Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 406
  • 375
  •   1
Отговори
# 285
Честито   bouquet

# 286
  • Berlin
Честито!   bouquet

# 287
  • София
Сега видях,че съм спечелила и още не мога да повярвам.....Благодаря на Пуфис. Благодаря на поздравилите ме тук и желая на всички да сте здрави!
Изпратих данните си вече на посочения майл.
  bouquet

# 288
Здравейте, мили майки!

В този прекрасен, слънчев ден искаме да честитим на вас и вашите съкровища Празника на детето и да ви пожелаем винаги да запазите в себе си частица от детето, да вярвате, че можете да обърнете света, да мечтаете и четете приказки!

По случай празника, в необятното фейсбук пространство вече има и страница за деца и майки – Pufies – Супер всеки ден. На страницата ще бъде публикувана полезна информация за продуктите, грижа за бебето и малките деца, игри, конкурси и забавления. За да станете част от голямото семейство, посетете http://on.fb.me/MUUSrS

Също така днес, 1 юни, ще се проведе събитие по случай празника със следните местоположения –
•   София – The mall, Цариградско шосе, последен етаж, където ще бъдат и всички други събития по случай Деня на детето.
•   Пловдив – Mall Plovdiv – срещу входа на Пикадили
•   Бургас -  Galeria Burgas – на етажа на Карфур, в близост до касите и ескалатора
•   Варна – Grand Mall Варна, срещу Хиполенд

До 20ч, на събитието ще се раздават новите пеленки Pufies Fashion collection.
На място в Къта на Pufies най-нетърпеливите Супер-геройчета, ще могат да бъдат преповити с новите пеленки и директо ще стъпят на Червения килим, за да бъдат заснети от професионален фотограф. Снимките след това ще бъдат качените на фейсбук страницата на марката.

С уважение,
екипът на Pufies

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 15:27 от Pufies Fashion Collection

# 289
Здравейте, мили майки,

Виждаме, че някои от вас са започнали да коментират и споделят снимки на нашите нови пелени Pufies Fashion Collection, което ни радва много!

Бихте ли използвали новия ни продукт ежедневно? Какво мислите за самите дизайни? Смятате ли, че Pufies Fashion Collection е това, от което бебешката мода имаше нужда?

Коментирайте и споделяйте своите снимки, защото на края на дискусията една от вас ще може да спечели пелени за една година!

С уважение,
Екипът на Pufies

Здравейте,  Hug
Преди няколко дни и ние се сдобихме с тези прекрасни пелени! Ползвам Пуфис от 2009г. с първото ми детенце- момиче, а второто - момче вече е на 3 месеца и продължаваме в същия дух. Скоро с  дъщеря ми успешно махнахме нощната пелена.....обаче сега като ги видя тези уникално красиви "гащички" каза "Ааааа, мамо искам пак.....искам искам"  Tired ....Видях се в чудо  ooooh! Whistling, но слава богу я убедих, че са само за бебчо и тя ще помага активно в смяната им, ще подбира кой да му сложим  Grinning.
Поздравления за невероятната идея да вкарате толкова пъстрота в ежедневието ни, дори стана и забавно да сменяме пелени. С традиционните също занимавах малката като й го слагах все и измислях - тази нощ ще се "Пуфис-слонче" или "жабче, мече" и т.н. А сега с тези ще сменим репертуара  Laughing! Вече ще сме много "ФешЪн"
Хубав ден на всички, скоро ще споделим снимка и във ФБ!!!

# 290
Е, не мога да не се похваля, как греят слънчицата ми в новите памперси Simple Smile

Жалко, че не попаднахме на колежанските, но другия път...

# 291
NovDen, големи сладурчета! Да са ви живи и здрави!

# 292
NovDen не се сдържах, страхотни мъници си имаш, нека ви даряват все така с тези грейнали усмивки!  smile3534

# 293
  • София
NovDen прекрасни ухилени дечица:)Да са ти живи и здрави и все така щастливи!

# 294
  • Варна, морето, сините вълни...
виж, може би злояди деца могат да бъдат занимавани ... една лъжичка за лилавия памперс, друга за карирания - и кашата изядена  Blush

bouquet Благодаря за идеята трябва да пробвам  Mr. Green Rolling Eyes

# 295
Момичета, новите Пуфис са на промоция в Кауфланд - 23лв Peace

# 296
Gianna, благодаря за инфото, че ние само тях ползваме и обикновено ги купувахме от кауфленд, а се бяха поизгубили последно оттам  Peace

# 297
Страхотни са новите пуфис ,ще трябва да се обзаведем с тях за лятото ще е супер само по тях.

# 298
Как така само по тях? Не слагате ли дрешки на децата?

# 299
Как така само по тях? Не слагате ли дрешки на децата?

Laughing
Понеже и аз мн често държа сина ни само по памперс-да, обличам и дрехи  Laughing (в по-голямата част от годината), но когато е мн горещо-не, само по памперс е Peace

Общи условия

Активация на акаунт