Отговори
# 405
Fall, не знам чесно да ти кажа, бяха на село, казва че му е свалила пампито и само с гащички по цял ден, канила го по често да сяда на гърнето, от началото е имало няколко пъти в гащичките и след това всичко си е дошло на мястото.

лилка Hug 

# 406
  • Пловдив
Дилянка, аз писах на Злати на ЛС, но ще го постна същото и тук - може на още някой да му е от полза

Ами то не е кой знае каква схема всъщност
10 дни изопринозин
10 дни бронховаксом
10 дни Yummi bears - ехинацея и вит. С

Отделно ще давам еликсир от бъзак с мед - включих се в една група във ФБ, където се правят био продукти и разни билкови еликсири.
Много хвалят бъзака - мощен имуностимулант е и съм решила цялото семейство да пием. До вилата на майка расте много бъзак и тя ще направи със захар, че ставало по-лесно, а за децата съм поръчала на един човек, който е по-опитен от тази група и ще го направи с мед.

Също от тази група съм купила живовлеков еликсир - на вид и вкус е като мед, страшен ефект имал при белодробни и бронхиални състояния.

Та вече почнах да давам тези неща, само бъзакът ще стане края на другия месец и се надявам все нещо да даде ефект, че отсега се потрисам  Praynig

Браво на Бобчо за бързото махане на памперса - още едно затвърждаване на теорията ми, че като са готови психически става от раз  Peace Фол, ще стане, дай му още малко време и ако можеш не му показвай, че това е толкова важно за теб и те притеснява  Peace

# 407
Здравейте,
Аз от векове не съм се разписвала  ooooh! и вече е време да се отчета Simple Smile
Дани вече е мъжага, сваля мацки по площадките   Party голям е сваляч.Имаме си и една съседка по която е хлътнал и на нея всичко се дава играчки, топки  даже и мотора си дава(принципно не дава никой да се приближи до него).
Вече махнахме памперса от около 1 месец.Понякога обаче вечер не се усеща и се напикава.Труден е момента като към 3:00 се събуди ,че му се пишка и трябва да стана ,защото той е сънен и  сяда в леглото и вика "пиш" докато някой не го вдигне от леглото и му свали гащите за да свърши работата, но понякога няма търпение да се събуди някой от нас и става и сам върши всичко  Twisted Evil .
Учи се да говори , но за сега ни е сравнително беден речника, понаучава по някоя нова дума , но действа бавно.Любимата му дума е "счупи" и много добре я използва.
Август месец нашата градина е от почиващите и с баща си се гледат двамата  и аз съм много доволна.Добре се разбират.От вчера са на Циков чарк, двамата и е голям купон по гората Simple Smile NeWS41 .
Схемата на Миленко ми хареса и аз трябва да се замисля, защото от септември като почне пак градина ще  трябва да сме подготвени за атаката от бацили  smile3540
Пфу , та това е общо взето . Peace

# 408
Благодаря момичета за пожеланията да се оправим ,малчо от днес е на ясла , този път благодарение на това че попаднахме на читава лекарка се разминахме с АБ ,а се справихме с Вентолин ,Ериус и Амбрекс ,надявам се да сме се разминали,че то при децата нещата се развиват за часове.
Миленка благодаря че си споделила схемата ,аз също исках да направя кърс с Бронховаксом ,нашата педиатърка това препоръча 3 месеца по 10 дни да го пием ,обаче моя мъж е против .Сега се надявам да успея да се преборя с него и да подсилим с нещо детето ,че като знам каква беше миналата зима , 2 седмици на ясла 2 в къщи ,а сега ходя на работа и няма да мога да отсъствам .
Хайде хубав ден от мен.

# 409
Здравейте момичета,

И аз не съм писала от 100 години, но нямам никакво време. По цял ден съм на работа, докато се прибера стане 7ч, да сготвя, да хапнем, да раздигна и става време да се ляга..........ОТВРАТ просто!

Мишони е добре да чукна на дърво, може да е голямо магаре и да не ходи на гърне, но поне не боледува(да не ме чуе дявола).

Миленка, Бъзака е наистина много добър имуностимулатор, аз го пих докато бях бременна, обаче смърди отвратително на пръдня и оставя ужасяващ вкус на същото в устата, дано го понесат децата. Иначе свекърва ми приготвя тоя сироп от край време и със свекър ми много го пият. Аз съм решила да пробвам и Мишо тази зима дали ще го понесе

Та общо взето нямам с какво да ви се похваля, магарето всеки път като го питаш има ли пиш задължително отговаря с НЕ, ако го насиля да седне на гърнето или тоалетната(ама разбирайте голямо насилване) винаги пишка, но доброволно да седне или да си каже – НЯМА ТАКЪВ ШАНС. Въпреки всичко слагаме памперс само на обедния сън и нощем, през останалото време бършем локвички, перем гащи и така.

