Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 345
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро  Hug

Аз идвам с много интересен отчет  Laughing.. Както знаете, сутрин е и на мен ми е "забранено!!!" да тренирам  Rolling Eyes Laughing
Е, както един мой приятел казва "аз съм упорито копеле!" >с извинение за израза, разбира се, но е абсолютната истина  Mr. Green
Та..ето ми я тренировката:
Изкачвах се и слизах от 1 до 8 етаж, като всеки път, като стигнех до 1 етаж, излизах пред блока и правих с въженцето по 200 скока. Общо станаха 1000 скока + 5 пъти изкачване и слизане. Завърших с малко стречинг, тип "Cool down" и определено съм по-доволна, отколкото очаквах! Всичко ми излезе към 20-21 мин   bouquet  bouquet

# 256
Леле, с тия подскоци как не си пропаднала при съседите. Mr. Green

Емиии аз не съм тежка - 49 кила - и гледам възможно най-тиха и меко да се приземявам, но все пак сигурно малко или много си тропам ама до сега никой не се е разпищял, а и съседите са ми глухи Grinning

# 257
Incheto21 завиждам ти на кг. Blush
 Аз днес  тибетците +кросче 5 км. ,от другата седмица мисля да го увелича драстично на 10 км. Довечера ще правя упражнения за крака, дупе и корем.
Ако си купя тежести за ръце ,и ги слагам като тичам ,дали ще има ефект?
Надявам се, че скоро ще започна да отслабвам. Съвсем си разбих метаболизма от разни диети с краткотраен ефект. Днес ще си купя и L-карнитин , спазвам и хранителен режим пък ще видим.

# 258
Добро утро момичета! Рано, рано всичко спортува.  Simple Smile

Деси, най-добре питай лекаря си, а не форума. Запази силите си за възстановяването и без това с течната храна поемаш малко калории. Спорта може да почака. Според това, което описваш не бих спортувала поне 2 месеца. Желая ти бързо възстановяване. Peace

Тя, с тежести не съм бягала, но интервалното бягане има по-добър ефект от монотонното.

# 259
  • София

Деси, най-добре питай лекаря си, а не форума. Запази силите си за възстановяването и без това с течната храна поемаш малко калории. Спорта може да почака. Според това, което описваш не бих спортувала поне 2 месеца. Желая ти бързо възстановяване. Peace

Като цяло гледам да приема доста калории - взимам и протеини..само месото ми липсва в храната (което си е проблем). Лекарите ми казват, че е добре да се движа, но да не прекалявам с физическите усилия..

Някога в МЕИ имахме спорт и се бях записала на Каланетика. Те са упражнения с ниско натоварване, така наречените мързеливи упражнения...но нещо немога да намеря в нета, а не си спомням всичко, което правихме Simple Smile

Мерси все пак, ще се поразровя още ! Не мога да бездействам цял ден  Hug станах майстор котвач... милата ми половинка не може да смогне да изяде манджите...а аз само ги гледам гледам...та определно трябва да си намеря друго занимание  Joy

# 260
desideskata в първия пост на темата има  линк за Каланетика, качена е в докса. Купих си  L-карнитин.От утре го почвам.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 12:14 от Тя

# 261
  • София
desideskata в първия пост на темата има  линк за Каланетика, качена е в докса. Купих си  L-карнитин.От утре го почвам.

Мерси много, пропуснала съм го на първото четене на темичката!
С удоволствие ще го прегледам  Hug Hug Hug

# 262
Така....виждам ,че повечето вече си имат фенове в очите на комшийте  Joy
Аз скоро време ще имам под нас комшии и сигурно ще им стана любимка  Mr. Green
Та предлагам на нашите фенове да им предложим да се присъединят към нас
да си тропкаме заедно  Mr. Green  Laughing
Така всички ще са супер доволни  hahaha

Добро утро  Hug

Аз идвам с много интересен отчет  Laughing.. Както знаете, сутрин е и на мен ми е "забранено!!!" да тренирам  Rolling Eyes Laughing
Е, както един мой приятел казва "аз съм упорито копеле!" >с извинение за израза, разбира се, но е абсолютната истина  Mr. Green
Та..ето ми я тренировката:
Изкачвах се и слизах от 1 до 8 етаж, като всеки път, като стигнех до 1 етаж, излизах пред блока и правих с въженцето по 200 скока. Общо станаха 1000 скока + 5 пъти изкачване и слизане. Завърших с малко стречинг, тип "Cool down" и определено съм по-доволна, отколкото очаквах! Всичко ми излезе към 20-21 мин   bouquet  bouquet
И аз съм луда ,ама и ти не лъжеш  Mr. Green Laughing /дано не ми се обидиш/  Heart Eyes
Аз се качвам до 10-тия и слизам.....но това с въженцето ако го направя ,
ще трябва да ме приберат веднага в лудницата като си знам комшийте /злато са ми  ooooh!/
Нооооо както казах и аз съм от лудите ,ще взема да правя и аз като теб  Mr. Green
Правя така 2 етажа бягам ,2 етажа вървя ,2 етажа през едно стъпало и така
до 9-ти етаж ,където до 10-тия си правя стречинг  Mr. Green  Joy
А като слизам по стълбите бягам  Peace

Днес съм на ето това http://www.youtube.com/watch?v=9YwL2k1J_iQ
След малко ще почвам за да ми отмине от хапването  Peace

# 263
  • 1st floor
Аз предлагам всички дружно да се настаним в една нова кооперация, пред нея да има стадион, а от др. страна плувен комплекс и фитнес. Ще си тропкаме заедно и няма да си се сърдим!!! Mr. Green

Днес продължавам с Джилиан 10. Деветката вчера ме озори доста. Дали заради прекъсването, дали че винаги новото ми е по-трудно...  Rolling Eyes Най-вероятно и заради двете!!!

