Истанбул 10

• 56 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София, Хаджи Димитър
Аз проблеми нямам, но той така смята.

# 346
  • Казанлък of all places
Как ще останеш гладен в Истанбул!? КОЙ това? Абсолютно ми е невъзможно да си го представя, освен ако човекът не е на изключително протеинова диета със свинско и прасешко. И тогава ще си намери какво да яде , де, ама ще му излезе много скъпо...

# 347
  • София, Хаджи Димитър
Как ще останеш гладен в Истанбул!? КОЙ това? Абсолютно ми е невъзможно да си го представя, освен ако човекът не е на изключително протеинова диета със свинско и прасешко. И тогава ще си намери какво да яде , де, ама ще му излезе много скъпо...
Моят мил съпруг, а сладко не можеш го накара да хапне. Simple Smile

# 348
  • Казанлък of all places
Няма нужда да НИ изяжда сладкото!  Crossing Arms Да яде солено!

# 349
...да не замесваме разни такива мЪжове, щото ще вземат да се заформят разни спорове между членките / hahaha/, защо аджеба на едната й е заверена молбата от Кенан, на друга от Енгин, на трета от Къванч и т.н разни знайни и незнайни герои! и ще ни се опорочи организацията, пък и хубавичката ни тема.
Аз тез' младежи хич не ги познавам, а в спорове за непознати не влизам Stop Mr. Green
За Ферхунде обаче съм чувала Grinning
Още малко и ще вземете да ме навиете да го изгледам Листопада, не за друго, ами за гледките от Истанбул Heart Eyes

Дайте ми малко време да сглобя молбата за членство, плийз! След три броя 12 часови смени мозъка не ще да функционира и пред смъртна заплаха даже. ooooh!

ili7372, аз бях с ТЕММА преди няма и месец, няма такова нещо като "задължителна сутрешна обиколка". Аз бях питала предварително, дори няма нищо задължително.

# 350
Екзайтед, то в сериалите им, поне в тези които съм гледала аз досега, има бая гледки за гледане, ма така като се замисля в Листопад специално май няма много /ама аз него не съм го гледала системно/.
Меланхоли, благодаря за изчерпателното инфо за е-билетите!
Аз също като пътувам не огладнявам много, а по принцип ям страшно много в ежедневието си, ама сега въпреки, че ще съм на път имам такъв голям списък с неща за ядене, че ..... ша си плющя яко, май  Joy
Ассамарис, много лесна и вкусна парола, нямаш проблем  Simple Smile.
А така като ви чета, достигам до извода, че в нашата тайна организация КОТКИ думата тайна най-много ви привлича, въпреки че всички я подминавате и казвате само организация. Друго си е да сте членове на тайно общество, нали  Wink, мистично някакси, романтично ви става  Joy Joy Joy Знам аз, знаааааааам!  newsm62
Хайде лек ден и хепи да сте, въпреки дъждовното време в по-голямата част на Бг!   love001

# 351
Stefka Kostova, аз ще бъда в бус 1 и водача ни е Кенан.
Здравей. Аз преди една година ходих на Истанбул с бутик травел в хотел Айма 2. Много доволна останах. Перфектна организация. Нашия водач също беше Кенан. Страхотно младо момче което води групата с много хъс. Много поздрави да му кажеш и на истанбул. На обиколката която е с автобуса до азиатската част той непрекъснато обяснява на микрофона отпред на автобуса къде минаваме какво да гледаме. На пешеходната обиколка пред синята джамия ви поема една екскурзоводка местна, много мила жена с много добър български език. Разказва много развлекателно. Направо ме върна в истанбул с тези спомени. Допълнителни екскурзий не сме ползвали и не знам как е. Но настроението с Кенан е супер и накрая всички от автобуса си станахме приятели. Весело изкарване.

# 352
  • Бургас / UK
ili7372, аз бях с ТЕММА преди няма и месец, няма такова нещо като "задължителна сутрешна обиколка". Аз бях питала предварително, дори няма нищо задължително.

