зов за помощ

• 121 298
  • 545
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
 Здравейте момичета!
 Имам 2 момичеат и от тях ми остават доста дрехи и обувки. И аз съм самотен родител, но имам подкрепата на много хора и работа и слава-богу нямам затрудненията на Гергана. Мога лично да ги псетя и отнеса дрехи и обувки, ще се постарая да купя и малко храна. Може ли някой да ми изпрати телефона и на лични за да ми каже тя дали имат конкретни нужди?  Hug

# 121
Мислих, мислих, но все пак най-добре е да преведа пари. Сметката нали е актуална?
Искаше ми се да купя храна и памперси, но пари май е по-добре или?

# 122
Мисля,че сметката си е актуална. Последно преди месец правих превод и всичко беше наред.Не разполагам с телефон на Гергана,надявам се вече някой запознат да го е изпратил на Торнадо.

# 123
  • На черешата
 Чух се с Гергана преди малко. Беше навън с децата, разбрахме се утре да отидем да ги видим.

# 124
Чух се с Гергана преди малко. Беше навън с децата, разбрахме се утре да отидем да ги видим.

Торнадо, има ли шанс ако напазарувам днес да минем да ти оставя нещата да ги дадеш на Гергана утре и малко парички, тъкмо бързо да ги получи. Но само ако сте с кола, разбира се. Не искам да мъкнеш на ръце.

# 125
  • На черешата
 С кола сме, няма проблем. Трябват им памперси за малкия, 4-ка. Захар,боб,леща и олио си имат /дали са им от БЧК/.Пращам ти моят телефон на лични.

# 126
С кола сме, няма проблем. Трябват им памперси за малкия, 4-ка. Захар,боб,леща и олио си имат /дали са им от БЧК/.Пращам ти моят телефон на лични.
Супер, благодаря много. Исках месо и яйца да купя, яйцата траят, но за месото се притеснявах, затова.

# 127
  • На черешата
 Току що се видях с  иглуб , съпругът и и сладкия бебок. Донесоха много храна и памперси за малкия.  Hug
Утре ще пиша след като се върнем.

# 128
Браво момичета Hug
Торнадо,с нетърпение ще чакам да пишеш как са децата.

# 129
  • На черешата
 Току що се върнахме. Всички са добре и много ни се зарадваха. Гергана се разплака.  Cry Дечицата са много хубави и усмихнати, Ани е срамежливичка, но пък малкия е много общителен.  Laughing Снимала съм ги, майка им няма нищо против да ви ги покажа. Изпратете ми мейли на лични /който има viber на телефона си, може и тлелфонен номер/ и ще изпратя снимки.  Hug

# 130
Току що се върнахме. Всички са добре и много ни се зарадваха. Гергана се разплака.  Cry Дечицата са много хубави и усмихнати, Ани е срамежливичка, но пък малкия е много общителен.  Laughing Снимала съм ги, майка им няма нищо против да ви ги покажа. Изпратете ми мейли на лични /който има viber на телефона си, може и тлелфонен номер/ и ще изпратя снимки.  Hug
Цял ден чакам нетърпеливо да пишеш как са Simple Smile Благодаря   bouquet и за това, че занесе всичко  Hug

# 131
Милата майчица Confused Само мога да гадая колко й е тежко във всяко едно отношение.Радвам се ,че са добре.Торнадо, ще ти пратя на лични мейла си, ще се радвам най-сетне и аз да ги видя Simple Smile

# 132
Някой чувал ли се е скоро с Гергана? Как са? Надявам се здрави, ще гледам другата седмица да преведа малко пари по сметката.

# 133
  • София
аз исках да преведа, но мислех, че Овне ще потвърди сметката
ако някой ходи може ли да сигнализира - ще пратя храна или каквото трябва

# 134
     Здравейте, сметката е същата .Мога да дам на лични тел. на Гергана

Общи условия

Активация на акаунт