Истанбул 10

• 56 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • България, София
Честит празник, скъпи майки   bouquet Flowers Bouquet lovekiss
Редеми, заминавам на 23-ти. Моля, кажи ми какво значи, че ставаш ОФЦЕ?

http://www.youtube.com/watch?v=Lfgo1JW48uw&list=FLvsh_zvXDIO … p;feature=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=mody7Mxl4BU&feature=related
Hellen, страхотни са парчетата, към които си дала линкове. А на Юмер Фарук Текбилек съм отдавнашен фен. Парчето от него, което си дала, ми е най - любимо  Hug Hug Hug
Сядам да пиша молба за членство. Председателят има ли изисквания към формата  Wink Само това с мокрия печат от вода от Босфора малко ще ме затрудни, че още не знам  кога ще ми се отвори парашутът натам. Желание имам, компания нямам  ooooh!

# 331
  • Бургас / UK

Aisha, ние също пътуваме на 17.05. с Бутик. Ще бъдем в АЙМА 2.

Ехааа, да не би да ставаме три съфорумки в Айма 2 на 17. 05 с Бутик?

Момичета,на моя приятел брат му ще ви е един от водачите WinkМемо(Мехмет) се казва и е много готин,ако имате проблеми,той е човекЪт Grinning

# 332
Лелееее, гледайте на каква оферта попаднах! Ама то си е пладнешки обир, направо безочливо! Аз като сравня с това, за което платихме, то направо не ми се говори!

Ще ми излезе двойно, че и тройно, ако им се вържа за всичко...

# 333
Stefka Kostova, аз ще бъда в бус 1 и водача ни е Кенан.

# 334
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сядам да пиша молба за членство. Председателят има ли изисквания към формата  Wink Само това с мокрия печат от вода от Босфора малко ще ме затрудни, че още не знам  кога ще ми се отвори парашутът натам. Желание имам, компания нямам  ooooh!

Коте  Laughing в клуба като одобрим молбата ти я подпечатваме с воден печат и лепим гербовата марка  Laughing Ти само пиши, ние босфска вода сме домъкнали  Party

Тая седмица на смяна по заверките е Али Ръза, така че спокойно всички ще бъдат приети  Mr. Green Mr. Green Mr. Green но побързайте - следващата седмица на смяна е Ферхундето, така че Гаранция-Франция по истанбулския въпрос  Tired Joy

# 335
Hellen, страхотни са парчетата, към които си дала линкове. А на Юмер Фарук Текбилек съм отдавнашен фен. Парчето от него, което си дала, ми е най - любимо  Hug Hug Hug
Сядам да пиша молба за членство. Председателят има ли изисквания към формата  Wink Само това с мокрия печат от вода от Босфора малко ще ме затрудни, че още не знам  кога ще ми се отвори парашутът натам. Желание имам, компания нямам  ooooh!

Радвам се, че са ти харесали  lovekiss. Не знам за формата, председателя я няма нещо. Шебечеее, къде си?
А дойде! хахахахаааа, ма ние с Ферхундето ще ги сплашим!

# 336
Здравейте отново мили дами! След натоварения ден е истинско удоволствие да вляза сред вас и да се  пренеса в един друг свят. Вече тръпна от очакване за потегляне към Истанбул.
  Таня67-от миналата година съм си наумила да се гмуркам с акулите, но щом разбрах за делфинариума,реших да сбъдна голямата си мечта да плувам с делфини, но може би на есен  ако е живот и здраве ще се пробвам с акули. Ето и малко статистика, за акули в "Тюркоазо"-175ТЛ. предполагам, че около-30мин. За Делфинариума -180ТЛ за 10мин. сам човек, трима души 300ТЛ-10мин., Гмуркането е по скъпо но е 20мин. Ние избрахме трима души за 300ТЛ.-10мин. пък ако ни хареса ще има повод да се връщаме отново и отново. Снимка-10ТЛ, СД-50ТЛ.
 Мили дами аз съм голяма сладокусница, така че моля ако се сетите за нещо вкусно, сладко и прекрасно моля насочете ме. Аз като цяло съм голям любител на кюнефето, пък като тръгна на път отварям банкетната клапа. Embarassed

# 337
Тука съм, Хелънчеее  Hug

Профитеролите на Инджи-ту са много популярни  Peace

на мен пък на път хич не ми се яде...ех, ако пътувах постоянно нямаше да имам нужда от диети  Blush

# 338
Аз от една седмица почти не ям нищо, защото знам, че за три дни в Истанбул ще кача поне 4 кг.  Simple Smile
Сънувам само баклавички и всички сладки неща, които съм си наумила да пробвам, ама в големи количества.

