Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 402
  • 375
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!

На малката вземам вече 5ти пакет от различни места и се падат само сивите памперси - става дума за размер 5 и почвам да се чудя сериозно дали съществуват и други дизайни.

А по-грозно нещо от сивите памперси за дете не мога да си представя... Обикновените с различните картинки са доста по-приятни както на допир, така и на дизайн и малката всеки път им се радва и гледа картинката.

Съжаляваме, че сте попадали на едни и същи дизайни, но пеленките от серията Fashion Collection се пакетират на случаен принцип, за да можете да се възползвате от всички дизайни. Пожелаваме Ви по-разнообразен късмет в бъдеще! Simple Smile

Някое друго дете да се е изринало от пУфис? МАкар че едва ли ще пишат тук, но не мога да си го обесня в нас ли е проблема..след като се изрина почнах само вечер да слагам памперс и като сложих пак от Пуфис-а пак се озроина макар и по един на денонощие, дадох ги на една приятелка и нищо му няма на нейното детенце Cry

Бихме искали да ви уверим, че пеленките Pufies са с най-високо качество и непрекъснато подлежат на тестове в различни лоборатории.
Тъй като децата са различни, естествено е да имат и различни нужди – да ядат различна храна, да носят различни обувки или пеленки.

С уважение,
екипът на Pufies

# 346
Няма  ли да промените опаковките, така че да можем да разбираме кой дизайн са вътре? Аз съм влюбена в моделите Vintage на 4ка Heart Eyes

# 347
Момичета, от понеделник в Кауфланд пелените ще са на промоция - 20лв

# 348
20 лева са от днес в Билла.Доволна съм от лимитираната колекция, всеки път когато ги видя на промоция ги купувам.Не помня какво ми се е падало от 5 цата, но харесвам повече тези, които са със синьо и зелено.Естествено, че има други дизайни на 5, не само сиво, въпрос на късмет е какво ще ти се падне.Лично на мен на 5 цата изобщо не ми харесват цветовете/в сиво, сиво и червено, синьо и бяло/, за по-малките килограми са много по-шарени.Винтидж и фънки разцветките са ми любими.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 15:33 от gitadam

# 349
И в Пикадили,  и в ДМ цената е 20лв за пакет.

# 350
А в Карфур да знае някой дали също са намалени, че днес имам път натам?

# 351
В Карфур миналата седмица бяха намалени /сега не знам/

# 352
Мерси, Gianna, споделям, че ходих вчера до Карфур, и там също са намалени всички Пуфис - 20 лв.

# 353
Цитат
Тъй като децата са различни, естествено е да имат и различни нужди – да ядат различна храна, да носят различни обувки или пеленки.

Абсолютно не съм съгласна с това ви твърдение. От както се родил синът ми ползвахме само Пуфис до лятото от тогава започнаха и проблемите ни. Взех от Pufies Fashion Collection  и дупето ни се изрина,реших , че е от жегата , след като захладня пак си взехме този път от обикновените пуфис - пак пъпки , този път реших че е от зъбоникненето. И тъй като бях много доволна от пуфис миналата седмица пак си купих и  пъпките се върнаха, днес върнах в магазина повече от половин пакет пеленки поне да ги подарят на някой. Ако проблема беше в моето дете как преди това съм ги ползвала почти година без пъпки ,или изведнъж дупето ни стана по -чувствително  Confused

Много доволна бях преди да пуснете новите си пелени, но вече съм твърдо убедена че повече ПУФИС няма да ползвам.

# 354
  • BG
Не знам защо чак сега видях темата... newsm78 
Обожавам ги тези пелени! Умирам от кеф, когато се случи нова разцветка... Crazy
Нарочно не поглеждам в разцветките на номерата под 5, за да не се ядосвам, че не можем да ги носим.
Чак ми е криво, че вече ползваме само по един памперс за през нощта и не мога да им се наслаждавам! Детето също много се забавлява! Не сме имали проблеми с обриви, зачервяване или друго. Моето се подсече като бебе от Либеро, които са сред най-добрите пелени по принцип.

# 355
Цитат

Абсолютно не съм съгласна с това ви твърдение. От както се родил синът ми ползвахме само Пуфис до лятото от тогава започнаха и проблемите ни. Взех от Pufies Fashion Collection  и дупето ни се изрина,реших , че е от жегата , след като захладня пак си взехме този път от обикновените пуфис - пак пъпки , този път реших че е от зъбоникненето. И тъй като бях много доволна от пуфис миналата седмица пак си купих и  пъпките се върнаха, днес върнах в магазина повече от половин пакет пеленки поне да ги подарят на някой. Ако проблема беше в моето дете как преди това съм ги ползвала почти година без пъпки ,или изведнъж дупето ни стана по -чувствително  Confused

Много доволна бях преди да пуснете новите си пелени, но вече съм твърдо убедена че повече ПУФИС няма да ползвам.
Не сте единствена, на която детето се обрива от Пуфис. За  съжаление Confused

# 356
  • София
Някой знае ли къде в момента има от промоционалните? Рекламата тече с пълна сила, но ги няма нито в ДМ, нито в Карфур, нито във Фантастико.... Sad Аз съм много доволна Simple Smile

# 357
В магазини Ганчев - 21.99лв.

# 358
  • София
Мерси  Hug

# 359
В Карфур са 20лв

Общи условия

Активация на акаунт