Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 380
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Искам да изкажа разочарованието си от Пуфис фешън пелените. Взимам втори пакет. До сега ги ползвахме само за през деня и при смяна на 3 часа нямаше никакъв проблем. За през ноща от раждането до снощи сме ползвали Памперс Премиум Кеър и не сме имали никакви проблеми. Детето ми спи цяла нощ по 9 - 10 часа часа, т.е. През това време памперс не сменям. Тази сутрин като взех детето от леглото, Милото ми то, беше подгизнало цялото - дрешките,леглото, самия памперс беше ужасно мокър. С Памперс не сме имали подобна изненада сутрин. Единствено сме имали протичане когато минавахме от 2 на 3 и то от крачолчето.

# 361
Аз също ще се оплача - слагам памперсчето и дори на малко пишано се образува лигаво течение върху памперса, предполагам, че е от гела. С друга марка не се получава.

# 362
ПУФИС се чудят какво да измислят за да им се продават памперсите, аз не съм доволна от тях....
До колкото за детската мода, харесват ми малки дечица облякани със стил, но на моето дете слагам дрешки в които да се чувства удобно, с материя естествен памук, естествено се старая и да изглежда добре Simple Smile

# 363
  • София
А да питам аз - защо на рекламата казват - над 50 нови дизайна, а аз съм виждала само 6 - по 2 на 3ката, 2 за 4ката, 2 за петица? Къде са другите?
Освен това 5цата са някакви "женски" с тия сини цветенца.

# 364
  • София
те и на 3-ката едните са малко женски на едни цветенца, но аз пък съм доволна. Готини са. А и нормалните Пуфис също са си ок. Ние от началото сме си с тях вече 4 месеца. Пробвах и Памперс, но нищо особено. Съотношението цена-качество на Пуфис (когато са на промоция) ми е най-изгодно за момента. 

# 365
  • Пловдив
Аз ползвам 4ка и 4ката има 6 нови дизайна. Според мен са по 6 дизайна на размер.

# 366
  • София
Аз ползвам 4ка и 4ката има 6 нови дизайна. Според мен са по 6 дизайна на размер.

А показани ли са на опаковките?

# 367
  • Berlin
Мисля, че в пакет има по 2 различни дизайна само.

# 368
  • Пловдив

А показани ли са на опаковките?
Не, на късмет е. 4ката има един противен черно-бял дизайн, който не понасям, ама съм си късметлийка и най-често него нацелвам. По два вида, подхождащи си има в един пакет. 3 вида пакети, общо 6 дизайна.

# 369
  • Пазарджик
Аз също не съм доволна от пелените Пуфис.До сега с други марки не ми се е случвало сутрин детето ми да се събуди мокро навсякъде,а с Пуфис беше всеки път.Освен това при всяка смяна на памперса забелязах,че кожата му е влажна и отпред и по дупето,което никога преди това не е ставало с другите пелени.
Предпочитам бебето ми да е сухо и не бих купила повече Пуфис заради това,че имат някакъв по-пъстър вид!

# 370
Благодарим Ви, Pufies, за сухите нощи! Hug
Като дългогодишен и постоянен клиент на Пуфис бих искала да споделя, че детето ми никога не се е подсичало и откакто са на пазара съм попадала само на един пакет, от който няколко пеленки пропуснаха. Peace
Заради аутизма на детето ми до миналото лято бяхме 24 часа с памперси.Сега сме само вечер.
Много сме щастливи, че открихме Pufies Fashion Collection и в Свищов. Grinning
Ето малко снимки с тях:
http://nkir.snimka.bg/children/03-2013.739984.29978241

# 371
Здравейте,исках да попитам,как мога да си купя от колекцията Blooming Garden,може ли да се разпознае пакета по нещо?

# 372
Здравейте Simple Smile От известно време започнахме и ние да ползваме Pufies, но не мога да разбера от къде се разбира какъв е десена в пакета, понеже два пъти уцелваме все розовки.. а имаме МЪЖ! Simple Smile)) Не че ме притеснява, но и на мен ми е интересно какви сладурски памперси има! Simple Smile

# 373
  • на последния етаж
Аз взех един пакет за проба на път за морето, тъй като забравихме нашите, а и тези бяха на промоция. Отвън на пакета беше отбелязано Унисекс. В интерес на истината не съм очарована от качеството и кройката. Няма да повторя покупката, освен ако не се наложи.

# 374
  • Варна
Още докато бях бременна много се радвах на рекламите на Пуфис, сега ги ползвам от раждането насам. По пакета не може да се види десена, то като гледам на колко езици са им етикетите, т.е. изнасят много продукция. При такова голямо произвеждат не е възможно да има  машина която да знае какъв десен в каква опаковка пълни, др. ? е, че можеше от Пуфис да оставят едно прозрачно място на пакета, за да виждаме какъв десен си купуваме  Joy . По 2 десена на случаен принцип има във всеки пакет. Купувам ги от различни магазини, да са различни партиди – така се разнообразяваме.
Blooming Garden съм улучвала при тройката и май беше написано на пакета.

Общи условия

Активация на акаунт