Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 336
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте на всички! Скоро станах мама за втори път, качих обаче доста килца - 34!!! по време на бременността. Сега, около 2 месеца след раждането съм свалила 15 кг. (6 със самото раждане) и ми остават 19. Преди да забременея ходех по планината, играех пилатес и фитбол. Сега обаче мускулите са ми толкова отпуснати, че дори не можах да направя най простото упражнение за корем с гимнастическата топка. Освен това мъж ми без да иска е изтрил тренировката по фитбол и не мога да я намеря. Ако някой има такава тренировка моля да ме упътите откъде да я сваля, а също така и общо да ме посъветвате откъде да започна след раждането? Кърмя, затова засега не мисля за диета.

# 271
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте!!!!
минавам да се отчета
1 крос бърз под дъжда (като в песничката I'm walking in the rain) 10мин
2 един пич, който ще ми стане любимец - Шон с програмката Insane Abs
3 малко пилатес към 10мин
4 60 лицевки
усмивки !!!

# 272
ИИии последен отчет за днес от мен! Тази тренировка 3 пъти http://www.youtube.com/watch?v=sqY_fU1L9aA  Hug

Anita_79 разгледай линковете на първа страница в тази тема, прочети и статиите преди линковете. После прочети това http://www.biberonbg.com/info/dieta_i_karmene.htm намери си и други подобни неща в гугъл.

Според мен е най-добре да започнеш с някакви тренировки с Руми, да речем. Ето го сайта и fitnesinstruktor.com .. Има доста вариации от тренировки и самата Руми, често прави тренировки, подходящи за по-обездвижени хора, има и диети (даже за бременни!), така че, разрови се, ще откриеш интересни неща   bouquet

# 273
Привет ,момичета! Simple Smile
След двуседмична пауза,започвам отново.Вчера направих  Insane Abs .Не знам дали просто загубих форма за тези 2 седмици или просто защото бях малко болна и не съм се  възстановила,но опрдлено ми беше трудничко.А преди си я правех почти с лекота.Както и да е продължавам с тае бо ,Джаки и Шон защото плажът ме зове и не искам да бъда като кит там Laughing
Kath,много мотивиращо действат постовете ти,особено предпоследния! WinkПрава си ,че няма значение годините,ако си упорит и искаш да постигнеш нещо.Аз съм на 39г и бих казала,че в момента тялото ми е в пъти по-стегнато и силно от преди 10 години,когато бях и по-малко килограми.
Хубав ден ! Hug

# 274
Аз вчера правих "стройни и красиви"   някой има ли идея, колко калории се изгарят при тази тренировка?

# 275
Охх мацкиии тая седмица нещо не ми върви с тренировките - вчера пак пропуснах, защото не бях спала цяла нощ иии бях като умряла. Днес - HIIT 30, дано другата седмица да нямам проблеми, чее не ми харесва тая работа... Simple Smile

# 276
Kath, много благодаря   bouquet, ще разгледам по-подробно първата страничка и със сигурност ще намеря нещо за мен!

# 277
  • 1st floor
Аз вчера правих "стройни и красиви"   някой има ли идея, колко калории се изгарят при тази тренировка?
Интересен въпрос.  Thinking Има ли някой груба идея, как се отчитат калориите при различните упр. - силови, кардио и пр. Знам, че точни цифри не могат да се дадат, но нещо приблизително поне...
Имам мусуклуна треска от десятката на Джилиан, въпреки, че ми беше доста по-лесна от номер 9...
MALVINA , и аз имах десетдневна пауза и сега и на мен ми е трудно. Даже гирите взеха да ми тежат, едва правя повторенията!!!  Embarassed

# 278
Чела съм някъде, кой спорт колко калории гори. Ще го потърся и ще допълня.
http://huggingbearr.wordpress.com/2011/08/15/%D0%BA%D0%BE%D0%BB% … 0%BD%D0%B5%D0%BD/

Aз няма да тренирам днес. Опитвам се да не ям сладки неща, но вчера вечерта не можах да устоя на глада за сладко и хапнах една редичка/3 блокчета фин млечен шоколад, нямах черен. Днес съм като след махмурлук, не мога да си дъжа "очите отворени" и да си върша работата. Трябва да питам момичетата от темата ВМ НВХ за възможни начини за отказване на сладкото.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 13:01 от allexa

# 279
Здравейте,момичета.От скоро започнах да ви чета ,а иначе упражнения редовно си правя и в домашни и в паркови условия  Grinning Не забелязвам в началната страница едни тренировки,които аз правя и много ми допадат. Pump It Up! The Ultimate Dance Workout - има го в замунда.Препоръчвам го горещо,защото е интензивна аеробика ,с много свежа музика Simple Smile    bouquet  Имам и  желание да поразнообразя малко тренировките и ще разгледам и вашите предложения.  Hug

# 280
  • да има едно лесно - на мотора
Да се отбележа , че ви чета и ви се радвам . Аз също продължавам с тренировките . Прекъснах Джилиан ,заради Джаки . !Diva! , голямо благодаря , че се я препоръча .
Много неприятна ситуация със съседите  Confused Добре , че сме на първия етаж  Laughing

# 281
  • 1st floor
Порових и намерих нещо друго, различно от обичайните таблици, което не бях чела до сега, за изгорените мазнинки по време на тренировки:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uulz5eJwzJM … ;client=firefox-a

# 282
Момичета, вечер L-карнитина  се пие на гладно. Ако вечерям кам 7 в 10 дали ще е добре да го пия?

Сутринта кардио ,по късно корем.

# 283
запис #Crazy  Hug

# 284
Относно калориите,които се хабят по време на тренировка:
Който тренира с фитнесблендер под всяко клипче има препратка към сайта ,където пише колко калории си изгорил с тренировката.
Иначе от това,което съм чела: количеството изгорени калории зависи от физ.състояние на човек и стриктността ,с която прави упражненията, кг също.
Аз също зарязах Джилиан. Заех се с фитнесблендера,че не съм доволна от обиколки и показания на кантар. Уж видимо не съм качила,но метъра и кантара не са на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт