Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 381
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
Не знам защо в София са на различни цени. В нашия град 3-ката Пуфис , бели и цветни, джъмбо пакет, са на една и съща цена, като разликата е, че белите са 82 броя, а цветните 78. Говоря за две различни места, на които ги видях. А в събота в Кауфланд Пуфис фешън (пак размер 3) бяха 22,90 лв на промоция. Това е положението, всичко друго е спекула (на търговците, предполагам).

# 331
В нашия град 3-ката Пуфис , бели и цветни, джъмбо пакет, са на една и съща цена, като разликата е, че белите са 82 броя, а цветните 78.
Точно така би трябвало да е навсякъде, а вече стана ясно че цветните ще са с няколко бройки по-малко в пакет.
В кой град си?

# 332
Не знам защо в София са на различни цени. В нашия град 3-ката Пуфис , бели и цветни, джъмбо пакет, са на една и съща цена, като разликата е, че белите са 82 броя, а цветните 78. Говоря за две различни места, на които ги видях. А в събота в Кауфланд Пуфис фешън (пак размер 3) бяха 22,90 лв на промоция. Това е положението, всичко друго е спекула (на търговците, предполагам).

Supernova, не знам от къде си, но за Благоевград положението е същото като при теб Wink Новите и старите са на една цена, а в Кауфланд в неделя (бел.ред. 17.06.) бяха 22.90 на промоция (но за съжаление нямаше от нашия размер)

# 333
Тези пелени били много красиви. Аз чак днес ги получих и честно казано като гледах снимки и картинки, не бях въодушевена, обаче си ги исках, защото си бяха обещани Laughing. Вдетенявам се явно Laughing. Че те са в пъти по-прекрасни от снимките. Това дали ми харесват на мен или не, не е толкова важно. Дъщеря ми ги вади една по една и на всяка казва "аууу" и си ги нарежда и групира, много ги харесва. Имат обаче един съществен недостатък, поне при нас - много лесно се разлепват, буквално за секунди, много е малка площта на фиксиращата лента. На пакетът са обозначени килограми 7-18, дъщеря ми е 11-12 килограма, а площта от ушичките от двете страни, която се припокрива със залепващата лента е много малка.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 00:28 от Зелен дух

# 334
  • Варна, морето, сините вълни...
Взех да пробваме един пакет, но определено не ми харесват. Иначе картиките са яки, но определено предпочитам "друга марка"(няма да спомеавам коя), макар и безцветни. По дебели са също, но ние сме в процес на махане на памперса и скоро яма да имаме нужда Simple Smile хич не ми се ще да си спарвам детето до 2г. с памперс. Дано имаме успех с махането  Praynig

# 335
Момичета в Пикадили до 18.07 Пуфис са на промоция 22.99лв
А в Карфур от 17.07 до 29.07 ще са 22.89лв
Става въпрос за Джъмбо пакети, новите модели Peace

# 336
Момичета последните памперси, които купихме хич не са хубави, стават на топчета и се пудуват ужасно, когато са напишани, при вас как е? И екипа на Пуфис може да се включи и да внесе яснота....

# 337
Момичета последните памперси, които купихме хич не са хубави, стават на топчета и се пудуват ужасно, когато са напишани, при вас как е? И екипа на Пуфис може да се включи и да внесе яснота....

Ами за да не се подуват, предлагам да ги сменяте по-често.  newsm78

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 18:04 от Coolmummy

# 338
кЪМ Pufies
Много от пишещите в този форум не използват Фейсбук!!!!!!!!
В сайта бг мама има препратка към фейсбук страницата Pret-a-bébé на Pufies избира модни икони.

Моля, някой да копира какви са условията на играта , конкурса и т.н., за да може и останалите пишещи да се запознаят с тях.Както и да се публикува тук електронен адрес, на който могат да се изпращат снимките/предполагам, че става въпрос за изпращане на снимки или нещо друго/.

# 339

Ами за да не се подуват, предлагам да ги сменяте по-често.  newsm78

Благодаря за поправката,случват се и такива работи с малко бебче. А иначе правя разлика между подути пелени, когато са"препълнени" и некачествени такива!  Peace

# 340
кЪМ Pufies
Много от пишещите в този форум не използват Фейсбук!!!!!!!!
В сайта бг мама има препратка към фейсбук страницата Pret-a-bébé на Pufies избира модни икони.
Моля, някой да копира какви са условията на играта , конкурса и т.н., за да може и останалите пишещи да се запознаят с тях.Както и да се публикува тук електронен адрес, на който могат да се изпращат снимките/предполагам, че става въпрос за изпращане на снимки или нещо друго/.
А аз както и да ги преобразувам снимките, не ми ги приема. Хубаво ще е наистина да може някъде да се пращат на адрес.

# 341
  • на последния етаж
Дъщеря ми от година е без пелена, но ще взема един пакет за сина ми (вече е време да минава на 3ти размер). В Карфур в момента ли е най-изгодно?

# 342
В Карфур са 22.89лв все още. Не съм ги купувала по-евтино никъде Peace

# 343
  • Варна, морето, сините вълни...
Някое друго дете да се е изринало от пУфис? МАкар че едва ли ще пишат тук, но не мога да си го обесня в нас ли е проблема..след като се изрина почнах само вечер да слагам памперс и като сложих пак от Пуфис-а пак се озроина макар и по един на денонощие, дадох ги на една приятелка и нищо му няма на нейното детенце Cry

# 344
На малката вземам вече 5ти пакет от различни места и се падат само сивите памперси - става дума за размер 5 и почвам да се чудя сериозно дали съществуват и други дизайни.

А по-грозно нещо от сивите памперси за дете не мога да си представя... Обикновените с различните картинки са доста по-приятни както на допир, така и на дизайн и малката всеки път им се радва и гледа картинката.

Общи условия

Активация на акаунт