Злати, Нати, Кали, добре дошли в отбора на ужасните 3

И моята е страшна хулиганка, затова в момента е заточена на село за 4 дни да тормози "само " котката

Най-новото при нас е, че от началото на септември тръгваме на ясла. Вече е записана, беше по случая половин ден там. Оставих я врещяща и ритаща лелята. Когато отидох пак ревеше, казаха, че като чула звънеца на входната врата и почнала. Иначе през другото време закусвала, играла с децата, после обядвала и тогава я взех...
Все още не говори особено, преди 2 седмици я водих на логопед - все още нищо притеснително, но трябва повече да я караме да повтаря /което е почти невъзможно с тоя ми ти близнашки инат - нарочно стисва устнички/
Точно след логопеда започна лек прогрес и вкара само за няколко дни още 5-6 думички... Дано и покрай яслата напредне
За памперса - скоро и на обед ще го махам, вечерния ще го подържа още около месец - в 3 от 4 нощи е сух

Бейби лов - много тъпи и нетактични хора има - аз сигурно щях да й се сопна не на шега на тая

Бела ми направи тихомълком без никакви симптоми остър бронхит - такова нещо не ми се беше случвало досега
Без Т, почти без кашлица, весела, игрива, с апетит
Човек не може да предположи, че нещо й има. Но нещо ме накара да я закараме да я преслушат /така и така сме абонирани в денонощна частна клиника/ Оказа се, че е на ръба на пневмония и с доста силни хрипове в дробчетата
Не беше пила АБ поне 1,5 г, направо кръв ми капеше от сърцето, но се събраха 3-ма лекари там и всички на мнение, че няма да стане без АБ /защото ме видяха, че недоволствам за АБ - изследванията също бяха чисти - там си клиент с права и изчакаха, ходихме да я слушат през няколко часа, но хриповете само се засилваха 
Та по повод тази случка ни изписаха този Бронховаксом, който ще пием по схема с още 2 имуностимуланта, дано се справи Бел

Кали, страхотна е Габче, с голям интерес те чета и й се радвам колко много говори
Все се присещам за Паха тока
И на мъж ми го разправях и вече се е превърнало в семеен лаф

Тук сме се събрали на раздумка майки на дечица, родени през май месец
Ох, Нати, как са те притеснили 
.)Баба й пее две три думички следващите тя и така изпяват цяла песен.Само някой й да запее каквато и да е песен ,й висва чейнето докато не свърши не откъсва поглед от пеещия.
.Някой път наистина като се попадне било то на лекар , терапевт или специалист си е от полза .