Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 398
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на Пуфис и БГ-Мама за чудесните подаръци. Памперсите са много добре измислени - оригинални и веселяшки. Нещо по-различно за най-малките. Днес ще се разходим и с новата чанта, която също много ни хареса Simple Smile.

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 13:51 от *MaGiKa*

# 91
Благодаря на bg-mamma и Pufies за подаръците , разкошни са, цветни, сладурски, веселяшки, накараха и мен и малката да се усмихнем на изненадата. Благодаря, чакат ни много весели игри и цветно настроение Simple Smile

# 92
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 09:19 от rinnabg

# 93
Благодаря на бг мама и Фикосота за хубавия подарък-Памперсите са много оригинални и хубави естествено.

# 94
И аз и дъщеря ми благодарим за чудесните подаръци от Пуфис и бг мама!

# 95
Благодаря!   bouquet

# 96
Много е сладко да видиш бебета облечени по някакъв по-специален начин или като нещо Simple Smile И наистина много родители го правят, но най-вече за собствено удовлетворение (и разбира се, ако имат тази възможност). На бебетата едва ли им пука дали ще са с най-модерния тоалет или някое вехто парцалче.  Rolling Eyes

# 97
  • в здрача
Е хайде някой да покаже тези страхотни пелени, че умрях от любопитство.

# 98
  • Някъде на път....
....И наистина много родители го правят, но най-вече за собствено удовлетворение (и разбира се, ако имат тази възможност). .....
Това е само до навършване на 2г. възраст, после нещата мноооого се променят!  Peace
Децата започват сами да избират дрехите си!  Wink

# 99
  • София
 След като разбрах каква е награда, знам защо аз още не съм я получила. Синът ми е на 4 + години  Mr. Green  Иначе идеята за такъв тип реклама в бг мама е супер, а доколкото разбрах и подаръците си струват  Peace

# 100
Гледам, че повечето са си получили наградите още на 11 май.При мен от наградата ни вест ни кост.

Аз съм от София, а все още нищо не съм получила с малко бебе съм.Вчера не си бях вкъщи.

Наградите във пощенската кутия ли ви бяха сложени или бяха доставени с куриер до вратата на дома ви?????????
В какъв пакет са сложени?

# 101
  • Berlin
С куриер беше изпратена.
Получи ли съобщение, че ще ти бъде изпратена?

# 102
получих съобщение, че съм спечелила тази награда и да я очаквам?

Коя е куриерската фирма с която ви беше изпратена наградата и с какъв подател?
Нямам оставено листче, че е идвал куриер. Naughty

Да не би да се разхождат куриери и в събота и неделя.
Доколкото знам обикалят само от 9-17 в делнични дни.

# 103
С куриер беше доставена до дома ми. Обадиха ми се предварително и разнасят в събота до 13.00.

# 104
Изпратихте ли e-mail с вашите данни за доставка?

Общи условия

Активация на акаунт