Не съм писала от доста време, но все не оставаше време
. Чета за болести пак
, дано минават бързичко и дечицата да се преборват лесно с тях! 
Ние сме добре, но имахме малко произшествие преди 2 дни
. Ива глътна една фиба за коса, от тези, на които казват "диско въшки", не ме питайте как оцелях, направо се побърках от притеснение.
Слава Богу, фибата беше отишла в стомахчето, видяхме металната й пружинка на рентгена, и на следващия ден се появи в памперса.
В такива случаи лекарите ми обясниха, че се дават по-лепкави и меки храни, за да обгърнат "нещото" и да излезе по-лесно. Ние бяхме на картофено пюре и филии с масло. 
Бяхме на моренце, сигурно сте видяли вече снимки във ФБ. Изкарахме си страхотно, въпреки лошото време 2 дни.
От 3 до 15 септември пак ще сме на море, защото нашия тати спечели 7-дневна почивка ОИ на Албена, а аз пък няколко дни след това спечелип 5 дни на Каваците.
Надявам се с някои от морските мами да успеем да се видим на морска територия. 
Baby Love®, щеше ми се да запознаем госпожиците, но прочетох, че сте болнички точно когато и ние бяхме в Ахтопол, та се разминаха плановете.

За зъбите и аз да се оплача, че излезнаха 2 кътника едновременно, но със сополки и лека кашлица.

Нат, вземи си и ти Тонзилотрен за гърлото и направи един профилактичен курс с него.

Миленка, ти пък как не го беше пробвала iherb-а досега

Аз сега записах един онлайн курс към Мичиганския университет, че нещо ми залипсваха студентските години

Не знаели със сигурност ще го бъде ли въпросния проект, или не - аз и не разчитам много на тях
Влизам да ви почерпя за рождения си ден ...