Къде в Пловдив???-32

• 69 754
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Момичета, опитвали ли сте от тортите на Лекси - готовите имам предвид?  bouquet

Да, хубави са на вкус и на вид и са на добри цени. Идеални за спешни случаи  Laughing

# 106
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Предстои ми да си купя очила за късогледство и астигматизъм (за първи път ще нося). Можете ли да ми препоръчате добра оптика с прилични цени? Знам, че това не е нещо, от което да пестя пари, но не съм с много големи възможности.

От много години си правя очила в оптиката до Полиграфията .Цените са прилични и почти наполовина в сравнение с центъра , качеството много добро.

# 107
След като излезе от Тракия си върти по стария маршрут - през Изгрев, оттам по "Мария-Луиза", през Иконома и оттам се включва на Пещерско
Peace
Здравей !Бяла къса риза с много елегантен тегел черно има в м-на на главната до пирожките в дясно .Забелязах и че има червена много хубава и беше голяма .Българска е .Имаше и 52 54 като номер.
Значи ще е по-бързо с него,вместо с 24...маршрутка май няма като вариант,нали?
Къде искаш да идеш на Пещерско шосе, защото може да се направи и друг вариант с ходене 5-6мин? Търся си бяла, екрю или пепел от рози блуза, която да става за пола и да е номер 50-52. Някой сеща ли се къде да търся?

# 108
  • Пловдив
До бившите Чадъри ми трябва транспорт Peace

# 109
Здравей !Бяла къса риза с много елегантен тегел черно има в м-на на главната до пирожките в дясно .Забелязах и че има червена много хубава и беше голяма .Българска е .Имаше и 52 54 като номер. Peace

# 110
  • Пловдив
До там няма друг вариант - 6, 66, 24 и 222. От Тракия само 66 и 24, ако не са им променяни маршрутите.
Здравей !Бяла къса риза с много елегантен тегел черно има в м-на на главната до пирожките в дясно .Забелязах и че има червена много хубава и беше голяма .Българска е .Имаше и 52 54 като номер. Peace

Благодаря! Ще проверя!

# 111

Да, хубави са на вкус и на вид и са на добри цени. Идеални за спешни случаи  Laughing

И аз съм на същото мнение,купувала съм 2 пъти спешно торти от Лекси и наистина са вкусни,цените им са много добри и имат разнообразие   Peace  Peace

# 112
Вкусни са Peace

# 113
Момичета, искаме юни месец да си сменяме личния лекар. Досега бяхме в ДКЦ 1 до понеделник пазара.
 Живеем в центъра и търсим свестно джипи в раьона. Знам, че това е доста относително, но ако някои има добри впечатления нека сподели.  bouquet

Моето джипи е в ДКЦ1-няма проблем да ти дам координати на лични Peace-или като цяло не искаш да е в ДКЦ 1-не съм имала проблем с нея до сега Peace

Цялото семейство сме в ДКЦ 1,това е най-натоварената поликлиника,обхваща много голям район,и това най ме изнервя като ходя,което се случва рядко но все пак.Всеки път е едно висене с часове и при личен и пред другите кабинети.Записах детето в ДКЦ 4,тя е до Лайпциг и също ни е близо,там пък когато и да отидем най-много един човек пред кабинет.Няма чакане,няма изнервяне както пред детските кабинети в 1-ва,ако искаш да ти дам името?

# 114
До там няма друг вариант - 6, 66, 24 и 222. От Тракия само 66 и 24, ако не са им променяни маршрутите.

15 също минава.  Peace

# 115
Здравейте!

Може ли някой от вас да ми предложи хотел в Хисаря и да има отлични впечатления от него.
Потърсих в нета, но излизат само няколко СПА хотели с доста високи цени. Единственото ми условие е да има басейн с минерална вода.

Благодаря и извинявайте за нахлуването!   bouquet

# 116
  • Пловдив
Препоръчвам ти Военния санаториум "Калероя".
Работят с направления, но може и без стига да има места.
Питай по-телефона.
http://www.vma.bg/page2.php?P2=18&SP2=23

Ние не сме нощували, но всичко е ново и ремонтирано. Ходим там само за процедури и цените са пъти по-ниски от Големите хотели.

# 117
miraluba, благодаря!
Четох някъде, че не можело с деца...., но ще звънна да попитам за повече ифно.

# 118
  • Пловдив
miraluba, благодаря!
Четох някъде, че не можело с деца...., но ще звънна да попитам за повече ифно.

Винаги е имало деца, когато сме ходили. Включително и в сауната където ги вкарват неблагоразумни родители (според мен).
Но ти попитай.

# 119
  • Хасково
Почти съм сигурна, че няма, но все пак да попитам: Има ли градски транспорт до летище Пловдив или се стига само с travel

Общи условия

Активация на акаунт