Отговори
# 330
Хелоу Simple Smile как сте мацки

Simple Smile Ние сме добре, понасяме жегата в басейнчето на терасата  Peace но май захлади леко тази вечер

и ние сме без памперс, но акахме редожно всеки ден 1 седмица, сега плаче ако му се наложи да ака в памперса, като вчера в колата но нямаше как бяхме на голямо кръстовище  Laughing

Бери е голяма шушумига, само се хили по цели дни и се закача с батко си- вече почнаха да се карат и плачат за играчки , за сега Ати отстъпва, но не знам кога ще му писне и на него

радвам се че всички сте добре

краси пожелавам ти леко раждане-0 аз вече забравих и второто секцио и съм 6 Simple Smile

днес даже ходих отново на йога и се чувствам супер свежа и пълна  Peace а усожолвствието беше още по голямо когато е споделено с любимия човек Simple Smile решхме, вече една вечер да прекарваме заедно и да правим нещо - че ежедневието и тези бебоци ни взимат цялото време Simple Smile

лека вечер, утре ще мина да ви черпя Simple Smile

# 331
  • Под кленовите дървета
Привет и от мен Simple Smile
Повечето от вас сигурно проследиха нашите приключения през тази "отпуска". Няма да я забравим, със сигурност Laughing Но пък в малкото моменти, които имахме заедно прекарахме приказно Simple Smile

# 332
  • Русе
Привет от мен ,момичета! Hug Нещо позарязах форума,но или не мога или не ми се пише.......
Добре сме долу-горе,почти месец сме без таткото,леко издивявам вече.Бойко ми се разболя преди 10-тина дни и сега сме на село-терапия.Тук поне е по хладничко и приятно.Децата тичат на воля.Но гадният вирус,или и аз не знам какво и от къде го лепна Бойко излезе супер устойчиво,че се наложи и АБ да пием в момента.Вече ми е по важно,да минава,колкото се може по бързо. Че уж на спокойствие,ама кашлица нон-стоп,няма сън. Слава богу днес вече е по добре.В събота си идва таткото и се надявам да идем на море и да разпуснем. Grinning
И аз като Нари разпускам с Йога и днес мисля да и се насладя,преди това заслужено ще ида на фризьор и ще имам няколко часа напълно за себе си,което ми се отразява,много добре! Crazy

# 333
Привет, днес се роди Виктория, 3400, 50 см, красива и гласовита. Всичко е наред, Краси, чакам новини и от теб  Hug

# 334
Ура   bouquet Чудесна вест  Simple Smile

# 335
angelka  Честита принцеса! Безкрайно да ви радва, здрава и обичана да расте!!! 
 mamma
При нас нищо интересно - освен, че съм си в отпуск - от яслите искаха един месец да си гледаме дЯцата вкъщи - по-малко работа да имат и сега ще се редуваме с мъжо и свеки. Поне кварталните мами не са ни забравили и има компания  за мен и за Йо
Пусто обаче това дете ме побърква - жегата ли ни идва в повече не знам ама много викам тия дни и ме е срам от себе си, но идея си нямам откъде й хрумват всички щуротии, които прави
Хайванчето ми от претопляне кожата й е направо страховита - такова чудо досега не съм виждала и освен къпане по два пъти поне не знам друго какво да прилагам

# 336
  • Sofia
Привет, днес се роди Виктория, 3400, 50 см, красива и гласовита. Всичко е наред, Краси, чакам новини и от теб  Hug

Дани, МНОГО МНОГО ЦЕЛУВКИ!!!