Научил се е да си вика „Лош Мишо” като направи някоя беля, а когато му се скарам за нещо ми вика „Лоша Мама”. С яденето сме до под кривата круша, вече повече от 10 месеца не е ял ядене, яде само неща, които се държат с ръка или се бодат с вилица и тези неща също са силно ограничени. Предимно яде домати, краставици, моркови и царевица, кренвирши и луканка, но поне не отказва плодове от всякакъв вид и количество Естествено пие кисело мляко и хапва и сирене. Та няколко месеца му се притеснявах, ама като видях че няма никакъв начин да го накарам да яде нормално го оставих да си яде каквото си иска.

Решила съм от неволя септември да го пускам на ясла, естествено частна, защото никакъв шанс нямаме с държавното класиране, но такъв глезан и магаре е станал покрай гледането от бабите, че мисля да прекратя тази практика. Не ме разбирайте погрешно, много ги обичам и 2те баби, грижат се за него перфектно, но ужасно му уйдисват на акъла и той е станал по-началник и от ББ

Пожелавам на всички болни бързо оздравяване и много целувки от нас с Мишони!

# 410
Миленка не знам дали пазаруваш от този сайт ,но виж на какво попаднах http://www.iherb.com/product-reviews/Hero-Nutritional-Products-Y … y-Bears/5811/?p=1 цената е несравнимо по-добра.ДОставките идват бързичко и са коректни хората.
Деска Както си казала важното е че Мишон яде ,а че не яде ядене не е толкова страшно ,все пак си набавя необходимите неща чрез зеленчуци и плодове  Peace
А относно глезенет от бабите и аз имам какво да споделя ,но то си е обща болка,оставят Радо да прави абсолютно каквото си иска  Sunglasses

# 411
  • Пловдив
Ау, Ели ами те са в пъти по-евтини оттук  Shocked
Благодаря ти много, ще разуча сайта и оттам ще накупя  Heart Eyes

Дудунски, аз сега съм взела един сироп от бъзак натурално приготвен, но е много приятен и Бела много го хареса  Wink Сладичък е, разреждам й го с малко вода и си го пие като сок

# 412
Мойто дЯте кьорава баба не го е гледала, но пак е много лигав и господства над всички или поне се опитва да го прави Mr. Green

Дайте инфо за този сироп от бъзак newsm78 Това същото ли е като бъз или...?

# 413
Мойто дЯте кьорава баба не го е гледала, но пак е много лигав и господства над всички или поне се опитва да го прави Mr. Green

аз също искам инфо...

иначе аз давам Ехиначи - мечета, те като вариант са на по добра цена.

# 414
Здравейте мили майчета. Да се разпиша и аз че пак ме хвана липсата.
Много благодаря за съветите за палчето дето го смуче Себс. Радвам се че го прави от време на време и все пак продължавам да опитвам и с биба пък дано да имам успех. В краен случай ще се надявам бързо да отшуми от самосебе си.

Лошата новина от при нас е че отново бях в болница, но този път с Себс, а не с Пламен. От много кашляне се стигнало до Бронхиолит, та айде в болница за инхалации. 10 дена откарахме там и в началото на седмицата ни изписаха. Надявам се само всичко да е излекувано успешно, защото май някои деца ги пускат и не съвсем здрави, стига да е изтекло времето по здравната пътека.
Лошото е че малкото глезанче там свика все до мен, нон стоп, все на ръце и все на цица и сега вкъщи не иска да се отдели от мен!  #Crazy Не знам какво ще го правя. Не иска да стои в количка, в шезлонг, в легло, не иска и друг да го гушка ... само аз!  Crazy

Сега съм на вълна детски градини за Пламен и лудите ме хващат вече. Силвето ми предложи много добра оферта, но пък ми е малко далече. Май има възможност да го запиша в една градина която е буквално под носа ми, само пресичам улицата и съм там, но е частна. И май ако станат нещата ще го запиша там, че дет се вика и да спи Себастиан, мога да скоча и да оставя Пламен в градината по пантофи и да се върна, а не да го будя винаги и да го водя свеки път с нас.

