Къде в Пловдив???-32

• 69 903
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Къде в района на Тримонциум - Гранда мога да занеса да ми сменят ципа на дънки и да ми скъсят други................

# 331
  • Пловдив
Аз пак да попитам знае ли някой има ли склад на TSM в града, подобен на затворения на Кукленско шосе?

# 332
  • Пловдив
Къде в района на Тримонциум - Гранда мога да занеса да ми сменят ципа на дънки и да ми скъсят други................

По препоръка на момичета от темата,вече 1 година ползвам ателието, което е до банката на спирката на Тримонциум.Много съм доволна,определено момичето си разбира от работата и работи на нормални цени.

# 333
  • Пловдив
Здравейте да знаете някъде в Пловдив да шият калъфи за мека мебел и да си взимат размера

# 334
ОТКРАДНАТИ СА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ НА МЪЖ.МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ГИ НАМЕРИ ЗАХВЪРЛЕНИ,ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НА ЛИЧНИ ДА СРАВНИМ ДАННИ ДАЛИ СА ТЕЗИ,КОИТО ИЗДИРВАМ.БЛАГОДАРЯ.

# 335
Дайте,  моля идея за детски гастроентеролог  Praynig (за малката ми трябва да се консултирам, че се вкарвам във филми само)  Rolling Eyes

# 336
Добър детски невролог освен Пискова и Иванов мисля беше има ли в този град?
Просто свързването с тях е мисия невъзможна.

# 337

не, имаше един, но той почина преди 4 години, лека му пръст, човекът беше в пъти по адекватен за разлика от Пискова, която не разпозна счупена ключица при раждането и тръгна да тъпче с лекарства осеммесечно бебе
тръгвай към София, без да си губиш времето

# 338
  • Пловдив

По препоръка на момичета от темата,вече 1 година ползвам ателието, което е до банката на спирката на Тримонциум.Много съм доволна,определено момичето си разбира от работата и работи на нормални цени.

Това на Парчевич ли е.................
Просто на спирката и на Капитан Райчо не съм виждала, а там живея......................

# 339
  • Пловдив

Това на Парчевич ли е.................
Просто на спирката и на Капитан Райчо не съм виждала, а там живея......................

Като застанеш срещу банката в лявата уличка е ателието, веднага в дясно - Мелина фешън.

# 340
Момичета, издирвам ето тази маска за коса

http://www.big-german-grocery.com/WebRoot/Store6/Shops/62478366/ … utz_SMKC_logo.jpg

Преди време я имаше в Кауфланд, но спряха да зареждат от нея, а много усилено я издирвам. В Триумф в Тракия също я няма. Ако някой я е засичал някъде скоро, моля пишете ми  Hug

# 341
  • Пловдив
Мелина фешън е точно на Парчевич

# 342
  • Пловдив
Имам въпрос относно пълнозърнестия/черен хляб. Какъв и откъде си купувате? Повечето са с боя, искам да си купувам истински, но имам чувството, че всички са еднакви. Купувах си Вита, но последния път в средата не го бяха разбъркали явно добре /за да си заличат боята/ и имаше бели и кафяви черти. newsm78

# 343
Скоро попаднах на един хляб, който много ми допадна- ръжен, ръчен хляб. Купих го от Триумф, но съм го срещала и в други магазини. За име наистина не се сещам, но беше в кафява хартиена опаковка, а цената му беше около 95ст-1 лв някъде. Много се хареса у нас и ще продължа да го взимам.

# 344
Д-р Николай Цонев -0888968743 .
ж.к. "Тракия", бл. 244, вх. Г, ет. 2, ап. 4
Изключително доволна съм от него, не работи със здравна каса,приема е платен.Той е завеждащ детско отделение в Окръжна болница,там е на тел.032 906 154.

Общи условия

Активация на акаунт