Отговори
# 450
Ох, Силве, аз не се изразих правилно- от юли месец е на гърне, почти без да се изпуска в гащичките и слагах памперс само докато спи, но с пустия път до морето се обърка детето. Нямаше как 5 часа без памперс. Сега пак работя по въпроса и май от понеделник за яслата ще сме с гащички само:)

И да се пожаля как днес и надупчиха ръчичка за алергичния тест. Не знам как изобщо и намериха малката веничка, а за капак и от пръстчето и взеха. Не спря да пищи, а аз щях да ревна с нея. Гадна работа, но няма как- състоянието и се влошава и трябва да се вземат мерки.

# 451
Здравейте:)

Да мина и аз да напиша 2 реда, че намерих малко пролука в задачките!

При нас нищо ново, освен че утре ще пусна Мишо на ясла за 1ви ден и тръпна как ще се развият нещата!

Иначе да ви кажа, направо до гуша ми е дошло това с напикаването и наакването в гащите, не си казва и това си е, просто няма сила на земята, която да го накара да си казва. А имаше един период, в който всички се бяхме докарали до психоза, само го дебнеш, питаш и накрая пак в гащите #Crazy Колкото и ужасно да звучи, вече надеждата ми е в яслата, изчерпах се!

Ами това е от мен, набързо, че пицата се опече и трябва да се слага масата:)

Успех на всички, които утре имат ученици, първолаци и по-пораснали такива!

# 452
Дудински, същият филм сме  Tired Хем след сън пелената почти винаги е суха - явно физически е готов, но ми упорства. Е, поне не маже акото и не пишка в пералнята, че и за това съм срещала в постове тук-там  и от познати Stop
Мира см, разбирам за какво говориш, защото помня твои постове по темата  Hug Супер притеснена бях

Успех на всички нови ясленчета и ученици    bouquet И най-вече здраве

# 453
Привет и от мен  Grinning

Ние се завърнахме от почивките  Crazy. Много хубаво прекарахме навсякъде, уцелихме и хубаво време, само в последните дни захладня, но пък и ние си тръгнахме 3 дни по-рано от плануваното, че ни омръзна  Mr. Green.
Много се радвам, че се видяхме с Тани4ка и Светли на бургаска територия.  Heart Eyes Догодина се надявам и с други морски мами да се "запознаем".  Peace

Ние сега свалихме памперса, че по хотелите не ми се занимаваше да се учим тепърва.  ooooh! Засега сме с доста пропуски, но аз не бързам, рано или късно ще се научи.  Whistling

Успешен ден на всички, които утре имат ученици! Както и на ясленчетата!   bouquet

# 454
Здравейте и аз да побутна малко че ........ ooooh! още я влачим.
Покрай нас нищо ново само чета включващите се от време на време.

Ще ходим на ясла от 1 октомври живот и здраве.Да се надяваме че ще свикнем лесно,че ако изкочи нещо за работа да съм на старт.Че и от  октомври наш тати ще го няма около 40 дни и него стягам  Mr. Green.

Е ,Нели те ти омръзнали почивките  Mr. Green, а аз щях да те карам да печелиш скоро време пак в нашия район  Wink ,че нали не успяхме да се видим .Вие като дойдохте ние заминавахме към Мъглиш.Но пък ние плануваме във вашия живот и здраве края на годината или следващата.

Hug Hug Hug

# 455
Привет хайде и аз да се разпиша! Hug

Аз ви следя но напоследък не смогвам и съм супер изморена и не ми се пише.

Ние бяхме на ясла от 3.09 и още на третият ден вече бяхме болни. Бях изпаднала вече в депресия докато си стоя в къщи през август не се разболя, като тръгна и седмица не издържахме а бяха само 8 деца и се предполагаше, че всички са здрави. Cry
И пак с наща кашлица, поне този път не стигнахме до пристъпи и само със сиропи се разминахме. Hug
От днес е пак на ясла и дано е за по дълго. Hug

И аз си набрах бъз и сега ще му правя сироп да му давам. Hug

Кибела, моля те сподели какво ви е показал тестът и какво лечение са ви изписали, много го хвалят Мустаков, но нас ни пратиха при Бъчварова, макар че на мен тя ми допадна. В четвъртък сме на контролен преглед и да видим. Wink

Иначе Боби расте много палав, инати се, на моменти ме изкарва извън нерви с този овенски инат, не ще да се облича, разиграва ме с храната и това само когато аз съм с него го прави, когато го гледа само баща му е най послушното дете.

