Тренировки в домашни условия: Тема 20

• 42 272
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Момичета  Hug честито на имениците, ако има такива   bouquet

Кат изглеждаш прекрасно  Hug

Много правилни съвети ви е дала Кат  Peace Има и друго.Когато горната част е кльощава или неоформена да кажем, естествено вниманието пада върху долната и тя изглежда по-голяма.Затова тренирайте основно за оформянето на горната част и тялото ще изглежда сръзмерно.

Адинка, ако имаш възможност за дупето- кростренажор.Препоръчвам с две ръце.Ако нямаш пробвай поп пилатеса на мен ми се струва много добър.Прави "мелитари прес" (повдигане на краката назад от сгънато положение като редуваш с разгънати) има ги в тренировките на Джилиян.Поне в "проблемните зони" съм сигурна, че ги има.

Приятна и успешна седмица   bouquet

# 361
Да се отчета, пак влизам в строя след боелдуването.
Днес, кроси интервално бягане 30 минути, после, клекове, напади, кофички, бърпита и накрая пак крос до колата към 5 минути.
По- лекичко я карах днес, че нямах много сила, а и цяла седмица без тренировки си каза думата.

Много чета в ББ тийм тези дни, но пак не ми стана ясно как да тренирам. Искам да изчистя мазнини от краката, горе съм си добре, корема си ми е плосък, а и не харесвам много релефни кореми. То е ясно, че няма как да отслабнасамона нарочено място, но по- скоро незнам как да се храня и как точно да тренирам.
Ако започна 30 дневната програма на Бодирок, ще  ми е достатъчно ли  Thinking и може би два от 5те дни да включа интервалното бягане, примерно понеделник и четвъртък  Thinking. Просто незнам. Много противоречиви мнения срещнах. Едно казват силово да се тренира, други кардио повече. Аз имам дъмбели от по 5 кг максимум, незнам достатъчни ли са. Или е достатъчно само със собствено тегло....Уффф, много въпроси...
Една от вас, каза, че ще почва 30 дневната програма на Бодирок. Как върви, моля те сподели.

Някой за храната да ми даде съвет. По принци се храня с много риба, всеки ден поне в едно основно хранене присъства, както и салата. Малко плодове, основно ябълки и не повече от една на  ден, кашкавал, моркови, мляко... Хляб само на закуска с масло и кашкавал. Наппоследък наблягам и на сурови ядки.От месото, хапвам най- вече свинско и пилешко. Ама ми е много трудно да ги докарам по повече от 3 хранения на ден.  Rolling Eyes Водата е зор,едва докарвам 2литра...

Скъпа, не започвай програмата на bodyrock. По-добре започни Insanity или някакви комбинации от Insanity, Turbo Fire, тренировките от fitnessblender... В bodyrock са най-вече силови, интервални тренировки. Пак ще кажа: мазнини се чистят с кардио и диета! НО е хубаво, докато чистиш мазнини, да укрепваш мускулите, защото с кардио тренировките губиш и мускулна маса. Изовд: комбинирай кардио + силови тренировки, като наблягаш на кардиото.
Храната ти е добре г/д, но ако искаш по-бързо да отслабнеш, трябва да ограничиш свинското, кашкавала и суровите ядки. На закуска можеш да си хапваш сурови ядки, хляб и прочие, но със закуската да се приключи с тези неща. След това само месо, зеленчуци, риба... ПИЙ ВОДА! От личен опит ти казвам, че много помага за отслабването. С пиенето на вода отделяш токсичните вещества, освен това е естествен диуретик (изчистваш задържаната вода от организма).
Другия вариант е да минеш на ВМ-НВД, което също е много добра диета и при нея можеш да си хапваш мазничко, но трябва да се стремиш към състояние на КЕТОЗА, което се постига само с почти пълно изключване на "лошите" въглехидрати от менюто си (хляб и всякакви тестени изделия, зърнени продукти, сладко...) и приемаш въглехидрати само от "добрите" (зеленчуци). Лошото е, че трябва да ограничиш и приема на плодове. Най-добре прочети някъде из интернет за диетата на Аткинс. Тя е именно КЕТОННА диета.
  bouquet

# 362
Здравейте прекрасни   bouquet
Събота и неделя не тренирам, тичам с дребната си, но бойна щерка по паркове и градинки. В момента открива, че краката освен да се ходи с тях служат и за бягане (а колко е спъната не е истина  Shocked) и обикновенно я пускаме на някоя поляна, за да се търкаля и пада на воля. Ние с баща и играем мач  Mr. Green
Днес направих размазваща тренировка, сега се изкъпах и се чувствам като преродена  Sunglasses Започнах с At Home High Intensity Interval Training 25 мин. (почти го изкарах както трябва горда съм със себе си)
http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw после Sculpt 30 Class от TurboFire + Abs 10 Class
Отивам да чета!

