зов за помощ

• 121 315
  • 545
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Овне, пуснах ти малко през е-пей Peace

# 136
  • Под звездите
Овне и аз преведох 100 лв по сметката от предния път през е-пей

# 137
    Момичетя, благодаря ви от името на Гергана. Днес й дадох 100 лв за лекарства. Три от децата са болни и са на антибиотик. В момента има 60 лв в сметката и ги оставихме за друха подобна ситуация.
     Спокойна нощ

# 138
zdraveite! iskam da zapitam kak se pravi bankova smetka za pomosht?

# 139
  • София
Как са децата?

# 140
  Здравейте, децата още не са оздравяли,  продължават с лекарствата,но са значително по-добре
 penka85, не съм открила специална сметка за помощ, просто открих разплащателна сметка на мое име, ( тъй като Гергана няма как да има сметка на нейно  име).Тази сметка е само за тази цел -за  пари за нея

# 141
  • София
Овне, пуснах ти малко през е-пей, до петък трябва да пристигнат  Peace

# 142
Ще гледам и аз да пусна малко до края на седмицата.

# 143
      Здравейте момичета, от името на Гергана благодаря на  всички вас за помощта. В момента всички са здарви и естествено финансово притеснени. Най-хубавото е това, че тя не се притесняв за наема-   фондазия "Спасение" й плаща наема и останалите консумативи. Не че е лесно да гледаш четири деца, но все пак имат сигурен покрив.Имам позволението на Гергана да  дам телефона й  , ако някой иска да се свърже с нея.
Момичета налага ми се да закрия банковата сметка, на която пращахте пари за Гергана.  Сметката няма да е активна от 21. 04. 2013г. 
     Благодаря ви от сърце за всичко, което направихте.  Отделихте и време и средства - все неща така дефицитни в днешни дни.
       Спокойна вечер

# 144
Здравейте момичета,
Преди малко се чух с Гергана,тъй като съм нагласила малко дрешки за момченцето ( част от тях може и да са му малки,тъй като е височко за възрастта си). Тя се зарадва много.Попитах я от какво имат нужда ,каза,че дечицата растат и нямат дрешки. Ето и размерите им към момента.

1.Момиче -ръст  165 см, размер дрехи  М,   обувки 40 номер
2.Момиче -ръст 150 см. ,дамски размер М (по-пухкаво било детето), обувки 36
3.Момиче-ръст 140 см., слабичка, обувки 32
4.Момче-ръст 102 см. обувки 22-23 номер

За обувки я попитах-затворени,отворени,от всичко имат нужда.

Жената благодари многократно.

Забравих да я попитам за нея лично,някъде назад по темата май имаше размери. Телефона й го имам,а също и адреса.Ако някой реши да прати,да ми пише ЛС.

Весели празници от мен !

# 145
Tрапезица, а на каква възраст са дечицата, за да подбера по-подходящи дрехи?

# 146
Маратонки 22 номер ок ли са?
На моето му омаляха, а той е 87-88см newsm78

# 147
Мартеничка ,не знам колко са големи,по-напред в темата има,като намеря ще пиша.

вампИрка , и аз това попитах,но тя потвърди.Ако решите,мога да ви дам телефона й,да говорите лично с нея.

Hug

# 148
Искам да благодаря на всички вас който бяхте до мен в този тежък период ,за това че отделихте средства и време за децата и мен .Благодарността ми е огромна .Сега да ви зарадвам, малкия е приет и записан на ясла от първи септември.Вярвам ,че след като започне положението при нас ще се стабилизира.Това ми дава сили и кураж ,че до края на трудният ни период остана малко .И всичко това благодарение на вас.БЛАГОДАРЯ ВИ

# 149
Здравейте Гергана,

Днес видях темата Ви, но надявам се че никога не е късно човек да помогне.
Аз също живея в Княжево и имам доста неща, които са ми непотребни, а на Вас ще ви свършат работа (кухненски прибори, детски дрехи, градински маси и столове и много др.)
Пишете ми на лични Вашия тел. номер, ако искате да се свържа с Вас.
Поздравявам Ви  и се възхищавам на всички мами, които сърдечно Ви се притекоха на помощ!

Общи условия

Активация на акаунт