Къде в Пловдив???-32

• 69 796
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Ерин, сигурно има някакви оказиони за черна техника, но не се сещам
сега точно къде са. Моята приятелка си купи за вилата стар телевизор
от Продавалника.

# 556
  • Пловдив
пак да попитам - има ли магазин за черна техника втора употреба
трябва ми телевизор от старите /обемните/ Сони, понеже се ползва навън и влагата го поврежда твърде бързо всеки друг

Виж в продавалника. Със сигурност има.

# 557
  • Пловдив
Всичките ми кабели са вкарани под первазите. Как стои въпроса като повикаш нов кабелен оператор Thinking Още повече, че куулбокс май са с оптичен кабел и задължително ще ми надупчат наново......Ние плащаме през е-Pay и не съм разбрала да са увеличили таксата Близу-то. Или мъжът ми не е забелязал, той плаща.....ама дали гледа какво плаща.  Whistling
И нашите кабели са в стената. И затова не се включихме към Булсатком.
Техния кабел трябва да влезне от антената директно в приемника.

# 558
Момичета тръгвам по мъките
ще трябва да си купя панталон/дънки  
да ги използвам хем за деня хем и за вечерно излизане
мъка ми е ,защото съм миньонче и задачата не е лесна,
а и цените да не са космични
къде да ходя?

# 559
Момичета тръгвам по мъките
ще трябва да си купя панталон/дънки  
да ги използвам хем за деня хем и за вечерно излизане
мъка ми е ,защото съм миньонче и задачата не е лесна,
а и цените да не са космични
къде да ходя?

Аз, по принцип като трябва да ходя да си търся дънки, минавам в мол-а. Почти винаги си намирам за по 20лв., все намаленията хващам. И не са някои, които ще се скъсат за ден-два, моите издържат по година.  Peace

# 560
  • Пловдив
И аз да кажа, че в Продавалника има телевизори. И се изкушавам дори да направя реклама на една от обявите, защото много ме впечатли  Laughing Laughing Laughing

http://prodavalnik.com/prodavam-televizor-opera-v-super-sstoyani … -zapazen-i5607671

# 561
И аз да кажа, че в Продавалника има телевизори. И се изкушавам дори да направя реклама на една от обявите, защото много ме впечатли  Laughing Laughing Laughing

http://prodavalnik.com/prodavam-televizor-opera-v-super-sstoyani … -zapazen-i5607671
е, то това е оферта - мечта  Joy

# 562
  • Пловдив
Здравейте ! Въпросът ми май не е съвсем за тук, но не знам къде другаде да го пусна, а тази тема я следя постоянно, та се надявам да ми помогнете и на мен. Искам за 1-ви юни да купя акумулаторен мотор на моя син /2.6 г. /. За РД му купих такава кола, но се оказа, че батерията й е 6V и не знам дали заради това или просто й скапах батерията като не я зареждах 4-5 мес. / нямаше къде да я кара/, но се движи страшно бавно и при най-малкия наклон запецва. Та идеята ми сега да му купя мотор с 12V с надеждата да се движи по-бързо и по наклон, защото лятото доста време ще прекара във Велинград, а там са предимно стръмни улиците. Стана доста дълго, но.... Та, може ли някой да ме ориентира къде да намеря такъв мотор - повечето са 6V и се притеснявам да не са като колата.

# 563
CoolBox?Ако имат покритие при Вас/тоест кабели/,мисля,че ще ти харесат като скорост/100мб/ и като програми...отделно,че за три години/откакто ги ползваме/ проблеми,почти не сме имали....много са точни.Ние ползваме пакет: цифрова/за два телевизора/,интернет и телефон/който не ползваме,но то е по наша вина,че така и не сме си сложили апарат,иначе има безплатни минути и за чужбина, даже/ за 34,90лв.Имат различни пакети и договори,ако се интересуваш-погледни тук:http://www.cooolbox.bg/index.php/cat.76/subcat.87
И ние сме много доволни от Кулбокс. Всичко идва по оптичен кабел, което е много по-добре от коаксиален. Осве това безплатно са пуснали от известно време и HD канали, имаме над 100 ТВ канали.

# 564
Здравейте!
Днес установих, че годишният технически преглед на автомобила ми е изтекъл преди няколко дни и в тази връзка да попитам - дали няма да има някъде в града сервиз за извършване на такива прегледи през почивните дни?  newsm78

# 565
Момичета,кажете някое такси,което проверено днес да вози на нормални цени,а не абитуриентски?

# 566
  • в колонките
     Ще ви бъда много благодарна,ако ми кажете какви изследвания и къде в района на Кършияка се правят за туберкулоза. На дъщеря ми най-добрата и приятелка е болна,страх ни е да не се е заразила и тя.  ooooh!.Благодаря на отзовалите се.   bouquet

# 567
  • Пловдив
    Ще ви бъда много благодарна,ако ми кажете какви изследвания и къде в района на Кършияка се правят за туберкулоза. На дъщеря ми най-добрата и приятелка е болна,страх ни е да не се е заразила и тя.  ooooh!.Благодаря на отзовалите се.   bouquet

Манту прави всяко джипи, стига да има ваксина или серум, или каквото там е, не съм много компетентна, иначе мисля, че изследвания се правят в туб-диспансера на Пещерско шосе.

# 568
  • в колонките

Манту прави всяко джипи, стига да има ваксина или серум, или каквото там е, не съм много компетентна, иначе мисля, че изследвания се правят в туб-диспансера на Пещерско шосе.

Сърдечно благодаря.  bouquet.Утре сутринта ще кажа на майка ми да я заведе,че е малко твърдоглава и и нямам доверие. Дано и няма нищо,че сме много притеснени,това девойче и е като сестра-неразделни са.  Praynig

# 569
да, в тубдиспансера се правят. едно одраскване и мазане /като тест за антибиотици/, не помня обаче след колко часа излизаха резултатите.
има дежурен кабинет. ходи се с направление от джи пито, може и на платен прием

Общи условия

Активация на акаунт