# 363
Kath ,какво ще кажеш за тези ,които нямат ,кой знае какви мазнини за чистене?
Аз тренирам предимно силови и най ми харесват на Зузана ,Джилиан ,Руми ,Боб Харпър...
може да съм изтървала някой. Blush
Та тези инструктори наблягат на силовите ,не на кардиото ,но съчетават и кардио  Peace
Не съм почитателка на кардиото и разното му скачане ,макар
че мисля и това да правя  Peace
За 3 месеца с тренировките на тези треньори постигнах като свалих
 4.5 см. от талията ,6.2 см. от ханша и 4.3 см. от бедро  Peace
167 см. съм и 49кг.  Laughing
Почивам през ден /пробвах да почивам 2 пъти ,но се уморявам прекалено/ Blush

Мисля да започна да скачам на въже и да бягам на стадиона през ден + силовите тренировки  Hug
До колко е правилно не знам  Blush

# 364
Здравейтее мацкии  Hug
Днес съм на йогата на Боб - 1 час Simple Smile много ме радва - ще си я правя поне веднъж седмично Simple Smile

# 365
Здравейтее мацкии  Hug
Днес съм на йогата на Боб - 1 час Simple Smile много ме радва - ще си я правя поне веднъж седмично Simple Smile

Оооо аз съм пристрастена към Боб  Laughing Mr. Green
Ама към вторите му по-кратки тренировки  Mr. Green

Това на снимката ти ли си? Whistling

# 366
Еми аз на Боб само това съм правила инаме супер много ме кефи той самия - понеже сега гледам по тв-то - голямото отслабване ии много ме радва като вземе да им се кара Grinning
Иначе да аз съм на снимката - без зеленото цвете само - то е допълнение Grinning

# 367
Еми аз на Боб само това съм правила инаме супер много ме кефи той самия - понеже сега гледам по тв-то - голямото отслабване ии много ме радва като вземе да им се кара Grinning
Иначе да аз съм на снимката - без зеленото цвете само - то е допълнение Grinning

Да и аз изгледах голямото отслабване и мен много ме изкефи този Боб Peace

Изглеждаш прекрасно   bouquet  bouquet  bouquet
Ейййй знаех си ,че тук сме най-тренираните и най-красивите  Mr. Green

# 368
Инче, супер си! Ще въведем ние "модата", да си слагаме лични профилни снимки  Laughing...особено след здравите тренировки и хубавите тела, които предстои да имаме всички  Hug
Мавина - идеални са ти тренировките! Щом си слаба, тренирай си със Зузка, Джилиян, Руми и прочие. Прекомерното кардио е само за момичетата, които искат бързичко да влязат във форма. Ти пак си прави кардио, но не толкова много.
И все пак, аз ще повторя: най-добре е да комбинирате силови тренировки с кардио. Независимо от годините, размера, килограмите... Единственото, което зависи от тези неща, е дали силовите тренировки ще са повече или кардиото. Но то това и от целите зависи.  Hug

Аз да се отчета: сутрешно кардио като вчерашното (стълби+въженце) и по-късно днес имах 1 час силова тренировка + http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Lower-Abdominal- … r-Abs-Workout/9n/ като упражнението със странното въже, което виси от тавана, го замених с едно друго  Laughing

newsm51

# 369
Здравейте,момичета.

Днес-Тоник Мат,гръб,рамо,кардио,интервално.

Взех си мерки . 50-51 кг съм Май няма да мръдна надолу.Нооо Grinningтук идва моята радост.
Талия-59,ханш-90,бедро-48,бицепс-25/стегнат/

Навсякъде с около 2 см надолу! Щастлива съм.
 Е,ханша още си ми е завързан,но това трудно го променям,важно е,че изглежда по-добре от преди Sunglasses
Сега съм още по-мотивирана  /само да вметна,че трудно се престраших и за кантара и за метъра,защото имам болезнен страх от тях Simple Smile/

Храненето-циклично,нисковъглехидратно,с неделни въглехидратни дни Wink

Утре ще правя на фитнесблендер интервалното 17минутно кардио+бицепс,трицепс,планкове /и едни други на блендера за паласки/,бърпита.

Вечерта ще съм нощна смяна и смятам да направя серии от 100 скока + 10 лицеви за няколко минути /предизвикателство,което четох някъде,но ще импровизирам,че забравих минутките,май бяха 5,но аз,колкото издържа/

Готино е да виждаш резултати....Абе,изобщо готино е да се грижиш за себе си. Hug

# 370
Днес - 204 час каланетика Simple Smile
ще вляза пак във форма скоро!  Laughing

Мацки, много пишете, много тренирате, страшни сте!  Hug

# 371

Би ли споделила какви са промените които виждаш от тренировките с каланетика.Нещо ме болят коленете/ лявото/ ако продължава така май ще сменям тичането с нещо друго.

# 372
Днес- Beach Body Slim in 6- Start it up.  bowuu

# 373

Би ли споделила какви са промените които виждаш от тренировките с каланетика.Нещо ме болят коленете/ лявото/ ако продължава така май ще сменям тичането с нещо друго.

Ами от каланетиката се стягам доста, целулита намалява значително, не ме болят гърбът и кръстът, кожата ми се изчиства!

# 374

Ами от каланетиката се стягам доста, целулита намалява значително, не ме болят гърбът и кръстът, кожата ми се изчиства!
А хранителен режим спазваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт