Отговори
# 285
charlin, добре дошла!  Hug
По коментара ти съдя, че не си живяла в Турция  Grinning

# 286
Здравейте, аз съм от новите фенове на филма Laughing
Изгледах 31 еп. за 1 седмица.....луда работа Crazy
Някой има ли идея, кога ще се преведат 32 и 33 еп.?
Иначе, Кузей ме ядосва вече.....как може да не обърне никакво внимание на Джемрие, тя милата....

Много ме кефи Гюлтен, страхотен образ е  Flutter
С нетърпение очаквам развръзките със Симай и Ферат.....

# 287
Здравейте, аз съм от новите фенове на филма Laughing
Изгледах 31 еп. за 1 седмица.....луда работа Crazy
Някой има ли идея, кога ще се преведат 32 и 33 еп.?
Иначе, Кузей ме ядосва вече.....как може да не обърне никакво внимание на Джемрие, тя милата....

Много ме кефи Гюлтен, страхотен образ е  Flutter
С нетърпение очаквам развръзките със Симай и Ферат.....

Добре дошла, доколкото видях, 32 епизод е преведен
http://bg.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/67586/1

# 288
Добре дошла, доколкото видях, 32 епизод е преведен
http://bg.viki.com/channels/4762-kuzey-guney/videos/67586/1
Брееееееееееех, да преведен е .... Laughing
Много благодаря  bouquet

# 289
Viara2010 добре дошла при нас! Не му се ядосвай на наш Кузейчик, не му е лесно и на него. В момента му е само до любов...с която и да е. Значи и на теб ти харесва Джемрето, а ?

# 290
Джемре също има право на опит да намери  щастие  Peace  .

И аз това казвам ! Peace Но, същото това право имат и Кузей и Зейнеп ! Peace

Не съм сигурна, обаче, че точно Баръш, ще е щастието за Джемре ! Вярно е, че той я харесва още от началото, но и тогава имаше нещо "мръснишко" в начина, по който я гледаше ! Изобщо нямма доверие на човек, който, докато баща му умира, търси начини да се облагодетелства от това ! А пък Ебру с такова спокойствие да приеме факта, че се среща с Джемре - нещата съвсем отиват на "конспирация" ! Mr. Green

Можете да сте спокойни, че повече няма да пречи на щастието на Кузей и Зейнеп.
А Джемре ще се справи с всичко. Имам й пълно доверие. Наистина израстна това момиче.

# 291
  • Тук някъде.....
Изобщо не подскачам от радост от тези две фрагмана - напротив, стана ми малко тъжно. Двама души, които се обичат като луди, и не могат да бъдат заедно. Физиономията на Джемре, когато Баръш се навежда за да я целуне - мъка голяма  Sad Намеренията на Баръш и на мен не ми изглеждат почтени  Mr. Green, независимо, че е симпатичен, особено усмихнат с неговата трапчинка. Но все си мисля, че ще влезе в собствения си капан и ще се влюби в Джемре накрая  Heart Eyes Това ще му е наказанието май.
Много ми хареса реда, в който Кузей изброи любимите си жени /мноого ми стана мъчно, че включи и Хандан, която независимо от поведението й, той обича/ - Джемре, мама, Зейнеп  Mr. Green Не мисля, че е случайно. В този ред на мисли, аз също никога не съм твърдяла, че Зейнеп е лека или евтина. Такива са само похватите, с които се опитва да задържи мъж, който очевидно не я обича. Това не я прави лош човек като цяло, очаквам с нетърпение развитието й като образ - досега я правят куха и принизяват образа й на елементарно ниво. Както, впрочем, и този на Кузей  Twisted Evil, което не ми се нрави.
По въпроса дали имат право и Джемре, и Кузей да са щастливи - две мнения няма. Но - докато Джемре направи някакви усилия да му покаже, дори да му каже се опита - то Кузей изобщо пръста не си помръдна. Обратно- положи, и то успешни, усилия да я отблъсне, в разрез със собствените си чувства и усещания.
Поне в идващата серия мисля, че няма да спорим за Джемре и Зейнеп във връзка с Кузей. Всеки на неговата си страна.

