зов за помощ

• 121 339
  • 545
  •   1
Отговори
# 210
Знам че искат от яслите, ама защо толкова много, как може да се справи човек наведнъж с толкова много неща... ще стискам палци дано да са здрави и да свикне детето с яслата  Praynig

# 211
Знам,че може би ставам вече досадна.Но положението е сериозно днес е 01.09.2013 а малкия Жорко не е подготвен още да яслата.остават броени дни до неговото приемане а именно на 09,09,2013.Моля ви хора от мое и от името на Гергана помогнете.Майката има вече предложение за работа но не може да тръгне докато не е детето на ясла а как да го изпрати като няма необходимите неща.Зная,че са трудни времена за всеки но ако всеки един отдели по нещо ще се справим.Пиша отново към всички който са помагали и помагат до сега, нека не ги оставяме точно сега.пиша отново адреса и банковата сметка.Банкова сметка:
BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА
ТОКУДА БАНК

А АДРЕСА Е:
СОФИЯ
КВ.КНЯЖЕВО
УЛ.КНЯЖЕВСКА № 2

# 212
Моля напишете какво точно трябва за тази ясла. И аз стягам дете за ясла и не се изискват много неща. Ако е това, което сте написали:
Жорко
1 чифт пантофи № 24-25,
2 бр. пижами ,
1 пакет памперси № 5,
1 кухненско руло,
1 пакет салфетки,
2 бр. мокри кърпи,
1 бр.течен сапун,

Ако това е всичко, ще го купя и пратя. А вместо тези 50 лв, не може ли да се занесат материали за рисуване и играчки?

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 15:52 от The White Queen

# 213
  • София
50 лв ще й искат за материали от яслата, отделно от пижамките, но това е на първата родителска среща, а не на първия учебен ден

4 години сме били в тази ДГ

аз ще й пусна 50 лв, но преди заплата няма как да стане т.е другата седмица ще е

къде ще започне работа, тя каза, че има няколко предложения? Ще може ли да се справи с пътуването и работното време, яслата е в слатина?

другото е, че тези материали, салфетки и прочие ще й ги искат всеки месец

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 18:55 от дъщерята на Мистрал

# 214
Добро утро,да това са всички необходими неща от списъка.За жалост е така яслата е доста отдалечена но майката няма друг избор.Едното предложение за работа е в заведение за хранене а другото е в кв. Гео Милев рецепциониска в голям фризьорски салон.Според мен на второто място ще е по добре защото ще пътува в една посока заедно с детето.Благодаря  на всички и желая една нова изпълнена с положителни емоции нова седмица.

# 215
аз ще й пусна 50 лв, но преди заплата няма как да стане т.е другата седмица ще е

Аз съм пуснала 50 лв. още миналата седмица.

# 216
Значи, тези 50 лв отпадат, след като ikr_mi е била така мила да ги преведе.

Днес ще пазарувам пантофки за моето дете, ще взема и за Жорко, те са един размер (25-ти).
Иначе да, всеки месец ще трябва да носи тези консумативи, реално само памперсите са по-скъпи, останалите
1 кухненско руло,
1 пакет салфетки,
2 бр. мокри кърпи,
1 бр.течен сапун
са по 2-3лв.

Така че, пантофките ще са от мен. Моля, ако някоя мама е взела вече да ми пише, за да взема нещо друго, което липсва.

# 217
  • София
супер, аз ще й пусна пак толкова горе долу, защото говорихме за големите за обувчици, и така най-спешни нужди ще са покрити

ако някой е пратил обувки, мога да се включа по натам този месец при нужда

# 218
Моля да ми изпратите телефона на Гергана.

Благодаря, получих го.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 12:50 от Уки

# 219
Благодаря от името на Гергана на Уки която помогна с дрешки да момичетата.Благородният ви жест беше от изключителна важност за семейството.Благодарим и на Икар ми за изпратените парички за таксата на Жорко.За жалост не е получено нищо по пощата.Гергана се извинява на Икар ми ,че по рано не е благодарила но едва след като е написала в темата и се обадих да и кажа парите са били по сметката още в началото на миналата седмица.

# 220
Всъщност, не аз съм занесла нещата, а моя приятелка- да е жива и здрава  Hug
Аз бях посредник само  Simple Smile
Радвам се, че са доволни децата.

# 221
Здравейте!
Благодарение на помощта,която получи от всички нас, Жорко е готов за яслата. Утре ще бъде първия му ден.Първата седмица майка му ще го взима на обяд (изискване на яслата), а след седмица и тя започва работа във фризьорския салон. И тъй като там ще е заета до 14:00 ч., ще потърси и нещо допълнително да работи.
"Вижда се светлина в тунела!"
Още малко помощ за облеклото на децата, по-скоро за обувките им. Нищо от миналогодишните дрехи и обувки не им става. Растът децата!Сега като прибираме летните дрехи и вадиме есенните, да видиме кои не ни трябват и да пращаме колети. Якета, анцузи, маратонки, гуменки, джинси...всичко... Адресът го има по-горе в постовете.
Днес се видях с Гергана и тя благодари на всички за помоща.

# 222
  • София
пуснах вчера по сметката на Гергана 40 лв да купи нещо на децата
писаха ме от нейно име, да не внасям такса превод

поздрави   bouquet

# 223
Добро утро на всички.Започнали са събирането на парички за помагалата на децата в училище.нужните суми са Ани 30 лева ,Йорданка 45 лева ,Таня 48 лева трябва да бъдат платени до края на месеца.Таня е в болница от 5 дни поради сериозен абсцес на зъб,претърпяла е вече две хирургични манипулации но за сега няма подобрение.Днес очакват да се реши дали ще се наложи нова хирургична намеса .Гергана е почти постоянно в болница.Ще пиша повече информация за състоянието на детето по късно или утре сутрин.Благодаря на всички който до сега са помагали и са готови да се отзоват отново.Всяка помощ е от значение за семейството.

# 224
  • Бургас
преведох 100 лева по сметката, дано и друг се включи и да се съберат парите за помагала

Общи условия

Активация на акаунт