Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 395
  • 375
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, мили майки!

Временно стандартните пелени Pufies бяха изчерпани в магазините на Kaufland, но до няколко седмици ще бъдат отново налице. Уверяваме ви, че производството им няма да бъде прекратявано!

Между Pufies Fashion Collection и стандартните ни пелени няма разлика в производството и използваните материали, но при новите дизайни най-горният слой е оцветен, за да се придобие модната им визия.

С уважение,
екипът на Pufies

# 316
Деца само по памперс съм виждала единствено на плажа
За мен това е едно от най-безумните родителски творения - да си пуснеш детето по памперс на плажа  Tired говоря за деца, които лазят, ходят и прочее, не за такива, в бебешка количка.
да споделя и аз за новите цветни пуфис - получихме ги като награда от тази тема. И тъй като вече дъщеря ми  спи с пелени само през нощта, и сутрин често се буди суха, се случва да ползваме пелената няколко нощи, преди да я напишка. За съжаление вътрешния слой, който поема течностите, става на огромни буци, които се изместват в предната или задна част на пелената - става дума, ако пелената се ползва като гащички и не се мокри  Tired според мен за в бъдеще може да се помисли за намаляване плътността на пелената, подобряване на гранулите или както там се нарича това, което поема. Също мисля, че предната част, върху която се залепват лепенките, би могла да е една идея по дълга - някои дечица са си дебеланчовци и дори при 5 номер лепенките трудно стигат лентата, въпреки разтегливостта им  Peace

# 317
Здравейте пак. Имам въпрос към екипа на Pufies. Има ли разлика в големината на обикновените и щампованите памперси? Защото откривам разлика (и то немалка) в големините на различните марки памперси. И то говорим разлика в уж един и същи размер. Тъй-като сина ми се обрива в момента пробвам всички видове, които се предлагат на пазара. Днес сутринта си купих Pufies размер 2, но ми се виждат мънички за моя юнак. А от вас имаме подарък от новите колекции, които са с размер 3. Та да знам де, ако тези са ни малки дали да купувам от големите или не...

А иначе по темата с излизането само по памперс. Как виждате едно 4-месечно бебе да бъде с памперс, че и облечено отгоре на плажа. Ми нали ще заври дупето на това детенце. Вие за естетиката мислете, не за комфорта на детето!! Нали за това са тези цветни памперси, за да се показват...

И последно, за всички активни фейсбук мамита, една страничка с полезни статии за всички майки и съпруги. Можете да я харесате тук

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 14:45 от Бубето91

# 318
  • Berlin
Миии то по тази логика по-добре без памперс, направо по голо дупе. Simple Smile Ама това си е друга тема, която даже ще потърся, че и мен ме вълнува плажа. Simple Smile

# 319
Миии то по тази логика по-добре без памперс, направо по голо дупе. Simple Smile Ама това си е друга тема, която даже ще потърся, че и мен ме вълнува плажа. Simple Smile

Ами знаеш ли колко току-що прохождащи бебешоци по голо дупе има по плажа?!? Ехеее...

# 320
Временно стандартните пелени Pufies бяха изчерпани в магазините на Kaufland, но до няколко седмици ще бъдат отново налице. Уверяваме ви, че производството им няма да бъде прекратявано!
Защо тогава в момента /поне според брошурата на Кауфланд/ старите Пуфис са в промоция?

# 321
Здравейте!

Здравейте пак. Имам въпрос към екипа на Pufies. Има ли разлика в големината на обикновените и щампованите памперси? Защото откривам разлика (и то немалка) в големините на различните марки памперси. И то говорим разлика в уж един и същи размер. Тъй-като сина ми се обрива в момента пробвам всички видове, които се предлагат на пазара. Днес сутринта си купих Pufies размер 2, но ми се виждат мънички за моя юнак. А от вас имаме подарък от новите колекции, които са с размер 3. Та да знам де, ако тези са ни малки дали да купувам от големите или не...

Няма разлика в размерите, качеството, използваните материали или производството на новите Pufies Fashion Collection и стандартните пелени Pufies. Единствено най-горният слой на пелените е оцветен, за да се добие модния им вид!