# 264
  • Поморие
Здравейте,момичета!От 2-3 месеца си тренирам в къщи...,но от няколко дни хвърлям по едно око на това което вие правите,но определено не ми е във възможностите.Онзи ден реших да се пробвам с пилатес..на клипчето изглеждаше много лесно,но като започнах се почувствах като слон в стъкларски магазин   261uu.
Kath,поздравления..изглеждаш страхотно.
Момичета,моля ви за помощ..бихте ли ми препоръчали нещо за "СЛАБОТО" ми място...паласките.Уж,правя едни упражнения за тях, и с фолио ги омотавам,но не виждам кой знае какъв ефект.Иначе постегнах дупето и краката.Правя си и масаж с вендузи..спазвам и 90ДД.Лятото дойде и искам поне малко да пооправя положението.Хубав ден на всички!

# 265
qnito18 според мен най-ефикасно е бягането  Peace
Обаче има един голям минус  Confused времето.
Стадиона е до нас ,а не мога да го ползвам ,защото времето е ужасно  Confused
Ако имам финансовата възможност ,бих си купила пътека да си бягам всеки
ден на нея  Mr. Green и плюс тренировките за 6 месеца ще стана бомба Laughing

На мен слабото ми място е корема.
Още по-слабото ми място е сладкото  Joy
Ама когато ходих да бягам на стадиона ,започнах да усещам ,че
корема ми се стяга.
Сега не бягам ,само тренирам и пак се върнах в началото  Confused
Иначе стегнах краката ,дупето ,гърдите ми се повдигнаха ,ама
пуст му корем  Crazy
Но аз няма да се откажа  Naughty

Направих на Зузка първата част на любимите и упражнения по 10 повторения,
но успях само 2 пъти да повторя клипчето  Crazy
Спря ми тока  Mr. Green
Обаче аз сериозно съм се захванала да тренирам с нея  Mr. Green
Е има доста докато я стигна ,но е важно са се започне от някъде  Peace
И завърших с Bob H. -15 min. yoga for abs

# 266
НеПоКоРнА, супер свежа идея! Страхотно ме развесели  Mr. Green
Аз предлагам всички дружно да се настаним в една нова кооперация, пред нея да има стадион, а от др. страна плувен комплекс и фитнес. Ще си тропкаме заедно и няма да си се сърдим!!! Mr. Green
Kath а ти ме разби с тази тренировка! Преди въжето вече да съм припаднала, но тука ща не ща си казват думата годините, а при мен дори хич да не ми личи са вече 35 на брой  Simple Smile
Тъй де, да си дойда на думата. Вчера пропуснах, защото след онзи 70 мин. Тоник Мат и хранене предимно с плодове и вода + малко сън така се матирах, че вчера ми се виеше свят цял ден.
Днес съм отново жива и при това наспана (8 часа непробуден сън йееееееее) и разписвам с HIIT Workout for Fat Loss - FitnessBlender 20мин. + 20 Abs

# 267
Момичета реших да се стегна за лятото.С коя програма ще постигна бързи ресултати ?Програма без много подскоци.Всяка сутрин близо 3 седмици качвам стълби но искам и нещо друго.Така че какво ще ми препоръчате?

# 268
НеПоКоРнА, супер свежа идея! Страхотно ме развесели  Mr. Green
Kath а ти ме разби с тази тренировка! Преди въжето вече да съм припаднала, но тука ща не ща си казват думата годините, а при мен дори хич да не ми личи са вече 35 на брой  Simple Smile
Тъй де, да си дойда на думата. Вчера пропуснах, защото след онзи 70 мин. Тоник Мат и хранене предимно с плодове и вода + малко сън така се матирах, че вчера ми се виеше свят цял ден.
Днес съм отново жива и при това наспана (8 часа непробуден сън йееееееее) и разписвам с HIIT Workout for Fat Loss - FitnessBlender 20мин. + 20 Abs

Сега ще ти кажа нещо, пък дано не решиш, че се заяждам, искам да те  мотивирам  Naughty Mr. Green
Хиииич не са ти проблем годините! Ама хич, хич, хич!!!  Grinning Всъщност...годините тренировки са ти проблем. Т.е. всичко в спорта е до трупане на опит и до постоянство. Не ме карай да ти поствам купища снимки на мъже и жени на по 60 години, които имат убийствени тела, някои от тях са професионални културисти и боди билдъри. А ти, на 35, се хвърли в ..не знам и аз къде  Laughing Тренирай, скъпа, и ако си упорита, ще имаш 6 плочки на корема и дупе за милиони  Hug

Доотчитам се с 1 час фитнес и сега мъдря коя тренировка за коремче да направя (нещо Джаки-Маки, Зузка, Фитнесблендер..ще видим)

Пращам ви много целувки  lovekiss

# 269
Kath, имаш чудесни резултати! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт