На него пожелавам да расте здрав и все така усмихнат, а на вас благодаря, че 2 години споделяте с мен всички радости и тревоги

идея си нямам още дали ще сме тук,но като наближи ще се разберем.
И аз го мисля вашият татко,как е той?

Иначе теориите са много интересни и безпрекословно се съгласявам, че нащите деца, децата след 2000г особено, са много по- различни- в отношението съ към заобикалящото ги, към хората, към потребностите им.

редактирам се и се извинявам за грешката
Само мед не иска да яде, трябва да не го усеща. 

Да са ти живи и здрави децата и вие с мъжа ти.Много ти се радвам да знаеш.
Напълно съм съгласна за децата на новото време..много по-умни и компетентни от малки. 

ако иска бъркащия да има пръсти след това. Като превенция ще вземе ел. четка. Махнах бибата, че тя също пречи на проговарянето.

/т.е. нищо общо с работата му - той е юрист/

Много се радвам, че направих консултацията с логопед, защото сега вече ми е спокойно
Много се радвам, че направих консултацията с логопед, защото сега вече ми е спокойно 
Съгласна съм с мнението ти, особено когато освен евентуален физиологичен проблем има промяна в поведението на детето. Теориите за индиго и кристални деца сигурно са хубави, не съм задълбавала. Но никога не бих оправдавала с тези теории някакво изоставане или регрес в поведението. Защото след няколко години не тези теории ще плащат работата със специалисти. При нас имаше други притеснителни за мен неща и се радвам, че го заведох на лекар, който ми показа как да работим. Препоръчани теми