И да ви споделя че се запалих по йогата и сега съм решила да ходя когато имам свободно време, защото съм се изнервила супер много и не можа така. Hug Трябва да отделям и време за себе си, че това забързано ежедневие и напрежение ме убива. Embarassed

Приятна седмица на всички! И бързо и леко адаптирана на всички ясленчета. Hug Heart Eyes

# 456
  • София
Ето ме и мен!

Не съм ви забравила, просто както при повечето от нас не ми остава много време за писане.

При нас нищо ново. Габи на ясла, а аз на работа. Вечер за 2-3 часа се чудя кое по-напред да свърша, но така ще е.

Аз реших да се запиша на народни танци. Снощи ходих за пръв път и много ми хареса. Не усетих кога мина този 1 час там. Не мислиш за ангажименти, задачи, дете, мъж... С една дума имах чувството, че съм върнала времето преди 4 години. Много е хубаво човек да отдели малко време и да прави нещо, което му харесва.

Габи само спи с памперс. От време на време голямата работа не успява да я свърши в гърнето, но се надявам скоро и това да стане. Повече се притеснявам за нощния памперс. С риск да не ме разберете, но Габи все още пие вечерно мляко, а понякога и нощем. Та отучването през ноща ще е много трудна задача.

Това е за сега. Приятни събота и неделя!

# 457
Ха, честит празник Laughing  bouquet

Адрей пак е болен - излекува се от предния вирус, тръгна пак на ясла за около три дни и... айде пак се тръшна ooooh! Но така ще е с тези детски заведения Crazy Сестрата в яслата се учуди, че няма да го водя "какво му е? един сопол?".. като че ли е най-нормалното нещо да водиш болно дете на ясла Twisted Evil

Аз от вчера съм вече на работа Confused Каква ми е лудница простооооо ooooh! Големия ми син е оставен сам на себе си - като дете без майка Mr. Green Кога ще му обръщам внимание направо не знам - записала съм го на 100 неща, а и има матури тази година Crazy Кой идиот е измислил матури в 4-ти клас  Laughing Дребното пък е пристрастено към мен и вчера като се наложи да извикам баба да го гледа, че някак не ми беше удобно първи ден на работа да пусна болничен - ревал цял ден до вратата и ме чакал да се върна #Crazy Време за мен ще имам когато легна 2 метра под земята hahaha Joy hahaha

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 08:48 от natalinik

# 458
  • Пловдив
Ха здравейте и от нас и честит празник!

Бела от вторник е на ясла - първия ден рева, втория рева много малко, третия ден само мърмореше, а на четвъртия ден почти с усмивка влезе. Неочаквано за мен като се има предвид какво е замайчено /в сравнение с кака си имам предвид, иначе има и по-тежки случаи/

Нооо, нищо не е прекалено хубаво... от снощи е със сополи, днес казаха и червено гърло, та се лекуваме и дано не се влоши... Давам й всичко от имуностимулаторите да видим  Praynig

Нати, дано се оправите бързо!

Злати, супер е, че си се решила на танците - аз от 1 месец ходя на зумба и много се зареждам, а и махнах 6 кила  Crazy остават ми още 3-4 кг и вече ще вляза в почти старата си форма  Party Но по-важното ми е разтоварването и откъсването от вкъщи дори и за час

И Бела само спи с памперс - допреди 2 седмици беше повечето пъти сух, но напоследък е почти винаги мокър... Сега обаче има достатъчно друг стрес и ще я оставя...

Току-що видях, че баща й я е приспал без памперс  Crazy После ще се перат чаршафи явно  Twisted Evil

Нати, и аз не мога да обърна внимание на Калина почти - станала е толкова своенравна, сопка се, просто да те изкара извън релси  Twisted Evil Трябва след 1 седмица да я запиша за училище вече - то с тези градини и ясли вече сме наплашени за местата и за училище...

Поствам една снимка на момите в кратък момент на нежност една към друга

# 459
  • пловдив
След дълго мълчание да се включа и аз, сигурно вече отдавна съм в забвение, но нейсе, Иван Александър ходи на ясли с голям кеф от април още, махнахме памперса от раз точно на 2 години, сом каза, че не иска и край, първите 5-6 дни слагах от страх през нощта, но се събуждаше сух и ми викаше "Ааааа, мамо Аван вече голям не ще бебешки памперс, стиска и става сутрин да пика и ака на голямото куку, ела да видиш ...." и си пляска и вика сам "Бравоо". Така без нито един фал памперсите останаха в миналото поне до сега...... В интерес на истината, аз не го напъвах да стои на куку, размотаваше си кукуто, слагаше си го на главата, докато изведнъж сам седна и почна да ходи в него....не разбрахме как се случи....голямо облекчение е изведнъж да се махне памперсът.. Има още много неща за споделяне, ама то толкова време мина, че постът ми ще стане роман...

# 460
Дилянка, тестът ни показа ниска непоносимост (1) към домашната прах и кравешкия протеин. Лечението е по схема естествено и е Ериус, биогая, торбадекс- 10 дни, после зитрек/ксизал, бронховаксон, някакви капки за очи в нослето- 10 дни (забравих ги), следващите 10 дни са почивка с какпи в носа само.

Аз естествено отидох до нашия педиатър и той каза, че лечението е много логично, но в никакъв случай да не давам бронховаксон освен ако не е напълно здрава. Това при нас е невъзможно ми се струва- вече 13 месеца сме със сополи, но предупреди, че рискувам иначе да направи асматичен пристъп. Това много ме обърка, защото личния лекар и алерголога го предписват точно когато е болна. От педиатъра ни включихме и Саменто- много силен имуностимулатор, до който прибегна чак сега заради зъбната активност. Не ми каза обаче колко време да и го давам. Някой ако е ползвал Саменто, моля да сподели.

Момичета, пиша супер на бързо, ама нещо напоследък ми изпиха мозъка в работата, така че поздравче на всички, здрави дечица и приятни емоции под последните слънчеви лъчи за тази година Simple Smile

# 461
Кибела, и ние се лекувахме с капки за очи в нослето, но защото ни откриха стрептококи и вече един месец не може да се отървем от тези гадинки.
Ние също пием бронховаксом вече сме на последният прием, но въпреки това от вчера пак сме с сополи и кашлица.Алерголожката каза да си пием Сингулара 6 месеца и ни прати на УНГ, той каза огромни сливици изписа бактробан, някакъв сироп и толзилотрен, и този четвъртък при него ще ходим да му прави някакви изследвания.
И въпреки всичко пак болни, направо вече съм се отчаяла, какво ли не изпи това дете и пак. ooooh!

Иначе  сме добре, на работа, на ясла, на Боби там му харесва много и сутринта даже плака че няма да ходи. Hug

За памперса сме само с нощният, който се опитах да махна но нещата не се получиха и засега си продължаваме с него. Hug

Приятен ден на всички!:)

# 462

Днес съм рожденничка Simple Smile Хапнете по бонбонка за мое здраве Hug

# 463
  • Под кленовите дървета
Честит РД Нати! Многщ щастие и здраве и тук  bouquet

Дилянка, щом имате стрептококи, трябва да се лекувате всички, защото те се предават лесно. Нали секретът е от нослето, вътрешната част? Ако там е положителен за стрептококи, да лекувате само детето няма смисъл, вие сигурно също имате и ще си ги предавате един на друг. За градината не знам, сигурно и там има.
Доколкото съм чела и говорила с д-р Бърди трябва всички, които се грижат и имат близък контакт с детето да пуснат изследване за стрептококи и про положителен резултат да се лекуват. Иначе лечението става на парче и детето се тъпче с лекарства нон-стоп, без ефект.
Може пък от въпросните стрептококи да боледува толкова.

# 464
Нати, честит рожден ден, жива и здрава и много щастлива. Heart Eyes Hug

Вени, ами аз си мисля че са от детската и сега дори да се преборим с тях, не е гаранция че пак няма да се сдобием с тях.

Общи условия

Активация на акаунт