зов за помощ

• 121 322
  • 545
  •   1
Отговори
# 345
Мисля,че не е проблем да се дава новият номер .

# 346
Днес видях Гергана във Фейсбук и я  попитах как са- тя, децата.
Ето нейният отговор:
Ne sme mnogo dobre .malkiq ima rojden den utre a na men mi bavqt zaplatata povece ot 10 dni.supruga mi e s scupena ruka i e bolnicen.nqmam si ns predstava kak shte podgotvq decata za ucilishte i gradina.Otnovo e truden period.
Преди време и помогнахме...дали не можем и сега?! Ако се включат и други ще бъде по-лесно.
Аз ще участвам в подготовката на децата за училище и малкия за дет. градина.
Преди година заведох Ани (най-малката) в Джъмбо и по списък купихме всичко, което и е необходимо за у.ще. И тази година ще го направя.
Дано се включат и други!

# 347
  • София
Аз държа връзка със Гергана и тя е добра майка, отговорна.
Трудния период при тях не свършва за съжаление, бавят й заплатата, която не е висока, таткото работи, но с досие е трудно, а малкия се разболява често. Лекарите са казали, че трябва да яде плодове и витамини, но предполагам нямат възможност.
Дори не разбирам как успяват да оцелеят, понякога тя е болна, но не се лекува, защото гледа първо за децата да има.
За счупената ръка на таткото не знаех, предполагам това значи, че не му плащат.

# 348
Напишете актуални  размери( на дрехи и обувки ) и възраст на децата ,да се ориентираме.

# 349
  • София
аз ще се обадя и ще попитам...

всичките номера, които имам в момента са недостъпни, ще пробвам по късно

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 11:38 от дъщерята на Мистрал

# 350
  • Бургас
кой клас ще са децата

# 351
  • София
здравейте, пускам актуални данни на децата и телефон на майката с нейно разрешение:

1. Таня: 9 клас, 171 см, слабичка, но носи размер Л, обувки 40-41. Тази година учебниците се купуват, не само тетрадките.
2. Дани: 8 клас, 165см, малко по пълничка (също L), обувки 38.
3. Ангелина: 11г (5 кл): 148см, размер S, обувки 35 (ботушки тогава 36)
4. Жорко на 4г, размер 102-110, обувки номер 27. Спешно му е пижамка и пантофки, защото другата седмица почва градина.

Самата Гери не каза нищо за нея, но тя също е слабичка, около 165-167см.
Телефон 0876 06 85 79

Живеят в Слатина, тя може да каже адрес или аз утре да пускам на лични.
Другата седмица аз няма да мога да се включа или да имам лесен достъп до интернет.

На този етап всичко ще е от помощ. Звънете директно, ако можете.

# 352
  • Sofia
Мога веднага да пратя за малкия една пижамка с къси панталонки и ръкав, и една с дълги панталони и ръкав, пантофи също, имам точно този номер (не са нови). Ще видя дали и някакви дрешки мога да добавя, вероятно дънки и блузки.
Ще потърся обувки 35 номер за момичето, имах едни нови маратонки, дано не съм ги затрила някъде.
На първи ли почва градината? Може ли адрес на лични, благодаря!

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 21:52 от NBM

# 353
Ако прецените,че е удачно,може да пуснете в темата удобен офис на Еконт -,а  имената на Гергана са малко по-назад в темата  Peace
И ако може да систематизирате нуждата от тетрадки и помагала ( аз не съм запозната с ученическите изисквания)

# 354
  • София
здравейте
обадих се на Гергана - пиша за училище:

Нуждите са по 10 тетрадки широки редове на дете (имат много предмети), по 3 х две химикалки, моливи и цветни моливи на дете, 3 блокчета за рисуване и темперни/водни бои, пастели, нотни тетрадки - 3 броя. 3 бележника.
За 9 клас вече няма да дават учебниците и трябва да си ги купуват, тя казва, че един учебник излиза около 20 лв, а тетрадките-помагала по 5-6 лв.
Миналата година не са могли да купят учебника по испански, защото е струвал 40 лв, и докрая на годината са им правили проблеми защо е сниман.

Офис на еконт не се сетих да питам, но може да й се пускат по пощата (Г. Димитрова Илиева), тя ще каже адрес.

Другата седмица няма да мога да пиша, ако някой може да държи връзка с нея ще е супер.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 22:37 от дъщерята на Мистрал

# 355
  • София
Моля и аз за точния адрес на лични да пратя колетче.

# 356
Пуснете ми на лични адрес на офис на Еконт, ще пратя неща за каките и за Гергана.

# 357
  • Sofia
На мен ми пратих само адрес на домът им, мога да го препращам на лични, за офис на Еконт може някой да звънне на телефона да попита.
Аз пратих пантофи, пижами и малко дрехи за малкия.

# 358
  • София
Nbm моля те, препращай адреса, защото ми е трудно с интернета тази седмица и не знам как през телефона да пращам на лични
Момичета благодаря ви, обаждайте се свободно на Гери тя ще се радва
Аз ще мога другата седмица да съм в контакт
Поздрави

# 359
  • София
Здравейте,
днес се чух с Гери, получила е колетче с дрешки за малкия през Еконт. Ако някой иска адрес да каже, вече мога да пратя.

Общи условия

Активация на акаунт