Защо тогава в момента /поне според брошурата на Кауфланд/ старите Пуфис са в промоция?

Към този момент магазините Kaufland разполагат в наличност с Jumbo пакети от Pufies Fashion Collection, както и с Giant пакети от стандартните пелени Pufies.
Скоро магазините от веригата Kaufland ще разполагат и с Jumbo пакети на обикновените пелени Pufies!
Добре познатият ви асортимент от стандартни пелени няма да бъде спрян от производство!

С огромно удоволствие ви каним в нашата Facebook страница, в която ще отговорим на всички ваши въпроси и ще можете да намерите повече информация за нашия фотоконкурс Pret-a-bebe!

С уважение,
екипът на Pufies

# 322
Благодаря за уточнението!
П.С.
Днес бяхме в Кауфланд и имаше и от двата вида памперси, но ми направи впечатление разликата в цените. Новите са 43ст на брой, а старите са 33ст на брой. Според мен това е огромна разлика, а до колкото рабрах от тук, цената ще е еднаква, само че новите ще са по 4бр по-малко в пакет

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 17:13 от Gianna

# 323
Днес бяхме в Кауфланд и имаше и от двата вида памперси, но ми направи впечатление разликата в цените. Новите са 43ст на брой, а старите са 33ст на брой. Според мен това е огромна разлика, а до колкото рабрах от тук, цената ще е еднаква, само че новите ще са по 4бр по-малко в пакет

Разликата в цената се получава поради разликата в големината на пакетите.
В момента в магазините Кауфланд се продават само Giant pack от стандартните пелени, чиято цена за Maxi размер е 0,29лв за пелена.
Същият размер от новите Fashion Collection, но в по-малка разфасовка Jumbo pack, се продава за 0,34лв.
Значение има и размерът на пелените, тъй като Junior Fashion Collection Jumbo pack има 54бр, а Midi FC Jumbo pack - 78бр, но цената им е една и съща.

С уважение,
екипът на Pufies

# 324
Там от където купувам пелени на сина ми също цената на новите пелени беше по-висока, затова продължавам да купувам от старите пелени. Може би е спекула на търговците, незнам.  newsm78

# 325
Разликата в цената се получава поради разликата в големината на пакетите.
В момента в магазините Кауфланд се продават само Giant pack от стандартните пелени, чиято цена за Maxi размер е 0,29лв за пелена.
Същият размер от новите Fashion Collection, но в по-малка разфасовка Jumbo pack, се продава за 0,34лв.
Значение има и размерът на пелените, тъй като Junior Fashion Collection Jumbo pack има 54бр, а Midi FC Jumbo pack - 78бр, но цената им е една и съща.

С уважение,
екипът на Pufies
Нищо не разбрах от това обяснение Confused
Но да налагаш нов продукт с по-скъпа цена /защото 10ст на брой е голяма разлика/ не го намирам за разумно!

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 20:02 от Gianna

# 326
  • Berlin
Значи в Кауфланд има нормални Пуфис, Giant опаковка, а новите са Jumbo опаковка, т.е. по-малко бройки и съответно цената на 1бр. излиза повече. Това разбрах аз. Пък и за мен ще е нормално да са по-скъпи. Предполагам оцветяването оскъпява, така че е бонус, че са на една цена.

# 327
така че е бонус, че са на една цена.
Нещо не можем да разберем...Къде са на една цена?!
Аз от производителите разбрах, че ще се предлагат на една цена, но фактите говорят друго

# 328
Аз от една страна не бих искала да ги употребявам тези нови цветни пелени, защото съответно са използвани повече боички за направата им, а и така достатъчно замърсяваме околната среда..... Tired

# 329
  • Berlin
Разликата в цената се получава поради разликата в големината на пакетите. Junior Fashion Collection Jumbo pack има 54бр, а Midi FC Jumbo pack - 78бр, но цената им е една и съща.

С уважение,
екипът на Pufies
А в Кауфланд явно няма Джъмбо пак, а само Giant нормални...
Ако пак не е станало ясно,... ще повторя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт