Отговори
# 510
Здравейте и от нас!

При нас всичко е ок. Не ходи на ясла, след като я прибрах с посинено дупе. Започна да изпада в ужас още щом наближим градината, и всеки ден повтаря, че не иска градина. Не отидох за обяснение в яслата, защото нямаше да чакам да ми се обясняват, имат люлка вътре и съм убедена, че е ударена с люлката.

За подаръците, тя иска зайче живо, аз не искам, те са като солети милите и не е подходящо.
Мисля си за кухня, с котлони, тенджери и т.н., може и комплект кофа с парцал, метла, лопатка.
Може да потърся Тропчо от Бамби, да замести истинското зайче.

Вие кога мислите да украсите елхата?
Иска ми се тази година да имаме жива елха, да си направим сами част от украсата.

# 511
Здравейте Simple Smile Не съм писала от цяла вечност, но явно така вървят нещата.

Ние също сме добре, Цвети се опитва да свикне с градината. Трудничко е, поплаква доста, много говорим по случая, но ... не й е любимо място Wink Естествено 5 дни е там, 10 вкъщи  Sad Израстна доста , но на кг не расте , дори отслабва. Попитаха ме на 3 ли е, 4 ли? И то доктор!?!?

Това с памперсите в градините е много неприятно. В яслата на една приятелка я научиха да спи с памперс, че дори и като ходи да я взима понякога е с памперс, а детето от сумайти време си казва и си ходи  без. Скандали ала бала и пак същото. Досега моичката не съм я взимала заварвала с памперс, но и ми прави впечатление, че в нашата се държат малко като с по-големи деца и дори натякваха да махат памперсите.

За подаръците - изобщо не съм мислила... и без това не играе особено много с тях, а предпочита тортените ми инструменти и боички. С тях става голяма игра.

За украсата - мисля да е съвсем скоро, поне лампички и някакви гирлянди , така да се наслади по-дълго детето , защото забелязвам , че много се радва на лампичките и украсите в магазините Wink

Вени, и зимата ще се играе навън, просто в снега, а пък и студа уморява повече.

За яденето - Цвети  понякога яде като разпрана, понякога почти не хапва по цял ден. Но луканка и мъфини не отказва. Като цяло е мръвкарка де.

Десекс, вие сте Тития, ние сме Аз, тя се казва Аз. Въпреки че единия път ми се отговори че не се казва Цвети, а Цветелина Wink

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 21:17 от Only_you

# 512
  • Под кленовите дървета
Не се впрягай за килцата, аз ако трябваше да сравнявам моето по наборчетата трябва да се гръмна, едва имаме 11,500 гр.
Мен по-скоро ме притеснява като вали Simple Smile

Украса - аз ще правя след Никулден. Украса - събирам някакви ролки от тоалетна хартия, има някакви идеи в нета, ноооо, не знам, дали ще имам нерви да правя ръчна украса. Имам достатъчно отминали години, а аз съм в отбор "пречат ми ръцете, пречат ми и двете" Simple Smile

Исках да правя сладки, но мъжо ме предупреди, че ако пак смятам да прекарвам повече време в кухнята, отколкото с него сериозно ще се скараме. Ще правя някакви тряйни една-две седмици преди Коледа и едни "забравени курабийки" - целувки с шоколад преди Нова Година. Пак ще меся и ще правя сладки де, ама ще видя какви, може би по-лесни и неангажиращи.

Ние направихме списък с подаръци за дребния, избрахме сравнително евтини неща, които са предназначени за скачане и образоване.

елха жива, след последния път в който чистих иглички месеци след това - мнееее, не си го причинявам. КАто цяло тази година планът е 9-те дни почивка да се гушкаме на топло и никой да не ни закача, възможно най-малко готвене и преоткриване на Кенар Mr. Green

# 513
Здравейте и от нас!
И ние сме добре,ходим на ясла ,не спира за секунда устичката й, беснеем и т.н.

За килцата чак ме е срам да кажа-16,5кг  Rolling Eyes. Трътчица си ми е тя,ама не й личат да е толкова кила.Явно и при нея кокала тежи,като при мен  Mr. Green.

Мислих вчера да украсявам елхата,но се замотахме и ще оставя за др.неделя.
За падарък като питам Рали какво искаш да ти донесе дядо Коледа- "Близалка". hahahaМилото ми то все гладно.

Майка ми мисли да й купи от тези детските кухни,а ние още не сме решили.Ще ходим на почивка февруари и мислихме да й вземем шейна newsm78.Ще го измислим поне има избор не като едно време.Да сме живи и здрави все ще се зарадва.

До скоро! Hug

# 514
Привет и от нас!

При нас нищо ново работа,ясла, времето за нищо не стига и така. Wink

За дядо коледа аз вече купих на Боби подаръците, написахме писмо. Той иска много коли( само с това си играе, нищо друго не му привлича вниманието) и трактор, и това купих автовоз с 4 коли, трактор с ремарке, взех едни купчета пъзел и едни инструменти( отверки и т.н.). Hug
Сега ми остава да измисля на още 6 деца подаръци и ми е супер трудно. ooooh!

Украсата ще е средата на декември или на бъдни вечер, тъй като няма да мога да я опазя. Laughing

Славче, не се притеснявай за килцата и Боби ми изглежда кльощав, но на консултацията го измериха 13.500 и ми се вижда добре.

Вени, аз пък съм доволна от сиропа от бъз, дори и да тръгнем да се разболяваме от него по бързо ни минава. Вече го тествах и върху себе си. Wink

Приятен ден от мен! Hug Heart Eyes

# 515
Хехеххе, момичета , не ме разбрахте, изобщо не се притеснявам за килограмите й, те никога не са ме притеснявали при нея. Просто ми е неприятно , че покрай тези болести отслабва, а после не си ги връща (както друг път)  Joy Иначе по-жизнено и енергично дете не мога и да искам.

Лилка, тия детски кухни и на мен ми изглеждат много привлекателни, но къде да я сложа. Това нещо ще иска поне един ъгъл , който аз вкъщи вече нямам. Детето си знае какво иска - близалка, виж колко е скромно и добро  Hug

Айде, че трябва да ходя да я взимам от градината Wink

Нели, какъв е този сироп от бъз?

# 516
ето Славче http://znaemise.com/krimi/item/673-bazak-%E2%80%93-burenat-panac … a-po-nashite-zemi
продава се и по билковите аптеки.

За сега при нас този сироп е единственото нещо което работи при нас. Hug

# 517
Давайте да я заключваме тази тема, че е срамота - тези станаха на близо три години, а ние още не сме "отпразували" втория РД Joy Joy Joy

Андрей не е ходил на ясла три седмици - с тези сополи станахме прословути. Личната у лекарка каза, че е безсилна и не може да му постави диагноза Confused Водих го при всякакви специалисти, пи какви ли не бъркочи и пак м.... му #Cussing out
Другата седмица ще го пусна на ясла и ще гепи някой нов вирус та да ми се влачи до Нова година Confused

Сега съм на вълна РД на баткото(28.12.) и съответно подарък, който ще му бъде и за Коледа  Simple Smile Дребното ще го честваме за Коледа с някоя образователна играчка и ново столче за кола hahaha

Къде и как ще карате празниците? Да открадна малко идеи hahaha

# 518
Добрютру!  newsm08

Ние на Коледа ще сме на гости на моите родители за няколко дни, а на Нова година ще  се съберем с приятели на домашно парти, че нали ремаркето ще си е с нас.  Crazy
Подаръците още не съм ги измислила  ooooh! , ще ми се ей такова нещо http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=product_info& … ;products_id=1985 и трябва да звънна да питам къде се продава. От едните баба и дядо ще получи влакче Томас, което пуфти и прави пара. Ще получи и масичка и табуретка от Мамутската серия на Икеа, та да си допълним обзавеждането.  Mr. Green Иииии трябва още няколко неща да измисля за подаръци  newsm78.
Кухни в момента има в Карфур и са сравнително евтини, вчера ги гледах, но не запомних точно цената.  Peace
За килцата ние сме около 11 плюс-минус  Joy. Но на височина доста е пораснала, като спагет расте.  Mr. Green

# 519
  • Пловдив
Ха, добър ден и от мрачен Пловдив!
Да взема да се разпиша и аз, пък дано до Коледа я приключим тази тема.
Бела имаше едно доста гадно разболяване преди 2-3 седмици - беше с 40,5 градуса 4-5 дни - аз дето не се шашкам особено сега направо се видях в чудо  ooooh! ooooh!
Тъкмо се бях зарадвала, че направи цели 3 седмици без прекъсване на ясла... Много свикна там, харесва й и вече ги няма инцидентите с напишкванията /пу-пу/

За Коледа по традиция сме при роднините на мъж ми в Пазарджик, а на Нова година не сме решили но най-вероятно ще е нещо с приятели с деца, че най-вероятно ремаркенцата ще са с нас.

Подаръците са почти готови - за Бел има музикално килимче, върху което се рисува с воден химикал, пиано и още 1-2 по-дребни неща /това ще е от нас и от бабите, че те винаги ми казват аз да набавя подаръците/

За кг - Бела е вече 14,300 и е доста висока последно беше към 94-95 см. Носи дрехите и обувките на кака си за 3,5 годишна възраст  Laughing

Нати, дано преборите сопола, доста неприятно звучи - предполагам си пуснала вече секрет за бактерия  newsm78

# 520
Миленка, пуснала съм секрет още преди месец - имаше мораксела катаралис, но уж я изчистихме. Утре ще пускам пак, че мира нямам с тоз сопол Sick

Всички деца свикнаха с яслата, а мойто не Mr. Green Там му е най-омразното място на света. Дере се като го оставям - същото е и като го взимам. Майка му чудеса от храброст направи за да го набута в ясла, а то не я ще Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние за Бъдни вечер сме в мойте родители, за Коледа в Антончови, а за Нова година ми се ще нещо различно, но имайки предвид, че Вражелинчо ще е с нас избора ни се свежда до домашно парти Laughing

# 521
  • София / Сливен
Здравейте и от нас.
desex много харесвам масичка и табуретка от Мамутската серия на Икеа днес ходихме да обядваме там и пак ги видях даже са сложили такива в детският кът на ресторанта но май нямаме много място за тях.
Ние си ходихме с Дани по Сливен за няколко дни с автобуса така се притеснявах че въобще не обича да пътува но мина добре сприатели се със стьоардесата забавлява се.
Още не сме решили за подаръци има още време чух че отворили Джъмбо и на Цариградско но къдеточно не съм видяла.

# 522
Брех, да се разпиша и аз във вихъра на поредната яслена болест.
За Коледа не знам какво да бъде, ще реша на място в магазините, зависи какво са заредили за празниците. Но да не забравяме, че преди Коледа идва 12.12.2012 и според ...маите, да речем, ще свърши светът.  Stop Чакайте да драсна едно изчение. Та вчера, слизам в мазето и гледам - един стек с олио, 20 пакета захар, стек пакети с ориз, кашон сухари. Баща ми обясни, че бил "заредил с провизии"  (  Joy ) заради въпросната фатална дата (12.12.2012).
И бомба да падне сега, ориз, захар и олио си имаме  Laughing За кашона със сухари да не говорим

# 523
Fall  Mr. Green Много предвидливо от страна на баща ти. Поне ще си имате провизии за ... доста месеци напред. Датата не е ли 21.12?

Аз на Макс нямам идея какво ще му взимаме. Почти не играе със играчките си, има купища коли, с които се занимава най-много, но останалото само го разпилява по земята и го подритва... Crossing Arms Та си мисля, нещо съвсем символично. Питам го какво иска да му донесе Дядо Коледа и той казва боички и бонбони. Трябва да му напишем едно писмо. Вие писахте ли вече?

А да, честит ви първи сняг (София) Искаме и ние  Mr. Green

# 524
 Laughing
 Wink Ako не е 12.12.2012, може би апокалипсиса се отлага за 21.12

Ако случайно се отложи и за след Коледа, Мартин е дал заявка за гУлям подаЛък

Общи условия

Активация на акаунт