Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 405
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
Навън излизате само по памперс?
У дома сме с климатик и жега не допускам да става

# 301
Да, навън;  когато е спял в количката на обед..пък и буден..какво толкова чудно има? Rolling Eyes

# 302
Деца само по памперс съм виждала единствено на плажа

# 303
Как така само по тях? Не слагате ли дрешки на децата?

кофти, нали? но при положение, че на половината майки им стърчат прашките, като се наведат, не е за чудене.

# 304

кофти, нали? но при положение, че на половината майки им стърчат прашките, като се наведат, не е за чудене.
Joy /това за прашките/. Вярно, хич не е смешно. Те и без да се навеждат някой пак им се гледат. На мен като на жена ми е било неудобно да ги гледам и съм се обръщала.
Аз моите деца само по памперс по улиците не съм извеждала. Миналото лято се е случвало в най-големите жеги малката да е под рокличката по памперс без гащички върху него. Баткото обаче винаги си е бил с "нещо" върху памперса.

# 305
  • Някъде на път....

Абсолютно, толкова ми е грозно като видя стърчащи прашки.....  Peace
Памперсите може и да са невероятно красиви, но съм много разочарована от Пуфис в България. Жалко!   Sad

# 306
но съм много разочарована от Пуфис в България. Жалко!   Sad
Пуфис не се ли предлагат само в Бг? Какво те е разочаровало, ако искаш сподели...

# 307
да ви питам тези новите пуфис, не ви ли се струват малко по-твърдички от обичайните  newsm78
дали заради това, че са целите в щампа, не съм разглеждала дали имат разлика от обикновените пуфис. Та, само в десена ли е разликата? какво е променено?

# 308
Здравейте и от нас
Много ни харесаха дизайнерските пелени Simple Smile
Ще покажем и как ни седят
Ще ги комбинираме с роклички и боденца, практични и удобни и много красиви: )
Аз лично съм фен на карето.и няколко модела са ми любими
Весел и вече се кадяваме на по-слънчев ден

# 309
Навън излизате само по памперс?
У дома сме с климатик и жега не допускам да става

На двора само по потниче и памперс, а е имало и случаи само по памперс Peace
Предпочитам голичко в градината на сянка, отколкото при климатика  Peace

# 310
Искам да попитам някой от ПУФИС:

Защо в Кауфланд вече близо от месец не се зареждат ваши продукти-памперси конкретно/поне в нашия няма/?Това временно ли е?
  Изчерпали сте на обикновенните памперси количествата там ли?

Изцяло ли марката ще се предлага с цветните памперси?

Вече няма ли да има от обикновенните?

# 311
Искам да попитам някой от ПУФИС:

Защо в Кауфланд вече близо от месец не се зареждат ваши продукти-памперси конкретно/поне в нашия няма/?Това временно ли е?
  Изчерпали сте на обикновенните памперси количествата там ли?

Изцяло ли марката ще се предлага с цветните памперси?

Вече няма ли да има от обикновенните?
и ние чакахме там доста време обикновените и вчера взехме от новия едишън, ама нещо ми се виждат твърдички...

# 312
И мен ме вълнува - Ще се предлагат ли и старите модели памперси на пазара? че си ни харесват, ако новите не ни понесат пак ще се чудим какви пелени да купуваме!  ooooh!

# 313

Joy /това за прашките/. Вярно, хич не е смешно. Те и без да се навеждат някой пак им се гледат. На мен като на жена ми е било неудобно да ги гледам и съм се обръщала.
Аз моите деца само по памперс по улиците не съм извеждала. Миналото лято се е случвало в най-големите жеги малката да е под рокличката по памперс без гащички върху него. Баткото обаче винаги си е бил с "нещо" върху памперса.
А какви са тези гащички, които слагате върху пелената?

# 314

А какви са тези гащички, които слагате върху пелената?
Най-обикновени гащички от тънко памучно трико.

Общи условия

Активация на акаунт