В много общи  и груби линии това е от нас ... ще бягам че бебо се размрънка ... да не ми събуди баткото. Simple Smile

Хубав ден от мен. Hug

# 415
Милкинис ние като бяхме с Бронхиолит в болницата клиничната пътека беше само 5 дни ,така че си мисля след като вие сте откарали 10 всичко да е отшумяло.
Миленка цените там наистина са супер ,на мен поръчки ми пуска от там кака Лара ,така че ако имаш въпроси може да се обърнеш към нея .
От там съм си поръчвала ето тези неща:http://www.iherb.com/Childlife-Echinacea-Orange-Flavor-1-fl-oz-29-6-ml/14409 ;http://www.iherb.com/Childlife-Liquid-Vitamin-C-Orange-Flavor-4- … -oz-118-5-ml/6356
,а също има и ето този сироп ,който също е доста по-евтин отколкото тук http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-For-Kids-Berry-Flavor … fl-oz-240-ml/9342

# 416
И моето не го гледат бабите. Ходим на гости на свеки, но не е оставала никога сама, а нашите са си в София.
Като сме там си я глези, купува и много неща, даже прекалява, ходи И по акъла. Но пък разбира, че вкъщи не става като в баба и дядо, каквото пожелае и на секундата да стане.
И като случайно баба И реши, че няма да стане нещо си започва да вика и да я бие. ooooh!
На мен не ми посяга, само ме гали, гушка, целува и повтаря много често "бичам те". Heart Eyes

И един въпрос.
Има ли мами на които им изтича все още секрет от гърдите?
Аз не кърмя от година и продължавам да имам секрет, понякога повече, друг път по-малко.

# 417
  • Пловдив

аз също искам инфо...

иначе аз давам Ехиначи - мечета, те като вариант са на по добра цена.

Нати, ето инфо

http://www.zemianazaem.com/archives/407 - в момента до вилата на майка в планината има вече узрял бъзак и с Бела вчера и днес берат усилено и слагат да се "готви " сиропа  Laughing

А поръчах мечетата от сайта, който Ели даде, покрай тях и разни други витамини и пробиотици...
Ели, Самбукуса там наистина е доста по-евтин, но ще заложим специално за бъзака на натуралното. Вече са ми шипнали поръчката, дано скоро се похваля, нахаресах още сума неща...

Милкинис, ужасно е, че сте били в болница, дано нямате повече подобни преживявания
Себс ще го израсте това със залепянето за теб - вземи си един слинг-шал - така този период е доста по-лек  Wink

Бейби лов, възможно е да имаш секрет още доста време, особено ако стискаш зърното - за твое успокоение можеш да идеш на мамолог - прегледът се прави 9-10 мес след спиране на кърменето, така че вече може да идеш   bouquet

Моите деца пък в момента са разпределени при двете баби - асолютен прецедент за нас и с мъжи направо не можем да повярваме на "свободата си"  Mr. Green

# 418
Къде сега да го търся този бъзак hahaha И дали ще го позная - да не натровя децата Crazy
Да купя от някъде, но къде ми е гаранцията, че е истински натурален продукт Confused Искам да им давам нещо за подсилване на имунната с-ма, че както и дребното тръгва на ясла....

Аз да ви се оплача - много често ме боли гърло ooooh! Сега съм с ангина Cry В последните две години, та даже още от бременността, все си страдам от гърлобол Sad Не и се иска да ми вадят сливиците и се чудя какво да правя - на всеки 2-3 седмици аз съм с болно гърло Crazy

# 419
  • Пловдив
Нати, алтернативата е от тази ФБ група - продават шишенце сироп от бъзак за 4 лв 300 мл мисля беше - в момента това пием докато станат другите сиропи в края на септември. Това са продукти, които местни хора произвеждат и си ги поръчваме да ни ги доставят в Пловдив. Така си взех и био сирене и този живовлековия еликсир. Нямам нищо общо с производителите, просто потребител съм  Laughing

За гърлото - и аз много често имам такива "кризи" - моето джипи даже ми казваше, че от прекалено смучене на таблетки за гърло или пръскане със спрейове дотолкова се нарушава аланса на РН в гърлото, че просто не може да се възстанови. И беше прав - спрях всичко и само гаргарих със сода и как беше тази билка.... а, да - смрадлика. Търпях гадна болка 1-2 дни, но после се оправих
И добра идея е да се подсилиш и ти с нещо. Махането на сливиците нищо не гарантира - ето аз без сливици съм в пъти по-зле - правя ларингит и фарингит - болката не искам да я описвам даже, оставам без глас и много лесно стават пневмонии

Аз и затова така се дърпах за махането на големите сливици на Калина и махнахме само третата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт