зов за помощ

• 121 283
  • 545
  •   1
Отговори
# 75
ОВНЕ, благодаря че ни информираш. Дано Гергана да успее с квартирата, а когато това се случи да ни пуснеш новия адрес.

# 76
Аз с риск да стана досадна, пак ще попитам, бащата на децата къде е и какво прави по въпроса, Гергана няма ли семейство, роднини.....

Ще чакам новия адрес, за да пратя нещата, които съм приготвила Peace

# 77
На кой адрес да пращаме колети ?

# 78
 Момичета, пращайте  колети на стария адрес. Аз своевремено ще ви уведомя за новия.

# 79
 Момичета, здравейте, искам да кажа, че за съжаление нещата с намирането на кваартира на Гергана за сега не вървят. Никой не иска сама жена с четири деца. Продължаваме, стискайте палци.

# 80
  • софия
Аз искам да попитам какво се случва с Гергана,намери ли си жилище,ако искам да изпратя нещо,на кой адрес?Пари събирате ли още?Поне храна да й занеса,ако още е в Слатина..

# 81
Не,търси,ходи на огледи,но никой не иска сама жена с деца Sad Адреса е стария,предполагам,храна вероятно им е много необходима .Парички-по сметката на Цеци,тя ще й ги предаде.

# 82
    Здравейте, искам да благодаря на всички, които превеждат пари и пращат колети на Гергана.
В момента има малък лъч в тунела. Водят се преговори за едн акъща. Надявам се скоро да пиша добри новини.
     Спокойна вечер

# 83
Ще чакаме с нетърпение още по-добрите новини   bouquet Надявам се в средата на месеца да мога да преведа пак малко пари по сметката.

# 84
момичета,пуснах в продавалника едни плетени неща,ако се продадат-паричките ще са за тук.Нарочила съм ги за благотворителност,ако не успея аз да ги продам до КОледа,ще ги пренасоча за друга кауза.

Исках да пусна отделна тема,но модераторите казаха,че не е удачно.Ако имате предложения,или коментари по цената или доставката,пишете ми на ЛС.

# 85
 Привет
УРА, УРА, УРА!!
Гергана и нейните деца вече имат нова аквартира,
Пренасят се в събота и неделя.
Фондация "Спасение" успя макар  и много трудно да й намери квартира в Княжево
Край на мъките.
Аз благодаря за парите в банковата сметка, през идващата седмица ще се срещна с хората от фондацията, ще видя какви пари трябва да се дадат и ще пиша подробно
В момента спешна нужда има от памперси за най-малкото дете
Така също и от следните неща
долни чаршаф и пликове  -  единични -10 бр
чинии - всякава големина 
Благодаря ви , ще пиша скоро , надявам се вече само  добри новони
Спокойна вечер
тенджера - поне 2 броя - по - големи
тиган - по-голям
чаши -  за вода , безалкохохолно
прибори- вилици, лъжици, ножове
калъфки за възглавници - 10 броя
Едно яке за ръст  137 смдетето е слабичко  - 8 годишно
Момичета, Гергана и децата имат нужда от всякакви хранителни продукти
Разстоянието е голямо между новата и старата квартира  е много голямо ,за това, докато се настани , моля изпращайте  колетите на този адрес:
София 1336
ж.к. Люлин, бл. 362, търговско помещение - 1
за Цеца Мирчева Петкова
Аз ще й ги предавам

# 86
Цеци,от кога чакам да пуснеш такава новина  Hug
Чаши керамични 8 бр. ще пратя,малко храна също,ще видя какво още ще измисля-надявам се др. седмица да се организирам.
Късмет на Гергана и семейството и   bouquet Hug

# 87
  • на правилното място, в точното време
Браво! Ще посъбера нещо и ще пиша какво.
Много ти се е спяло  Laughing

# 88
Нагласих малко багаж-храна ( трайни неща),прах за пране,сапуни и др. ,4 единични чаршафа,сешоар . Нуждая се от телефона на ОВНЕ или Гергана,тъй като пращам багажа по близки в София,да се разберат да го предадат.Моля,пратете ми тел. на ЛС

# 89
Нагласих малко багаж-храна ( трайни неща),прах за пране,сапуни и др. ,4 единични чаршафа,сешоар . Нуждая се от телефона на ОВНЕ или Гергана,тъй като пращам багажа по близки в София,да се разберат да го предадат.Моля,пратете ми тел. на ЛС
     Всичко .предадох на Гергана, имаш хиляди благодарности.Искам да кажа на всички, че Гергана окончателно се премести в новата квартира. Наема е 200 лв. Благодарение на вашите пари първия наем е платен, депозит в случая няма . С част от останалите пари ще се извадят лични документи на Гергана, за да се регистрира на новия адрес и да се задвижат нещата за помощите.
     Момичета, сметката е все още актуална и всеки лев е добре дошъл. По причини, които не мога да спомена новия адрес  няма да бъде побликуван, нито даван на лични. Колетите моля да се изпращат на моя адрес , аз ще й ги предавам.
За сега толкова от мене. Хубав ден.     

Общи условия

Активация на акаунт