? Честно - виждате ми се вие откачени. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Аз имам три момчета и ги обличам съобразно сезона в удобно за тях облекло. Държа на тях да им е удобно и на естествените материи за дрехи които се допират до кожата. Модата в детските дрехи изобщо не ме вълнува и децата ми си износват дрехите докато са здрави. Това ще рече, че една дреха може да мине през трите ми деца. Може да бъде нова, подарена употребявана от приятели или аз да я купя от втора ръка. Пример - снимката е от миналия уикенд - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578548_1015 … _1521351188_n.jpg

# 46
Янтра, що бе, душка, да се подиграваме с темата? Съвсем сериозно съм отговорила. Че съм откачена, откачена съм. Но също като теб казвам - удобна дреха от естествена материя!
Може би за дънките не се изказах както трябва - при 30 градуса жега никога не бих сложила къс дънков панталон и риза със закопчана до гушата якичка- прекалено запарват. За хладно време -ок!  Както сама казваш - съобразно сезона с удобна дреха! Ама пък много държа на цветовете! Затова не отричам, че погледнато отстрани май ми хлопа дъската.

С най-добри чувства  Hug!

# 47
И аз искам да купувам български дрешки, но досега за съжаление не съм намирала нищо интересно, което да ме грабне. Моля ако някой знае да сподели за хубава българска марка Praynig
Иначе миналата година ни подариха страхотен бански, който бяха купили-българско производство, и тази година пак ще го ползваме не е мръднал, а синът ми ходи на плуване и постоянно го носи Peace

# 48
  • Пловдив
Янтра, що бе, душка, да се подиграваме с темата? Съвсем сериозно съм отговорила. Че съм откачена, откачена съм. Но също като теб казвам - удобна дреха от естествена материя!
Може би за дънките не се изказах както трябва - при 30 градуса жега никога не бих сложила къс дънков панталон и риза със закопчана до гушата якичка- прекалено запарват. За хладно време -ок!  Както сама казваш - съобразно сезона с удобна дреха! Ама пък много държа на цветовете! Затова не отричам, че погледнато отстрани май ми хлопа дъската.

Говорим за бебе, в случая момченце, активно човече. Как му се определя цветова гама? Нали започвам деня с комплект, по някое време след инцидент блузката е сменена, след друг панталона. До вечерта нормално 2-3 комплекта се извъртат. И аз харесвам свежи светли цветове, но за деца които излизат навън  е просто смешно. Как да ритат топка на тревата, да се пързалят на пързалка или да седнат в пясъчника? А бяло е просто абсурд за ежедневно облекло.

# 49
Виж сега точно къде на мен ми хлопа дъската - като се изцапа нещо от комплекта - сменям. Слагам нов, сменям и чорапите (като бебе и буйките), така че да са в същия цвят. Имах 10 биберона-залъгалка - всякакви цветове, че да подхождат на тоалета на младежа. Съответно шапка и т.н. Това обаче не означава, че сменям нон стоп. Рита, лази, цапа се - когато се прибирам, тогава сменям, не и на детската площадка, защото просто няма смисъл - след 5 мин.отново ще е същия мазалоч. Естествено, ако се намокри или напишка нося дрехи за смяна, отново в тази цветова гама. Като го облека в светли тонове не означава, че очаквам да стои като препариран - чист и неизмачкан. Затова е пералнята. Нали знаеш - има два вида деца - чисти и щастливи. Чист не мога да го опазя, когато играе. Ама това не пречи да е елегантен, макар и пооцапан, важното е да е с настроение.

# 50
Защо да е абсурд бялото за ежедневно облекло? Че то се цапа наравно с другите цветове, просто на бялото личи повече, което за мен е плюс, че виждам веднага кога е изцапано. Сега като се замисля повечето дрешки на дъщеря ми са бели. Преди няколко дни ходихме до площадката с
Скрит текст:
тази рокля, съжалявам, че нямам по-добре направени снимки, но не съм с основния си компютър
, преди да я пусна по пързалката смених роклята с друга бяла, защото прецених, че е по-удобна, нося я в бял слинг, сега се връщаме от разходка и беше с бяла блузка, син панталон, бели чорапи и бели обувки. Нямаме никакъв проблем с бялото.

# 51
  • Пловдив
Миналия уикенд на децата им направиха много снимки - да да пример -  
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/52 … _1507052197_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/57 … _1194616431_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/56 … 1_715639790_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/53 … 5_842631110_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/53 … 6_432338008_n.jpg
Тия дейности и активности как ви се виждат възможни с бяла рокля, ако са момичета, то не е удобно просто да се катери, играе, тича. А ако момчетата са с бели панталони значи да се сдобият с красиви, модерни петна.