# 292
Фенче, гледам последните серии на Перла.
Харесва ми позитивизмът на Инджи, как се бори до последно.
Много сладък, много светъл образ. Hug
Но другата ми любимка Шереф  Embarassed

# 293
Е, хайде сега като се навежда Баръш към Джемре... мъка... Сигурно от мъка притваря очи. ooooh!

# 294
Изобщо не подскачам от радост от тези две фрагмана - напротив, стана ми малко тъжно. Двама души, които се обичат като луди, и не могат да бъдат заедно. Физиономията на Джемре, когато Баръш се навежда за да я целуне - мъка голяма  Sad Намеренията на Баръш и на мен не ми изглеждат почтени  Mr. Green, независимо, че е симпатичен, особено усмихнат с неговата трапчинка. Но все си мисля, че ще влезе в собствения си капан и ще се влюби в Джемре накрая  Heart Eyes Това ще му е наказанието май.
Много ми хареса реда, в който Кузей изброи любимите си жени /мноого ми стана мъчно, че включи и Хандан, която независимо от поведението й, той обича/ - Джемре, мама, Зейнеп  Mr. Green Не мисля, че е случайно. В този ред на мисли, аз също никога не съм твърдяла, че Зейнеп е лека или евтина. Такива са само похватите, с които се опитва да задържи мъж, който очевидно не я обича. Това не я прави лош човек като цяло, очаквам с нетърпение развитието й като образ - досега я правят куха и принизяват образа й на елементарно ниво. Както, впрочем, и този на Кузей  Twisted Evil, което не ми се нрави.
По въпроса дали имат право и Джемре, и Кузей да са щастливи - две мнения няма. Но - докато Джемре направи някакви усилия да му покаже, дори да му каже се опита - то Кузей изобщо пръста не си помръдна. Обратно- положи, и то успешни, усилия да я отблъсне, в разрез със собствените си чувства и усещания.
Поне в идващата серия мисля, че няма да спорим за Джемре и Зейнеп във връзка с Кузей. Всеки на неговата си страна.

Софи я, да ! Джемре забеляза Баръш едва след като видя Зейнеп и Кузей интимни.
Не може да бъде обвинявана. Напротив. Има право на малко внимание и щастие.

# 295
Дафне, спомни си, когато Ебру за първи път видя Джемре в офиса какво и разказа Баръш ! И тя как реагира ! Peace Ако не искаше да и е под ръка, за да я използва в определен момент, досега отдавна Джемре щеше да е безработна ! Още повече, знаейки неприязънта на дъщеря си към нея ! При Ебру няма нищо случайно ! Така мисля аз ! Peace

Спомням си срещата в офиса. И тогава писах, че ще използва Дж. Чака се подходящия момент. Мисълта ми е, че няма предварителен замисъл на Ебру за връзка между Баръш и Джемре. Защо да прави това. Дж може да бъде използвана само ако искаше да развали отношенията на Бану с Гюней. На този етап май се е отказала от това. Бурак ще свърши  работата.  Просто, обстоятелства извън нея и дадоха конкретен повод, ей така, да им провери реакцията, как ще приемат този факт, доколко са чувствителни към тая тема. Ако покажат слабост, в някои момент да я използва. Игрички!

# 296
Е, хайде сега като се навежда Баръш към Джемре... мъка... Сигурно от мъка притваря очи. ooooh!

Joy Joy Joy

# 297
Алиса,  Peace да знаеш, че хич не съм се притеснила особено ! Mr. Green
Не знам защо мислиш, че обвинявам някого ! Нито обвинявам, нито съдя, нито си позволявам квалификации за образите ! Дълбоко вярвам, че дори Господ не си позволява да съди хората, преди да са отишли при него, кои сме ние, че да го правим ?!
Споделям мнението, точно така, както и ти своето, просто имаме различни пристрастия ! За теб Джемре е бяла и добра, за мен - не и това е ! По принцип нямам много доверие на образи, които се опитват да бъдат изкрани чисти като момина сълза и светли като Майка Тереза ! Затова и в Джемре не откривам само положителни качества, не мисля, че има човек, идтъкан само от такива !

От разговорът между Баръш и Джемре, не останах с впечатление, че много страда !  Peace
Тъжно е, наистина, това което се случва, затова и казах, че Джемре просто ще повтори ходовете на Кузей ! А това, че Кузей не положи усилия, а се опита да я отблъсне, е така, но всички знаем защо го прави и от какво е продиктувано поведението му ! Затова ми се струва, че Джемре отдавна трябваше да опита да намери щастието на друго място, не да иска Кузей на всяка цена !  Peace

# 298
Дами, извън екстрите романтиката между К. и З. повече ми хареса отколкото Дж и Баръш. Нашето момче ми изглежда по-отракано. И ми се струва, че по-хубаво целува. Laughing

# 299
Алисас  Heart Eyes много е хубав филма, нали? А Инджи е уникална жена, затова Мехмет така безпаметно се влюби в нея. Мама Шереф ми е любимка, това е майка, а не като Хандан...В този филм имам много любимци - Онур, Пънар, Бахар, Мехмет Фикри и т.н. Но най - са ми любими естествено Мехмет и Инджи.Това е една чудесна приказка за силата на истинската любов, която преодолява всичко.
Дафне, че ти пък къде видя как се целува Баръш? Мисля, че само се наведе към Джемре, не дадоха да я целува. А нашето момче сме го гледали много пъти как се целува, изглежда много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт