Истанбул 10

• 56 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Поздравления за хубавата тема Simple Smile влизам да ви чета с огромно удоволствие , макар скоро едва ли ще посетя Истанбул Simple Smile

# 31
  • Варна
Страхотна тема, не искам да я изпусна  Simple Smile и записки си водя   bouquet

# 32
Гледам, че съм се разписала за първи път в тема за Истанбул на 14 януари 2007 год.............. остаряла съм в тази тема  Shocked  Rolling Eyes  Демек - записвам се  Laughing

# 33
  • България, София
Джулс, стряахотно! Надявам се да ни покажеш на снимки в какво са се превърнали късметчетата от Долма бахче. Аз много обичам цветя, но не справям много успешно с отглеждането им  Mr. Green

# 34
  • Там, където ме обичат
Записвам се, за да не ви изпусна и се връщам да прочета постовете, че гледам сте стигнали до трета страница.

# 35
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Добавих пътеписа ти, Джулс - сори, че съм го изпуснала  Sad
Чакам и аз с нетърпение да покажеш гладиолите  Peace

Мерси и на всички за оказаното съдействие за плажовнете - нещо май нЕма да стане работата  Confused Флоря е добре, ама е на майната си... Уф, не знам какво да правя вече...

# 36
  • Казанлък of all places
Ама защо на майната си ? Баш си е добре Флоря! Я кажи ти какво искаш, пък аз да ти сипя акъл Simple Smile

# 37
Ами исках 5 дена - половината ден за плаж, другата за хойкане.
Резервирах си хостел - стая за 4ма човека, супер изгодно и на хубаво място.

http://www.hostelbookers.com/propertymap/prp/66483/arr/2012-08-02/ngt/5/ppl/4/

И идеята беше с фери до Азия, там някъде плаж и после насам-натам...

Тая Флоря е минимум 40 минути със събърбана и то стана дълга и широка...

Май ще си откажа резервацията и ще се върна към плана с Испания, ух...

Сега сипи  Mr. Green

# 38
  • Казанлък of all places
Готово!  newsm24

Това, което мен ме притеснява в плана ти не е разстоянието от 40 минути със съб-а , ами времето, по което си го намислила.Не знам защо съм с впечатлението,че искаш да ходиш август там. Истанбул през август е непоносим. Може да е поносим за варненци, примерно, но истанбулчани масово се изнасят по вили и крайбрежни курорти , ти ще им ходиш на крака ! Я възгеч към Коста брава!(примерно)

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 13:13 от angelina.bgk

# 39
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Или Нерха,Малага... за едно прекрасно Синьо лято! Sunglasses Sunglasses

# 40
Ами то където и да се ходи, ще е август  Whistling
Миналата година август не беше непоносимо, нямам идея сега как ще е Thinking
Ох, не знам вече... Нямам идея какво да правя вече, колко варианта и плана смених...
Ако е Испания ще е Валенсия - това е мечтата на милото.

# 41
  • Казанлък of all places
Още по-непоносимо. Добре де,а какво ти пречи да ходиш на плаж по островите? Има на всичките ади и са пясъчни:)

# 42
Ми на Буюкада пясъчното плажче беше суспер мъничко - я имаше 7-8 крачки, я не. по 2 шезлонга един до друг и свършва. И имаше доста изпочупени миди дето бодат и беше дълбочко, пък аз не умея да плувам...

По другите острови ако има хубави плажове - приемам предложението  Flutter

Ама пък трябва да се таралянкама еври дей на ферибот бая време - то не остана време за миткането  Mr. Green

# 43
На островите, поне на Хейбелиада видях, имаше семейни хотелчета и къщи за гости. Вземете си нощувки там. Никога не съм търсила, не знам на какви цени са, но ми звучи много добре.

# 44
Преди време бях споменавала за един любим ми прецедент, но не можах да намеря дата и снимки от него (да се чудиш как съм търсила, като сега веднага открих) - на 30 октомври 2006 Папа Бенедикт XVI посещава Синята джамия в Истанбул и заедно с мюфтията на Истанбул се молят един до друг

Общи условия

Активация на акаунт