# 337
angelka, Да ви е жива и здрава малката гласовита принцеса Виктория! На теб бързо възстановяване!

krischana, преди месец бяхме претоплили Изабела, в последствие кожата на краката и ръцете беше една странна - все едно с безцветен грапав обрив, една мама каза, че е ползвала Фенистил и наистина за 3-4 дни се оправи

Нари, Мимаче много ме радвате с тази йога  Peace , аз съм само с мерак да я практикувам  Embarassed

# 338
  • Под кленовите дървета
Дани, да ви е жива и здрава Виктория и много да ви слуша Simple Smile

# 339
Дани, да ви е жива и здрава розовата красота!  Heart Eyes Hug

Ние сме добре, нищо интересно няма при нас и затова не пиша.  Blush Чакам с нетърпение следващата седмица да сменим обстановката, ще ходим във Велинград по женски - три поколения - баба, дъщеря и внучка  Mr. Green. А след това заминаваме на моренце.  Party Вече едва издържам - така ми се ходи някъде.  Crazy

Ива е непоправимо палава.  ooooh! В парка почти всеки ден се наказваме, въпреки че на нея не й пука особено от това.  Mr. Green Само да ми е жива и здрава! В момента избиват 2 кътника и е голямо мрънкане на моменти, отделно и жегата допринася да е пълна картинката.  Tired

Миналата седмица се видяхме с Дилянски, батко Никола и сладка малка ревлива Калина. За съжаление настроението на малката бебка не ни позволи да побъбрим много, но пък много се радвам, че се запознахме. Heart Eyes Ако някой друг има път насам да се обаждате, ей!  Wink

# 340
  • Sofia
penelopata, имаше такъв вирус с Т и след това обрив и обелване на дланите и стъпалата. Такова чудо не бях виждала, но масово познати дечица го изкараха  Crazy

И при нас скука  Crossing Arms Лошото, че и на Габи му е скучно при баба му и днес ще си го вземем обратно в Сф, поне да не е на 40С жеги в "него" край. На море отиваме на 29ти юли за 1 седмица във вили Ропотамо (Лотус) в ММЦ-Приморско.

# 341
Angelka, честита ти радост! Много хубаво, че толкова бързо ни уведоми. Да е жива и здрава малката красавица, и да е добро дете за мама!  Hug

Ние сме си още 2 в 1, няма никакво намерение да се показва на бял свят това момиченце.

Ани, чак не можах да повярвам като прочетох поста ти за този вирус. Той и тук върлува в момента - наричат го нещо от рода на foot and mouth desease. Появяват се обриви и мехури по стъпалата и дланите, както и в устата, и вдигат температура децата. Много рядко се случва възрастен да го прихване, на мъжа ми сестра му незнайно как в момента го кара, а няма никакъв контакт с деца даже. Но опредлено е в стихията си в момента и тук, много странно! Дано Джулиан не го лепне.

# 342

Честита принцеса!Да ви е жива и здрава и много послушна !

# 343
Привет момичета!
И аз нямам много време за форума и не съм писала, но днес съм отпуска и реших докато Боби спи да драсна някой ред.

Дани, да ти е жива и здрава малката Виктория, да сте много щастливи цялото семейство.Целувки! Hug Heart Eyes

Ние горе долу сме добре, както споменах днес съм отпуск да водя пак Боби на лекар, от както бяхме с ангина преди 2 седмици, не спира да покашля и сополите не минават. Кашлицата не е много изразена, но и  от детската почнаха да мрънкат( те само се чудят как да намалят децата и да затворят детската по рано от  1 август, но това друга тема). Sad
Отделно аз от 3 дни съм с болно гърло е днес вече съм по добре. Hug

Иначе Бобри беснее, не ме слуша, тръшка се, реве , пищи и е някакъв кошмар. На моменти много му крещя защото се чувствам много безпомощна( той въобще не иска да чуе като му обясняваш нещо). Баща му твърди че това само при мен се случва и е прав.
Като сме на село, само мен търси не дава друг да го храни, приспива или играе с него, до тоалетна не мога да ида, само като види че ме няма и почва да се сърди.
Общо взето е голяма веселба. Hug Joy
Хайде оплаках ви се  Joy

Вени, мила дано повече нямате такива преживявания, но поне сте имали и прекрасни моменти. Hug

Приятен ден на всички!!! Heart Eyes

# 344
  • София / Сливен
Малката принцеса Виктория да е жива и здрава! Честита радост на цялото семейство!!!

Общи условия

Активация на акаунт