Im So Excited благодаря ти за инфото  bouquet помислих,че ще ни задължават да ходим по места,където вече сме били...

# 353
Stefka Kostova, аз ще бъда в бус 1 и водача ни е Кенан.
Здравей. Аз преди една година ходих на Истанбул с бутик травел в хотел Айма 2. Много доволна останах. Перфектна организация. Нашия водач също беше Кенан. Страхотно младо момче което води групата с много хъс. Много поздрави да му кажеш и на истанбул. На обиколката която е с автобуса до азиатската част той непрекъснато обяснява на микрофона отпред на автобуса къде минаваме какво да гледаме. На пешеходната обиколка пред синята джамия ви поема една екскурзоводка местна, много мила жена с много добър български език. Разказва много развлекателно. Направо ме върна в истанбул с тези спомени. Допълнителни екскурзий не сме ползвали и не знам как е. Но настроението с Кенан е супер и накрая всички от автобуса си станахме приятели. Весело изкарване.

Ееее, така хубаво си го написала, че и аз вече горя от нетърпение да дойде четвъртък. За Кенан чувам много добри отзиви от различни страни, вече не ми остана и капчица съмнение. Билетите са купени, багажът - стегнат, програмата - пълна. Разбрах, че на 19ти е празник по повод рождението на Ататюрк, сигурно ще има големи празненства и вероятно ще е много по-натоварено, но пък е различно изживяване Simple Smile Simple Smile Дано дъждецът, който обещават от Синоптик. бг, се размине, или поне не е толкова значителен Simple Smile

# 354
  • София
Екзайтед[/така като се замисля в Листопад специално май няма много /ама аз него не съм го гледала системно/.

Като се замисля, колкото и пъти да съм засичала Листопад, действието все е по къщите, докато в други сериали стоят по кафенета с гледки.  Laughing  Все пак точно в първия епизод, който ще повтарят всеки момент, са току-що пристигнали в Истанбул и цялото семейство разглежда града.  Grinning

Ето това приятно кафене на островчето в езерото пред Чадър кьошк, съм виждала в сериал:

Главният герой омайваше там непреклонната героиня.  Laughing

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 11:12 от Тaня67

# 355
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Моля, моля - Котки ехеее много, ама Котките сме само едни  Naughty  Laughing

Къде е тоя Чадър кьошк  newsm78

# 356
  • София
Къде е тоя Чадър кьошк  newsm78

В парка Йълдъз. Има две вили-ресторанти - Малта и Чадър. По стечение на обстоятелствата в Чадър се крихме миналата година, защото валеше пороен дъжд. Този път беше слънчево и много красиво. Беше пълно с булки, излезли на фотосесия.  Laughing Интересно, че миналия път в дъжда шадраванът работеше, а сега - не.

# 357
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ааа, мерси мерси  Hug
Йълдъз ми беше в програмата, ама забравихме да слезем на спирката  Embarassed

# 358
Я сега, скъпи мои пътеводителки и съорганизаторки, ми кажете /или по-точно ми посочете къде да ида да си чета/ има ли такса за посещение на Пиер Лоти?
И, Шебече, това ли ще ни е надписа на тайното братство? Да взема да си променя моя.

# 359
  • България, София
Hellen, Пиер Лоти ми е в програмата за следващото посещение, но никъде не съм срещала да има такса. То си е кафене - плащаш, каквото поръчаш  Simple Smile Все пак посетилите го да кажат  Hug

Вярно е, че в Истанбул гладен няма да останеш, но ние от много обикаляне през деня почти не ядем с мъжа ми или го правим в движение, и както писа Танчето, вечер сме толкова скапани, че почти нямаме сили да се тъпчем. Знам, че това ми е гооооляма грешка в Истанбул, където всичко е толкова вкусно, а и изглежда невероятно, но ето още поводи за ходене там за поправяне на тази грешка. Пък и така няма да се тревожа за сваляне на килограми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт