зов за помощ

• 121 312
  • 545
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Sofia
Може ли да напишете какво стана с тази кампания Holiday heroes?
Искам да занеса на семейството пакет с храна за Великден, като допълващи храни за трапезата.

# 422
Незнам какво съдържат пакетите за Великден, но каквато и храна да решите да изпратите на Гери, ще е нужна, защото при тях винаги има нужда. В момента отново са в тежко положение. Голямата е била приета в болница с жлъчна криза.🙁

# 423
  • София
не съм сигурна, но вероятно само суха храна, четох, че се разнася около 23ти-26ти.

детето утре ще я водят на гастроентеролог, защото са казали на Гери, че до 18 години не може да се оперира, и дотогава да е на специален режим на хранене, и под час.

предполагам ще е още по трудно

# 424
Здравейте,
случайно попаднах на тази тема и в малкото време, което имам свободно, успях да прочета част от първите и последните страници на Вашия разговор.
Доколкото разбирам, Гери и нейното семейство все още се нуждае от помощ. Бих искал да се включа и моля за информация - банкова сметка, на която да мога да превеждам пари.
Благодаря предварително

# 425
  • Sofia
Имаше сметка някъде на предните страници, потърси.
Аз говорих с Гери вчера, от общината има вероятност да им дадат някакво малко жилище, за което ще трябват мебели. Засега не беше сигурно, но аз ще занеса храна в следващите дни, също и дрешки за малките деца, така че пак ще пиша по въпроса. Ще взема и размери на по-големите.

# 426
Имаше сметка някъде на предните страници, потърси.
Аз говорих с Гери вчера, от общината има вероятност да им дадат някакво малко жилище, за което ще трябват мебели. Засега не беше сигурно, но аз ще занеса храна в следващите дни, също и дрешки за малките деца, така че пак ще пиша по въпроса. Ще взема и размери на по-големите.

Привет, сметката я намерих

BG55CREX92601052318001
ТИТУЛЯР: ГЕРГАНА ДИМИТРОВА ИЛИЕВА

Понеже съм в чужбина, искам да попитам, понеже не съм наясно с банковите трансфери. Ако се изпраща сума с чужда валута, тя би трябвало да се превърне в левове при пристигане в самата сметка, нали?
Последния ми въпрос е трябва ли да има някакво специално основание за плащането ?
Благодаря предварително

# 427
  • Sofia
Да, сумата ще се превалутира автоматично, защото нейната сметка е в лв.
Пиши за основание 'private transfer', аз винаги така пиша на подобни преводи.

# 428
Благодаря за информацията

# 429
  • София
Сега се чух с Гери, добри новини, дали са им общинското жилище.

До вторник трябва да внесе първия наем - 200 лв, и е платила квартирата до 10 май. Ведомственото жилище е празно, а тя няма почти нищо като мебели.
Разбрах, че има обещан хладилник, легло, и надявам се шкафове Simple Smile

Най спешни нужди е от канапенце, или ъгъл, който да се разтяга, за да спят с бащата; някакъв телевизор и печка или поне котлон.

Който се чуе с нея също да пише.

Надявам се този път да им стане малко по леко, защото сега едва оцеляват.

# 430
  • Бургас
ще плащат ли наем или е безплатно

# 431
  • София
200 лв ще е наема на месец, не е малко, но по добре от на частни начала... в Слатина под 400лв няма

# 432
  • Sofia
Колко е голямо жилището?
Възможно е да имам един телевизор в мазето, но не съм 100% сигурна, ще проверя.

# 433
Колко е голямо жилището?
Възможно е да имам един телевизор в мазето, но не съм 100% сигурна, ще проверя.

За да хващат ефирна телевизия ще им трябва и декодер  Peace

# 434
  • София
може да пуснат кабелна, има планове и по 10 лв на месец...  Peace на първо време докато се устроят всякакъв телевизор ще свърши работа Simple Smile
жилището било хол и стаичка и кухненски бокс

Общи условия

Активация на акаунт