# 339
Момичета ако знаете как ми оправяте настроение с веселите си закачки. Много ми хареса тайната ви банда КОТКИТЕ.  Mr. Green И аз ще си подам молбата за членство, искам Енгин да ми я одобри, поне се познаваме вече и на живо и се надявам, че няма да ме върне.  hahaha
Относно билетите онлайн, аз съм си запазила моите от Топкапъ и Света София, купихме ги на името на моя приятел, но на входа не са ни сверявали въобще нищо, пъхаш си билета в машинарията дето и другите си пъхат техните, машинарията цъка и ти влизаш. И туй то.  Joy Спестява доста време и наистина ги препоръчвам. На билета пише цената, кога е закупен и името на купувача. Срокове за използването не пише, не знам дали има, ние си ги закупихме ден преди да заминем.
Ех, много се радвам като гледам колко много дами се включват в темата.  Heart Eyes
И сега да ви кажа нещо интересно: днес обикаляйки в Билла се натъкнах на бира Ефес в стъклена бутилка я имаше и в кенче на цена от 2 лв. Учудих се като я видях, защото до сега не бях забелязала да я продават, може би не е нещо ново, но реших да го спомена, понеже виждам, че сте обсъждали биричките.  Mr. Green
Охх, и аз искам пак в Истанбул.  Heart Eyes Всичко ми е вкусно там, нито пътя нито нищо може да ме спре да се тъпча с безбройните им вкусотийки.  Crazy Даже почвам да замислям за лятото почивка в Кушадасъ, та да подхапвам пак кюнефенца и баклавички.  Heart Eyes

# 340
  • София
на мен пък на път хич не ми се яде...ех, ако пътувах постоянно нямаше да имам нужда от диети  Blush

И ние сме така. Като закусим и после не се сещаме за ядене. Само за напитки се сещаме, но явно и вие щом добре познавате лимонадата  Wink. Едва вечер огладняваме, но сме толкова скапани от ходене, че сядаме на най-близкото място и ядем каквото има. Обикновено нямаме и много сили за ядене.  Laughing

Ефес има от години в Била. Мъжът ми редовно си купува. Дори се учудвам на цената, защото до миналата седмица беше по 1,30 лв кена от 500 мл. В Била има и пишманье.

Аз пък в момента гледам 1 серия на Листопад. Диема фемили решиха да го потретят за такива като мен, които досега не го гледали  Laughing. Голям кеф е, защото току-що пристигнаха в Истанбул и разглеждат всичко като туристи. Все едно съм там.

И мен ме бройте за тайната организация. А и името ѝ е по мой вкус.  Laughing

# 341

Ассамарис,
Скрит текст:
а лекарства без рецепта даваш ли  Wink Laughing
Само с парола
Скрит текст:
Истанбул
и с  кутийка турски локум  в ръката /за да ви позная/.

# 342
Танче-Котаранче   Mr. Green Листопад е много хубав филм, бъзиците на страна - има какво да се види.
Така е, сутрин закусваме бавно и с мъчение (щото аз не закусвам принципно) и пресмятаме какво трябва да ядем задължително и като стане време или стигнем - нещо не ни се яде...

# 343
  • София, Хаджи Димитър
Искам и аз в организацията Hug
А колкото до яденето- мъжът ми само повтаря, че ще умра от глад там. Май само това е запомнил от посещението ни през декември 2004г.

# 344
Всеки е добре дошъл  Hug

Защо - не ти харесва храната или не ти се яде просто?

Общи условия

Активация на акаунт