Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 681
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
и цветни, и безцветни, не бих си оставяла детето да се разкарва по памперс.

# 151
тити  Hug! Как сте?

# 152
Останах много изненадана от цветните памперси, които Пуфис са пуснали, много готино изглеждат. Аз уж бях в Дм вчера, а хич не съм ги забелязала  ooooh!

За мен дрехите са огледалото с което детето (човека) се представя на света. Държа винаги детето да е чисто и спретнато, да е добре облечено, дори ако трябва и по 3 пъти на ден да се преоблича. Дрехите ни предимно са памучни, доста шарени и весели.  Държа също да са удобни на госпожицата, тъй като ако нещо я притеснява, тя постоянно мрънка.
http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i199/1205/80/da555bbf9b1f.jpg.html

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 20:52 от bob4o_f

# 153
Аз съм мама и на госпожица и на Мини мъжага засега в перспектива се очаква още един момък,
Каката си има собствен стил отдавна не я обличам аз, само плащам сметките, малчо носи всякакви разцветки вкл летни карирани бермуди червено с бяло и червен потник с бял надпис, за ужас на всички мислещи че щом е момче тъмен анцуг и гуменки. бъдещият батко е доста суетен и често ако не хареса дреха или обувки няма шанс да му се облекат. Да обичам да глезя децата с маркови дрешки, както и себе си. относно подвикванията на детската площадка да не се цапат, не зависи от дрехите /маркови или не/, от манталитета на майката

# 154
Мисля че за бебето трябва да се чуства удобно и да може да играе свободно с дрешките, които мама  избира с голяма любов за него. Аз не робувам на максимата, че щом е момиче трябва да носи розово и винаги да е с рокля. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2384320225890.84901.17 … 289669&type=3 Сами може да видите че дъщеря ми носи разнообразни дрешки и дори синьо. Важно е да се чуства комфортно, а това го постигаме с помоща на pufies  и комфорта, който те осигуряват на мъничето ми

# 155
Това първо и второ надали при една смяна на наакан памперс въобще ще се замисля дали памперсът е в тон с избраната дрешка. Иначе самите памперси ми харесаха, но все пак са си памперси, под дрехите не се виждат.

# 156
Пелените са разкошни!  Heart Eyes Харесва ми не само дизайна, но и новаторския подход за предлагане на нещо различно и атрактивно на пазара.
Моят син от сега е капризен и има предпочитания към дрехите и обувките си. Също така изпитвам трудност при смяната на пелените и мисля, че новите шаренки ще се слагат по-лесно и няма да срещам такава съпротива.  Grinning Леееко съм притеснена за размера, защото прочетох, че се предлагат до 5-ца, а моето магаре е 16 кила. За момиченцата ще са още по-практични, защото могат да се подберат в тон с рокличките им.
Определено ще купя от тях, че и ще занеса в яслата да смаям госпожите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да отворя и една скоба- погрешно е да се казва "памперси", а пелени, както и не се казва "веро", а препарат за съдове. Думата "ксерокс" неправилно се е превърнала в нарицателно за всички копирни машини, а някои все още наричат "корекомско" шоколадовото яйце. 

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:13 от Coolmummy

# 157
  • Варна, морето, сините вълни...
newsm10
А и според мен трябва да помислим за нещо, с което да отучим детето от пампера по рано, вместо да предлагаме по интересни памперси  Whistling На площадката едно 90% от децата на 2г. са с памперс! Това от една страна ме успокоява, че ако и аз не супея до тогава да се преборя с това далеч няма да съм единствена, но от друга ме приетеснява, че все по дълго децата използват еднократните пелени  Naughty

# 158
newsm10
А и според мен трябва да помислим за нещо, с което да отучим детето от пампера по рано, вместо да предлагаме по интересни памперси  Whistling На площадката едно 90% от децата на 2г. са с памперс! Това от една страна ме успокоява, че ако и аз не супея до тогава да се преборя с това далеч няма да съм единствена, но от друга ме приетеснява, че все по дълго децата използват еднократните пелени  Naughty

smile3501 smile3501 smile3501

И едно предложение от мен - не е ли по-добре да връчите тези памперси за една година на майки в нужда или на някой дом за дечица??? До тук потенциалните печеливши са хора с възможности - то не бяха рокли, панталонки, биби и т.н в тон с пампите  Crazy Пък то не пречи ние тук да поддържаме темата "топла" за реклама  Wink

# 159
Разбира се, че има модата има значение. И то не за самите малчовци, колкото за нас - родителите им. Аз имам 6 месечен сладур и правя всичко възможно да избягам от така разпространените из българските магазини детски мотиви и шарки - оранжеви жирафчета, кафеви мечета, сини кученца и розови принцеси. Синът ми не носи само синьо, напротив има и дрешки в комбинация с розово, лилаво, червено. Не мисля, че облеклото му още от тази възраст ще определи стила му впоследствие, но предпочитам да обличам детето си така, че да е част от цялостната визия на семейството ни Simple Smile))

Супер за Пуфис, че разчипиха пазара. Ние ползваме и пелени за многократна употреба, които идват в много фешън цветове и десени и винаги съм си мислила защо и при еднократните пелени не е такъв случая. Ще изпробваме веднага!

Shada четете ми мислите. Аз вече си избрах дом, при който ще отидат пелените, аko аз спечеля. Страхотно ще е, ако повече майки са на това мнение.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 15:40 от cdelcheva

# 160
Уау, много свежо решение - памперсите да са с готин дизайн.
Имам момченце на годинка и ще можем да се възползваме от цветните памперси. От къде можем да си ги вземем - по горе четох, че ги има в ДМ - само там ли се продават?

# 161
  • Пловдив

И едно предложение от мен - не е ли по-добре да връчите тези памперси за една година на майки в нужда или на някой дом за дечица??? До тук потенциалните печеливши са хора с възможности - то не бяха рокли, панталонки, биби и т.н в тон с пампите  Crazy Пък то не пречи ние тук да поддържаме темата "топла" за реклама  Wink

Сега ще се изкажа гадно - не може всичко да е за хората в нужда. Голяма част от тях затова са в нужда, защото е по-лесно да получаваш наготово вместо да работиш. Пък и хората в нужда не си купуват скъпи памперси. В края на краищата темата е рекламна, хората си промотират памперсите.

Аз получих своя подарък Пуфис, много благодаря. Пелените са хубави, с удоволствие ще ги използвам. За да си купя обаче друг пакет ще зависи каква им е цената. И без това Пуфис са едни от скъпите пелени на пазара.

# 162
не си видях името в този списък, а получих лично съобщение  Rolling Eyes и отговорих на посочения мейл за връзка. ....?

а къде изчезна списъкът, моля?

# 163
Янтра, значи викаш хората в нужда и изоставените дечица не са достойни за скъпи памперси  Confused

Тити, какъв списък .... иначе и аз съм от "печелившите"  Laughing

# 164
И аз обичам да обличам юначето си в дънки и ризки, от 5 месечна възраст. Много ми е красив, а и всички наоколо му се радват. Разбира се винаги избирам памучни материи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт