зов за помощ

• 121 332
  • 545
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ikr_mi e абсолютно права да пита ! Тя помага от дълги години.

kremena_a_76 подобни на Вашите постове по-скоро биха повлияли отрицателно на желанието ми да помогна.

АКо фирмата помогне за курса ще е добре, дори после да се удържи от заплатата на части. Предложението на ikr_mi е добро, защото инвестицията ще се изплати.

Аз ще се опитам да се включа, дори да е малко за храна или сметки, пак е от добре. Гергана е била коректна досега. Аз лично я харесвам и се надявам да има късмет и да се измъкне от тази трудна ситуация.

Ако съпругът е при тях, положението е различно. Той също трябва да търси работа, но известно време ще им е още по трудно.

# 331
  • Sofia
Въпросът по-скоро е не за коректността на Гергана, а за това дали тя не е жертва на някаква измама? Доста добре звучи - плащаш 350лв курс и получаваш заплата 900лв, но няма да е за първи път да се попадне на пирамида, която само прибира парите.
Та моят съвет е все пак да се провери добре дали е сигурна работата.

# 332
Всеки който помага има право да задава въпроси .Все пак трябва да сме на ясно какво е точното състояние на нуждаещият се.Относно курса който трябва да премине той не е организиран от самата фирма.Те просто искат тя да премине такъв защото все пак не е работила това от доста години.Аз си направих труда да проверя първо за тези безплатните курсове но от там искат регистрация на борсата и то за няколко месеца на зад.За това започнах да търся през Интернет да видя,  разгледах офертите който се предлагат.Колкото до съпругът мисля ,че март трябваше да се прибере при семейството си .Но всички ние знаем ,че с това положението им няма да се оправи като с магическа пръчка .На него също ще му коства време докато намери кой ще го назначи на работа.Но поне ще има майката малко спокойствие и помощ за децата.А колкото до помощта от страна на фирмата,те са поели ангажимент да я снабдят с компютър,монитор и всичко от което ще има нужда за да работи.Това също е от голяма полза.

# 333
  • София
martyloveme не би ли искала ти да събираш парички за този курс и да го платиш? Ще можеш да постнеш касова бележка, защото имаш интернет достъп. Ако кажеш фирмата предлагаща курса, може някой да даде отзиви дали има смисъл, добри ли са и тн

Бих могла да пратя някаква сума на теб (само че след вторник) и ако и някой още се включи, ще се съберат

Гергана е учила счетоводство преди ли?

# 334
Извинете,че не съм писала тези дни.Бях в командировка и нямах тази възможност.Доста често ми се налага да пътувам и затова не мога да поема отговорността да събирам аз парите.За тази цел трябва да откривам нова сметка която да бъде само и единствено за тази цел.Но мога да поема отговорност да отида с Гергана да заплатим заедно курса и да взема необходимият документ и след това да го предоставя  тук.Гергана е учила счетоводство и го е работила но е било преди повече от шест години.Образувателен център Детелина предлагат такива курсове и на най ниска цена в момента.Дъщерята на Мистрал ,според мен най добре е да използваме сметката която имаме на името на Гергана .Но това разбира се е моето мнение и не го натрапвам на никой.

# 335
  • София
martyloveme предложението ти е добро.
Днес не мога, но утре ще опитам да се включа с някаква сума. За съжаление не мога да помогна с целия курс.

# 336
Аз също ще се включа но не повече от 80 лева.Просто и моето семейство имахме доста разходи този месец.Но се надявам малко по малко да ги съберем.

# 337
  • Бургас
ще се включа с парички, моля пратете ми на лични актуалната банкова сметка

# 338
  • sofiq
Банкова сметка:
BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА
ТОКУДА БАНК

# 339
  • Бургас
преведох днес 300 лева по сметката
какво стана с курса

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 21:27 от asya02

# 340
Извинявам се на всички,че не съм писала скоро .Положението при Гергана е следното.Тя завърши курса отлично,започна работа вече втори месец.Най важното,таткото е при тях.В момента търси и той работа.Помощта ви не бе напразна,както се казва посяхме добро семе и сега просто можем да се гордеем с реколтата.Гергана започва да си възвръща самочувствието.Успява вече да заплаща сама наема и сметките,с храната също се справят горе долу.Все пак са си доста хора.Остава само и таткото да започне работа и при тях нещата ще се оправят на 90 процента.Децата са доста пораснали,завършват успешно след около две седмици.Ако някоя от вас има желание и възможност можем да помогнем отново с дрешки и друго за тържествата по повод завършването им.Благодаря на всички за общите усилия,с който помогнахме тези деца да останат при своята майка.

# 341
  • София
Марти, а може ли някой да се свърже с Движението за дрешки?

Предполагам, те ще могат да помогнат повече.
Аз съм приготвила 1-2 неща, но детски дрешки нямам...

# 342
Това е страхотна идея.Но как можем да се свържем с тях?

# 343
Здравей те,чух се със семейството вчера.Нещата са по добре но Гергана е притеснена за подготвянето на децата за училище.Всеки от нас знае колко е труден този период,Молбата ми е нека се организираме да им помогнем.

# 344
  • София
Гергана има нов номер. Ако някой иска да се свърже - да давам ли на лични?

Общи условия

Активация на акаунт