П.П. И слингът ми е цветен - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/310448_2694 … _1373496150_n.jpg

Прекрасните снимки са направени от съфорумката Еовин, която ми беше на гости Simple Smile Не съм снимала аз.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 15:42 от Янтра

# 52
Бонбони мамини!
Моя принц понеже ми е единствен и затова го "тафря" (както казва една приятелка), сменям, контя... Честно, ако имам трима юнаци, не знам дали щях да влача пет чанти с облекла в три различни тоналности. Но засега удържам фронта, много искам да го науча да цени естетичното и красивото. Това се отразява после и в отношенията с хората.

# 53
Индивидуално си е за всеки. Снимките и децата са прекрасни. Аз не харесвам дънките като облекло, но ако имам три момчета, може и друго да мисля. При мен дъщеря ми е много предпазлива, внимателна, държи се все за нещо, застрахова се, нямам никакъв проблем да се разхождаме двете за ръка и тя да е с бели рокли. Като тръгне да тича и да се катери, тогава ще преценя какви дрехи да купувам, но по-вероятно е да съобразя модела и материята, а не цвета. Иначе за нови дрехи, купувам, защото ми е първо дете, но които са запазени, ги пазя уж за следващо и ако имам още едно момиче, нищо няма да ме притеснява да я облека с дрехите от сестра й.

# 54
Много харесвам белия цвят за лятото!Наистина едно малко  бебче в бяло изглежда възхитително и толкова невинно и АНГЕЛСКО- отива и на светла и по-матова кожа!  ylinfant
Лятото бялото го свързвам с лекота и ефирност... ох, размечтах се 
Но специално за момчетата- тениски, ризки и  горно облекло белите и светли тонове са о.к.,-издържат доста,  но за панталони- не става!Малкия юнак лази,ходи,става, пада и т.н. не мога да го опазя чист.Баткото също- още като види някоя купчина пясък гледа как да налази в нея-
Обикновено като излизам взимам и по още един чифт дрехи- я се случи да повърне малкия или изпоти големия!
Нямам много нерви и време за допълнителни аксесоари, освен шапките  разбира се, но те са просто шапки с/у слънцето, а не като моден придатък.

# 55
Имам си момиченце и наистина момичешките дрехи са ми слабост, даже повече ми харесва да купувам за нея, отколкото за себе си. Предимно гардероба ни е розов, лилав и бял, то няма и какви други цветове да е, предвид това, че момата ми е малко с тен  Mr. Green Laughing и зелено и оранжево и разни други цветове изобщо не й отиват. Дрешките й винаги са цветово комбинирани, вече не излиза никъде без шапката и чантичката си, изобщо имам си една малка кокона. От малка я обличах в по-спортен стил, по-малко сме носили рокли, не са ми практични някак, нито за лазещо бебе стават, нито зимата върви да го оставиш по чорапогащник и рокля....Сега вече като по-голяма ще й обличам повече роклички, но главно е с туники, тениски и клинчета, хубави маратонки. Харесват ми неща, които са направени като за възрастни, но в умален вид, и много ми харесват деца, облечени така. Вярно, че е малко излишно и скъпо, но радва окото. Аз купувам неща, които да са от хубави материи, да не са безумно скъпи и да са в хубави, приятни цветове с немного шарки и разни други финтифлюшки, обичам по-изчистения стил и за себе си и за малката. Общо взето своя стил го предавам и на нея.

# 56

Говорим за бебе, в случая момченце, активно човече. Как му се определя цветова гама? Нали започвам деня с комплект, по някое време след инцидент блузката е сменена, след друг панталона. До вечерта нормално 2-3 комплекта се извъртат. И аз харесвам свежи светли цветове, но за деца които излизат навън  е просто смешно. Как да ритат топка на тревата, да се пързалят на пързалка или да седнат в пясъчника? А бяло е просто абсурд за ежедневно облекло.
Как все ще се намери някой да спори и да се опитва да докаже своята правота. Хората са пуснали темата за да изкжете своето мнение, а не да казвате, че другите са ненормални заради мисленето си и начина на живот. Бреййй, българска работа!

# 57
  • Пловдив
Аз съм българка и работата ми е българска.  Mr. Green

# 58
И аз се съгласявам с мнението на Butlins,пазарът за детски стоки е залят с китайски неща,които наистина достигат цените на марковите дрешки и обувки,по-добре да дадеш веднъж малко повече пари и да знаеш,че примерно обувчиците на детето ти няма да се скъсат на 2-я ден.Но все пак живеем във времена,и всеки човек се събразява с това,което има за да го предложи на детето си.

# 59
Обожавам белия цвят на дете, но определено не е подходящ за пързалки Simple Smile Имаме една мама-съседка с бяла детска количка и постоянно гледа детето й да е събуто, да не би да изцапа количката.. Децата трябва да се радват на игри в удобни дрешки независимо от марката и цената - качеството има значение.

Общи условия

Активация на акаунт