Къде в Пловдив???-32

• 69 806
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Ооооо, сега се сещам къде точно е

# 526
  • Пловдив
Момичета , влизам за да ви кажа за новия сайт на био групата за Пловдив. Може да си поръчвате различни продукти, като млечни, хляб, яйца, зърнени, брашна , плодове и зеленчуци от био сертифицирани и такива без сертификат, но отглеждащи продукцията си по екологичен начин производители. Вече доста хора от Пловдив си поръчваме и сме много доволни. Млечните примерно, които се предлагат са превъзходни. Може да влезете и да прочетете повече инфо ето тук http://plovdivfoodcoop.alle.bg/.

П.С Имаме и група във фейсбук, където също редовно се публикува информация - "Био плодове и зеленчуци за Пловдив" https://www.facebook.com/groups/216666471684630/

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:38 от ivka ♥ 007

# 527
Този магазин до Пощата ми се струва, че надува цените заради козметиката, която предлагат. Имаше едно време магазин на Триумф зад писоарите на "Капитан Райчо" - не знам дали съществува още, че не съм се заглеждала

Не,магазина отпреди една година не е там,премести се /мисля че сега е на ул. "Леонардо Да Винчи",но незнам номера  Rolling Eyes

Да доуточня води се на Граф Игнатиев и е почти на ъгъла с Леонардо Да Винчи. Peace

Heart Eyes  Heart Eyes благодаря,че доуточни,че лично аз съм малко скарана с помнето на улици  Embarassed  Embarassed

# 528
Много моля за помощ!  Praynig От градинката ни искат за празника бели блузки тип поло-тениски , с якичка и 3 копченца, изчистени, без надписи или ако има такива да са минимални и бели чорапи до коляното. До сега съм проверила само в Бейби ленд на Петко Д. Петков-нямаше. Ако някоя се сеща къде има, моля да ми каже   bouquet

# 529
За съжаление Триумф в мола в момента е почти без стока, особено младежките серии и Слоги, същото е и положението в София, няма размери, материи, цветове. По-малко заредено не си спомням никога да е било.

# 530
Има още един магазин на Триумф - намира се в Кючука,срещу спирката след Била при градинката и продавачката е страхотна.

# 531
Права е Ерин, и аз се чудя какво го хвалите толкова Триумфа в МОЛ-а,  в последните месеци и много да искам, няма какво да си купя. И за персонала не мога да се изкажа толкова вдъхновяващо, нищо особено като обслужване Peace

# 532
  • Пловдив
В магазина за пури, тютюн и т.н. в МОЛ-а, има ли хубави дамски запалки за около 50лв? Ако има да се разходя до там, че в това време и с 3 месечно бебе си е сложна работа.

# 533
Момичета ,а къде беше магазин Мориц
нещо немога да се сетя в момента
Благодаря ви ,че сте толко отзивчиви винаги

# 534
  • Пловдив
Момичета ,а къде беше магазин Мориц
нещо немога да се сетя в момента
Благодаря ви ,че сте толко отзивчиви винаги

Има три магазина в Пловдив:

Пловдив

бул."6-ти септември" 42

тел.: 032/ 64 25 76

Пловдив

бул."Никола Вапцаров" 123

тел.: 0885875611
 Пловдив

бул."Христо Ботев" 107

тел.: 0886783644

# 535
Мориц има на Никола Вапцаров,до Камела.

# 536
  • Пловдив
Имате ли представа къде мога да намеря машина за сладолед? За домашна употреба Simple Smile

# 537
  • Пловдив
Имате ли представа къде мога да намеря машина за сладолед? За домашна употреба Simple Smile

В Лидл от днес-45 лв

виждала съм и в Метро

# 538
  • Пловдив
Много моля за помощ!  Praynig От градинката ни искат за празника бели блузки тип поло-тениски , с якичка и 3 копченца, изчистени, без надписи или ако има такива да са минимални и бели чорапи до коляното. До сега съм проверила само в Бейби ленд на Петко Д. Петков-нямаше. Ако някоя се сеща къде има, моля да ми каже   bouquet

Миналата година купих такава на сина ми от магазина на Kanz на Заимов. Не знам обаче дали още съществува, че отдавна не съм минавала натам.

# 539
  • Майничка
Този магазин до Пощата ми се струва, че надува цените заради козметиката, която предлагат. Имаше едно време магазин на Триумф зад писоарите на "Капитан Райчо" - не знам дали съществува още, че не съм се заглеждала

Не,магазина отпреди една година не е там,премести се /мисля че сега е на ул. "Леонардо Да Винчи",но незнам номера  Rolling Eyes

Да доуточня води се на Граф Игнатиев и е почти на ъгъла с Леонардо Да Винчи. Peace

Триумфа, който беше до писоарите не е този на "Граф Игнатиев". Онзи се премести по-надолу на "Леонардо да Винчи", посока "Мария Луиза", приблизително с/у Пен Силует.

Виж в Пен силует.
Също и в един, чийто адрес не зная, но се намира като от НОИ на "Любен Каравелов" тръгнеш по посока кръговото, на закусвалнята след НОИ свиеш вляво и като че ли на първото кръстовище се падаше, магазинчето е ъглово, на асеновградски (май) производител, има тениски, блузи и пижами за деца и възрастни. От тази тема научих за него, някой купуваше блузки за първокласник оттам.

Общи условия

Активация на акаунт