Отговори
# 345
  • Русе
Честита ви радост ,Ангелка!Да ви е жива и здрава и много,много щастлива! Hug

# 346
Хайде пак аз да ви се похваля че сме здрави  newsm44, тази кашлица най вероятно пак е алергична и то от препаратите в детската.

Хубав и прекрасен уикенд ви пожелавам!  Heart Eyes Hug
Ние отиваме на село и съм много радостна, че се махаме от София нищо че сме само на 20 км..Поне Боби може да беснее на двора. Hug Heart Eyes

# 347
Честита принцеса Ангелка , да Ви е жива и здрава и много да Ви радва  Hug

# 348
Момичета, ако някой си стои у дома в жегите като нас, искам да кажа, че попаднах на едни много симпатични серии на руски. Мартин ги обожава - разказва се за едни влакчета, които получават различни задачи да возят товари. Влакчетата, разбира се, говорят. Ето една серия:
http://www.youtube.com/watch?v=ZmYjRjuyHJc&feature=related

Ето и друга:
http://www.youtube.com/watch?v=eg4aeS290uc&feature=related

# 349
Влизам да се похваля, че станах леля преди час. Heart Eyes
Да ни е жив и здрав бебо Марти!

Честито и на Ангелка! Да е жива и здрава малката принцеса!

# 350
Честито Baby Love®, да ви е жив и здрав племенника! Много да ви радва!

# 351
  • Sofia
Мацки, видяхте ли ФБ - Краси е родила вчера - малка сладка бубулечка Скарлет София Херцог - 3410гр, 50см
И ТУК ДА И ЧЕСТИТЯ И ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ НА ДВЕТЕ КРАСАВИЦИ МНОГО ЗДРАВЕ!!!  bouquet

# 352
И тук да честитя на Краси!Да й е жива и здрава малката принцеса!

Честито и на леля Baby Love® !Да е жив и здрав бебо Марти!

# 353
  • Пловдив
Честито на Ангелка и Краси!!!!
Много да ви радват двете ви розови вързопчета  Hug Hug Hug Hug

При нас от 2 седмици нон стоп приключения...
То не бяха вируси стомашно чревни - първо Бела, после аз... Бела го изкара сравнително леко слава богу, ама аз излязох от строя за 3-4 дена.... /и свалих 3-4 кила, дето и без това бяха за сваляне  Twisted Evil/
После ходихме малко на море, но се върнахме преждевременно, за да влезе татито в болница... В четвъртък го оперираха - извадиха му едни грамадни камъни слезли от бъбрека в уретера и запушили бъбрека...
Операцията успешна и той е добре като опериран мъж  Mr. Green Още доста охка и пъшка, 2 пъти дневно и храна ходя да нося. Снощи обаче Калинка почна с готиния вирус с повръщането и разтройството и стана весело... Добре, че и тя го изкара леко пу-пу...
Надявам се вече серията да свърши  Confused

# 354
  • Русе
Честита принцеса на Краси,много здравичка и щастлива да е малката Скарлет! Hug
Змейче,бързо оздравяване на къщата! Hug
Ние по някакво чудо сме без деца на Созопол.Още не мога да се отпусна напълно и да се насладя на 100%,но се надявам,че и това ще стане.Като се върнем ще ги заведем и тях,но по на Север,че тук е доста пренаселено! Crazy Слънчеви поздрави и целувки на всички! Hug

# 355
Привет и от мен.Скоро не бях писала но нямамникакво време. Wink
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА АНГЕЛКА И ХЕРЦОГ.НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БУБОЛЕЧЕТА. Hug
Baby love честито бебче и на вас.Много здраве й желая.  bouquet
Змейче много неприятно.Но се надявам серията неприятни моменти да приключи по-скоро.  bouquet Peace
Дилянка как е Боби?Оправихте ли се.Милото много се измъчихте. Hug
Мимаче наслаждавай се на почивката че скоро ще свърши и няма да успетите как пак всичко ви е завъртяло в стария си ход на нещата. Hug  bouquetАз много го харесвам Созопол.Да си изкарате страхотно... Heart Eyes
Ние като цяло сме добре.Малката изкара 2-крайни кътника които растат след 2-та годинка и имаше само леки сополки.На яслата се чувства много добре.Свикна напълно и дните минават неусетно.Съботите и неделите обикновенно сме някъде извън София на планина и децата се чувстват страхотно.Не са боледували скоро и дано няма такива моменти....
Август месец ще ходим за малко при свекървата в Несебър за 1 седм. и после в Смолян където имаме намерение да оставим малката и да ходим с мъжо на море на Тасос.Но дано плановете ни се реализират. Crazy
С гърнето малката свикна съвсем бързо.Има много малко фалове обикновенно когато сме навън.
Надявам се скоро Краси да се разпише как са бебето и всички около тях.  bouquet
Пишете момичета че темата доста изостана..... ooooh! ooooh!

# 356
Привет от Велинград! От няколко дни сме на почивка тук и е супер-през деня на басейн с топла водичка, а вечер на хладничко със студена биричка в някое кръчме. Simple Smile От тук отиваме при баба и дядо в Харманли, а от 9 август ще сме в Ахтопол.Simple Smile

Сега да честитя малката красота на Краси! Нека бъде здравичка, спокойна и щастлива!

Мимаче, приятна почивка ви пожелавам!

Змейче, да оздравявате бързо и да излизате от тази кофти серия!

# 357
Честита радост на Краси, да е здрава и много да ви радва!
Змейче, много стеизпатили, дано това да е и оттук само здраве Hug
Алекс вече повече от месец е без пампа и няма фал, дано покрай малката не се разлигави нещо, но иначе и с нея много лесно свикна, постоянно я търси и иска да я гали и целува, купихме му борд за нейната количка и двамата се возят заедно  Heart Eyes Засега едната баба го извежда с неговата кличка, ние по - късно отиваме с малката с нейната количка, и той като реши да се вози на борда, някой бута неговата празна... Mr. Green

# 358
Честито на Краси   bouquet

Змейковица  Sad Повече късмет и по-малко грижи

Завиждам аз за почивките и то от неблагородно, по-неблагородно. Аз ... събирам пари от това лято за другото  Mr. Green Като стане на три, ще го заведа сама до Бургас или Варна с влак, без придружители, баби, дядовци и подобни дразнители (както знаете, аз живея с майка ми и баща ми)
В момента ми е мишън импосибъл

Мартинчо е с пелени. Не ще гърне, и това е. Даже понеже говори вече и с изречение казва "н'искам гъ'не" (не искам гърне)

# 359
Честити бебочки на Краси и на Ангелка, да са ви живи и здрави, много спокойни и щастливи!
Baby Love®, честито лелинство! Много да се радваш и да глезиш малчугана.

Говорите за почивки, басейни, бирички... завиждам ви! И аз се надявам да почивам другата година  Sunglasses
Да похваля момчето си, много добре се справя без памперс, никакви драми няма. Държи да пишка прав обаче. С мъжа ми сме решили да вземем комбинирана седалка за тоалетната и да го махаме това гърне.
Fall Hug "н'искам гъ'не"  Laughing знае си то човечето.

Общи условия

Активация на акаунт